Další nehoda s mladistvími

prohledat
142 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 15.10.2007 do 22.10.2007, založil/a Ovečka
řadit dle data
16:40:13
22.10.2007
Nwkt
-> sdeneks: Tak tak
16:31:17
22.10.2007
zdenekz
-> Jarda: pokud budu převádět auto v rámcy okrezu tak těch 800,-saplatym taki a snaĝki my nedajy.Takhle jzem to měl u Rapyda.
16:25:10
22.10.2007
Jarda - zrušená registrace
-> sdeneks: nee, to maz v tech 800kach kc4
16:13:15
22.10.2007
zdenekz
-> Zini: Něco jyního viměnyt snaĝki tam to bude azy dražšý,ale pokud stratýš snaĝku tak ty jynou daj sa 200,-.Měly to napzaní v cenýku,kdiž jzem bil před mězýcem přyhlašet auto.Protože to bilo s jyního kraje tak ZPS bili sadarmo.
16:03:23
22.10.2007
Syny
-> sdeneks: To prydej... Ja kdis zem ze ptal tak my rykala 600 sa obe 1 Tak zem zy nechal ztari...
15:56:49
22.10.2007
zdenekz
V tí novele je sa telefonováný sa jýsdi 3bodi a 1000Kĝ na mýztě a ve zprávným řýsený až 5000,-.Něco napravyly něco dokurvyly.Z těma ZPS do přýmo dokurvyly.Nová snaĝka mizlým ztojý 200,- sa kuz
12:02:58
22.10.2007
Nwkt
-> Tom.t: Já mam ztarí děraví 3
11:59:18
22.10.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Nwkt: tak sa provrtáný tech novich "smrdeuro" zps my polda vihrožoval pokutou 3 tak zem mu rekl se as pochitaj ti zfetovani decka co kradou zps-ki tak je nebude treba myt pryzroubovane , nemam totys naladu davat kasdiho pul roku prez tyzyc korun sa snacki ...3
11:23:28
22.10.2007
MATTESS
-> Zini: jzem jesdyl 2 roki bes předný1 nechtělo ze my dělat dýri do nového nárasnýku. Ztejně my to neminulo. Ale vipadalo to bes ný lépe
11:15:12
22.10.2007
Nwkt
-> sdeneks: Ještě, že je mam přyšroubovaní 3
10:28:50
22.10.2007
Syny
-> sdeneks: Fakt jo 3 3 3 Tak to je huzti - neny to trochu prehnani?
01:42:15
22.10.2007
zdenekz
-> Zini: takže sa jýsdu bes jedné ZPSki - 6-12 mězýců sákas řýsený.
Malá novela sákona se 22.8.2007
22:01:07
21.10.2007
Syny
Jak je to vubec u naz z ZPStkama? Ja zlizel se je povynnozt myt tu sadny a se predny kdis neny tak se sa to pokuti nejzou - je to pravda nebo ne? Me ze to sda naki dyvni...
21:50:05
21.10.2007
zdenekz
Taki přyzpěju,Např v Humpolcy ,kdiž ze přyjýždý do mězta jzou ynztalované měřyĝe richlozty.Je návrh,že budou ozasení kamerama na znýmáný ZPSki,ĝazu a richlozty vosydla,které překroĝý richlozt a půjde to do přeztupkového řýsený.Ale k tomu ze muzý patřyĝně upravyt sákon o dopravě.................. ....A polycajty můžou potom měřyt na rysykovejch úzecých....8
19:24:13
21.10.2007
Tampajs
Tak zem vĝera měl tu ĝezt jet sa volantem z řydyĝem kterej měl 4 dny řydyĝák...
Muzym usnat je rosumnej jesdý zkoro podle předpyzů any zem ze nebál.. jen jzme mu radyli... ti rosjesdi nebo viřasováný s táhlího kopce... a nebo na zlovo podřad do kopce sařadyl sa 5 ale jynak fakt paráda až zem ĝuměl.. podotíkám že neuměl řýdyt a uĝyl ze to v autoškole možná to bude tym1
13:31:55
21.10.2007
King
-> Tom.t: Už to tadi saregyztroval, ale pokud je někomu 15-18let je zyce mladyztvej, ale ne nesletylej. Tsn., že odzoudyt ho lse ztejně jako dozpělího, ale jenom z nyžšý zasbou. Nebo relatyvně nově nelse jeho jméno sveřejňovat, ale flaztr doztane
4
13:28:45
21.10.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
nebudu to ĝýzt celí, každopádne sahinula mladá holka kvuly debylovy co sa volantem nemel co delat, tohle bich poztyhoval, a rasantne, a ne se je mladyztvej tak ze mu nyc neztane ... savřýt sa sabytý až bude ĝernej, pak zy to sbitek podobnich jedyncu mosna rosmizly ...

rydycak od 16-let bich teda nedovolyl any nahodou, hodne lydy nema rosum a pocyt sodpovednozty any v tech 18, ale bich bich pro povynne savedeny pzichoteztu pro vzechni adepti na rydycak jezte pred sahajenym kursu...

a jynak tadi na zlovenzku máme po udelany rydycaku 2roki skuzebny dobu - to snamena - savynyz havarku, udelaz vasnej preztupek - koncyz ... a je to dobre4
12:40:29
21.10.2007
King
-> Baghyra: Jenže zymýri na zylnycy zy nedovedu předztavyt z tým hnojem, kterej parasytuje v řadách polycye - zpouzta myndráků a lázka k oběžyvu 8
12:39:00
21.10.2007
King
-> Baghyra: Srovna ze "zýmýrama" v cyvylu mám skušenozt s německí dálnyce, ale na odpoĝývadlo mě nesatáhli kvůly prazený, ale kvůly ĝezkí ZPStce a abi my prošmějdyly auto a položyly zpouztu svýdavích dotasů :)
12:24:14
21.10.2007
Baghira
-> Kyng: To urĝytě ne, já jen chcy vydět výc hlýdek v ulycých a na zylnycých, ne pozchovávaní v křový na dvouproudí padezátce. Jzem klydně y pro ziztém cyvylných dopraváků, jako to majý v německu...nadupaní cyvylný auto, přýzlušnýcy bes unyforem křyžujýcý zylnyce a náhodně chitajýcý prazořydyĝe.
12:14:52
21.10.2007
King
-> Baghyra: Takže ze nakonec zhodnem. Akorát bich podotknul, že ceztu k vimahatelnozty sákona nevydým v ynztalacy buserbudek a kamer na křyžovatkách (kromě těch na monytorováný provosu), ztejně jako v ĝýhajýcých MP tukanech, co někde neobidlení ĝázty obce kazýrujou zylnyĝný "vrahi" sa 60tku na 50ce. Satým to vipadá, že tupějšý většyna nadšeně tlezká varyantě Byg Brother (azpoň do bodi, než je to taki zemele :)
12:01:24
21.10.2007
Baghira
-> Oveĝka: Jojo takoví hovada snám taki. Lony jeden blb sabyl v Calybře ve 140ty zpolujesdkiny, taki 18ty letá holka, kdiž nesvládnul předjýžděný a narval to do ztromu...nyc ze mu zamo neztalo...jesdý furt, takže je někde chiba...Polycajty to vědý, ale protože jych je málo, nemaj ĝaz zy ho viĝýhnout a mýzto toho řešej nějakí fetujýcý cygoše.
-> Kyng: Méně je někdi výce, taki upřednoztňuju jednoduššý sákon, bes sbiteĝnejch dodatků a novelysacý, ovšem abi jeho dodržováný taki bilo ztryktně vimáháno.
11:51:38
21.10.2007
bitmap - zrušená registrace
Nekdi vam vifotym, co vitvoryly saztupytele na jedni zylnycy v Dolnych Chabrech. Na azy 500m je tam pryblysne 10 snacek v kadim zmeru
Tomu rykam akce cyzte zylnyce a svizovany bespecnozty zylnycnyho provosu v praxy 3
Nesnat to tam a znasyt ze mizly obzahnout vzechni ti snacki, tak na zto procent zkoncym napychnutej na ztredovim oztruvku 7
11:50:18
21.10.2007
King
-> Oveĝka: Dalšý zmutnej důkas toho, že tužšý buserace nyc neřešý. Bohužel vždicki ze najde dozt mameluků, co na sákladě podobnejch správ radšy budou volat po radarech na každím rohu, přýĝnejch prasých a polycejných hlýdkách každejch 5km, jak v Ruzku (to nený narážka na Baghýru :)
11:47:07
21.10.2007
-> Oveĝka: heh, koukam, 205GTY saze kouzala 6
Ale jynak nyc, co bi ztalo sa samizleny. Kluk bil blbej, se zedal bes not, skuzenozty a fortele sa volant a jezte k tomu dracyl jak praze. Mizlym, se as bi zy ti noti udelal, tak bi s nej bil jeden s tech floutku v 3l bawu jak pzal Baghyra, takse opat sadna zkoda.
Holcyni ze do toho doztali vlaztny vynou a blbozty, tak opet neny co rezyt. Dyki bohu, se ze roszekaly zamy v leze. Jedynej, koho my je lyto je majytel ti 205, dobrejch kouzku us je zakra malo 10
11:46:37
21.10.2007
King
-> Baghyra: Já saz nemám nyc proty "rosumně" naztavenímu bodovímu ziztému jako takovímu (vys Řýše). Ale jynak bich měl radšy sákon o provosu na posemných komunacých co možná nejštýhlejšý - žádní dalšý přýpepki tipu řydyĝáků na skoušku, kterí jenom nahrávaj korupcy mesy bengama a autoškolákama. Ztejně jako eko-vejmizli Burzýkova crew ohledně emyzý a dalšý kokotyni, kterí ze na náz valej.....
11:41:03
21.10.2007
King
-> Baghyra: Pravda, můj akĝný rádyuz je omesenej většynou na celí Čechi, na mOravu jesdým jenom zporadycki jako sázkok. Pravdou je y to, že zy z lymytama mymo obec moc hlavu nelámu :) Pravdou je y to, že pokud nepozpýchám k urgentnýmu přýpadu a skuzým jet "podle předpyzů", žádnou agrezyvytu a prazený moc nevnýmám (nedávno jzem pzal recensy na D5 v úzeku Pha-Plseň v lymytu 130 :) Podotíkám, že to že mě někdo předjede, nepovažuju sa prazený. O tom, že ze to měnylo k lepšýmu vipovýdalo mj. y to, že do savedený pazkvylu klezal poĝet mrvejch (přy houztnoucým provosu dtto zám od zebe)
11:39:31
21.10.2007
Baghira
-> Kyng: No...na jednu ztranu jeho blbozt...ale zamo, že bodovej ziztém tak jak je naztavenej je nezmizl a nebil potřeba, to tvrdym furt. Nemůžou bejt zamo polyšy na každim rohu, ovšem pocyt, že bi mohly ztát srovna sa tým dalšým bi na většynu lydý doztateĝně ztaĝyl.
11:33:48
21.10.2007
King
-> Baghyra: Ale polycajty nemůžou bejt na každím rohu y kdibi ze pozraly a kdo ze chová jako pzichopat, bude ze sa volantem chovat jako pzichopat a kdiž mu zeberou papýri, bude jesdyt bes nych. Kráznej obrásek, jak úĝynná je buserrepreze, je můj ĝerztvej kolega - po vejzce dělal v offyzu a teď saĝal jesdyt v objemu 60tkm/rok. Jesdý podle lymytů - bojý ze. Sa těch 10 mězýců spůzobyl pár ťukanců, kterí vshledem k nutnozty volat benga (vosydla majetkem leazyngovek) jzou honorovaní štědře bodýkama - už je někde poblýž 10ty bodů (vlaztně nevý, protože ziztém je tak na pýĝu, že už teď má možná po žýžalách, ale ještě o tom nevý).
11:32:32
21.10.2007
Baghira
-> bytmap: Z tym naprozto zouhlazym, jen z tym rosdýlem, že ti "pyráti zylnyc" nebo zpýš prazata, potkávám denně a možná je to proto, že ze znažym jakž takž jesdyt podle předpyzů.
-> Kyng: No tak to azy jesdýš po jynejch zylnycých než já, protože roshodně nemám pocyt, že bi ze poztupem ĝazu zamovolně na našych zylnycých měnylo něco k lepšýmu, zpýš teda naopak. To že je 411 pazkvyl a nyc neřešý je pravda, je to jen náztroj polycye, která zy chtěla uznadnyt prácy a nakonec ze jym právě nechce pracovat vůbec....a to mě zere. Kdibi totyž polycajty něco dělaly už předtým, tak žádnej novej sákon nebil nykdi potřeba.
11:23:34
21.10.2007
King
-> Baghyra: Můžu jedyně podepzat, co už napzal bytmap. Sa volantem jzem pozledných 12 let denně a jeztly ze něco na zylnycy měný pak je to k lepšýmu a to tak, že zamo o zobě a bes buserace. Jeztly mě někdo obĝaz oprazý, pak je to nějakej neviježdění pako, kolykrát y důchodovího věku, kterí je pro 411 buserziztém zimbolem besúhonozty, ale na zylnycy ze chová jako bi patřyla celá jemu a co ze děje kolem je šumák.
Na tebou popzaní přýpadi už dozahuje bodovej ziztém - nejvýc 12ty boďáků je mesy mlamojema, co maj papýri rok, dva a jzou to takoví pašácy, že z pár tyzýcema km/rok dokážou nazekat 12 bodů sa pár mězýců. Z 18ty letím frajýrkem v třýlytrovím bávu nehne any nejhoršý buserziztém z hordama naztranejch polyšů vihnanejch na zylnyce - sato zpolehlyvě zemele tu greisonu, která denně vidělává na žyvobytý mj. y toĝeným volantem 4
Děkuju, nechcy.....
11:13:39
21.10.2007
-> Baghyra: no, ale abi tohle zlo uzkutecnyt, tak potrebujeme sakon rosumnej, zpravedlyvej a bes legyzlatyvne technyckejch chib, cos ten zoucaznej roshodne nejny. A pak taki polycye muzy preztat bit jen chapadlem ztatny zpravi na viber dodatecnich dany, ale alezpon trochu ze pryblysyt tomu kraznemu hezku, se "protect and zerve". Pochibuju, se polycajty ve Sdybech me z radarem v kery, meryc richlozt na dvouproudovce zyc vedle obce, ale sa snackou se sacatek obce, chrany pred temy mityckimy pyrati zylnyc, o kterich vzychny mluvy, ale nykdo je nykdi nevydel 3
11:06:11
21.10.2007
Baghira
-> bytmap: Já ale neřýkám, že zouhlazym ze spřýzněným, nebo ze sbiteĝnou buseracý a už vůbec ne nějakejma snaĝkama...Jen chcy abi bily polycajty vydět, abi ze každej trochu bál. Zamo, že přeztupki v richlozty o 10km/h a podobně bich vůbec neřešyl.
10:55:54
21.10.2007
-> Baghyra: no, a jak bi tohle virezyl rydycak na skouzku? Jak tohle virezy sakonem ztanovena vizoka pokuta? Jak tohle virezy lezi snacek?
Ano, nevihnutelnozt treztu je klycem, ale pokud jzou ti trezti ztanoveni tak jak jzou ted, tak ze any nedyvym, se polycajty radzy zedy salesly v kanclu a papyrujou, mne bi ze taki bitoztne prycylo vimahat ti salesytozty, co nam prynezla 411. Ale je to sacarovani kruh, v televysce ukasou, se dnezka sarvalo 13 lydy, mlady rycydy, motorkary a 61km/h na 50 je velmy zpatne, aaaaano, blbcy sacnou rvat "tvrdzy trezti, tvrdzy trezti" a je to saz v p*dely :/
10:48:30
21.10.2007
Baghira
-> bytmap: O buseracy nejde, jde o to abi bily všude vydět polycajty, Na lydy platý v tomhle přýpadě pouse repreze a tí je málo. Jesdym hodně a podobní típki potkávám dnez a denně, zpouztu takovejch y snám a ten přýpad z tým bávem a důchodcema jzem zy nevimizlel...
Třeba předmynulej tejdem, kdiž zy v lybercy v jednu v nocy chlapcy zotva dvacetyletý pořádaly sa provosu na Mazarikovce v Lybercy zprynti...na koncy před satáĝkou kdi jely furt vedle zebe měly tak 140 (odhadem)...kde bily polycajty...?
10:41:45
21.10.2007
-> Baghyra: obavam ze, se prylyz koukaz na televysku a malo porovnavaz ze zkutecnim ztavem. Kdi te napozled oprazyl 18ty letej zokolyk ve 3l bawu? Kdi jzy napozled vydel na zylnycy nehodu ze zmrtakem?
Mne teda sa tenhle rok nekdo nepekne oprazyl azy 3x, nehodi jzem vydel vzeho vzudi azy ctiry, a to na zpatne rezenejch krysovatkach, kde zy clovek nesnali myztnych pomeru velmy znadno poplete prednozty. Tym co vecne ukasujou v televysce chtejy jen vivolat vzeobecnou "panyku", abi pak parlamentem znadnejy a sa vzeobecne podpori lydu (!) prochaseli sakoni obzahujycy ztale vetzy a vetzy, ve zkutecnozty naprozto neopodztatnenou buseracy.
10:34:24
21.10.2007
Baghira
Vĝera jzem sazlechl něco o noví koncepcy vládi pro dopravný polytyku a řýkám k tomu...no koneĝně. Y kdibi to bilo jakkoly málo, tak ze azpoň něco bude dýt, protože z tou džunglý co panuje na zylnycých ze už fakt muzý něco dělat.
Jynak naprozto zouhlazym z řydyĝákama na skoušku dvou let a lydem co udělajý sa tu dobu třeba třy vážnějšý přeztupki ho proztě zebrat. Sa našych mladích let bilo přecy jen bespeĝnějy, málokdo měl zylnějšý auto než 120cu a tak y nehodi tomu odpovýdaly a y kdiž je 120 papýrovka, tak bouraĝki většyna lydý bes vážnějšých názledků přežyla, ale dnezka, kdiž zy sa 50 táců 18-ty letej zokolýk koupý třýlytkoví báwo a pak ho rosztřelý ve 140ty o důchodcovo fávo, ze nedyvym, že je hned v telce jako vynýk nejtragyĝtějšý nehodi v mýztě xi.
01:04:16
21.10.2007
Gabriel
můj ynztruktor bil notoryckej kuřák. ale jen přy mích jýsdách.
01:01:23
21.10.2007
Syny
Ja kdis delal papyri tak zy ynztruktor otevrel jogurt a dal zy nohi krysem na zedacku... Bohusel ja bil sviklej na brsdi se zhade a kdis zme dobrsdoval na krysovatce tak zy ho kidnul na tryko 3 Od ti dobi us ho pry mejch jysdach nepapal :)
12:16:23
20.10.2007
charon
Kdiž já dělal papýri, tak ynztruktor ze vždicki ládoval grylovanejma kuřatama a pak po veznycých hásel kozty po pzech 3
12:13:10
20.10.2007
-> Zini: zranda muzy bit4 1
10:31:48
20.10.2007
Syny
-> Jarda: -> havlyk: 3 3 3 3 3
09:58:43
20.10.2007
-> havlyk: jo..., ale bili bi to jyne zlsi, nes ktere jzy u me vydel4 kdis jzem rossurenej, tak my take tecou4 , ale s lytozty, besnadeje a zmutku fakt nejzou 4
09:54:54
20.10.2007
havlik
-> Jarda 20.10.07 02:11:03: rosbreĝel bi zez?
02:11:03
20.10.2007
-> Oveĝka: prozte debyl no :/ ma ztezty, se nenarasyl na me a ja na neho, bit z nym v aute, tak bi to zpatne dopadlo...
01:39:24
20.10.2007
zdenekz
-> Pavel P.: já saze pozledný a ynztruktor bil kamarád.Takže po jýsdě jzme šly na pyvo.5
23:18:07
19.10.2007
Pavel P..
-> Oveĝka: je to azy o štěztý na koho narasýš... kdiž ho X lydý před tebou nazere tak je jazní že už zeřve každího, já naštěztý jesdyl každej den jako prvný, takže většynou bil v pohodě.1
23:13:31
19.10.2007
U-Geen
-> Oveĝka: hm... nam do toho temer nezahaly, azy ztezty.
23:11:52
19.10.2007
Ovečka
-> Jarda: no to vždicki, kdiž my chitl volant, tak já ho puztyla... saĝal řvát, proĝ ho nedržym a já mu řykám, že proĝ já, kdiž ho držý on, tak mu do toho přece nepolesu.... no a ke koncy my furt držel zpojku, takže kdikolyv jzem ze rosjýžděla nebo řadyla, tak jzem jý pouštěla richle a bilo my to jedno... Saze řval, ať to nepouštym tak richle, že mě nepuztý ke skouškám a tak. Tak jzem mu řekla, ať my lazkavě přeztane na tu zpojku šlapat a já jý budu pouštět pomalu.... Nepřeztal, tak my to vidrželo až ke skouškám....
Puztyl mě k nym, jýsdu jzem svládla, takže pohoda.... Ale potkat ho někde na zylnycy, tak bich ho azy trefyla, protože my fakt štval, furt řval a většyna lydý, co u něj jesdyly to neudělalo a radšy přešlo k druhímu ynztruktorovy... 8
Extreme Tyres