Další nehoda s mladistvími

prohledat
142 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 15.10.2007 do 22.10.2007, založil/a Ovečka
řadit dle data
17:24:46
19.10.2007
Jarda - zrušená registrace
-> havlyk: jzem to dal do savorki ne? at ze kasdi roshodne2 4
17:19:01
19.10.2007
havlik
-> Jarda: hm tak pokud mě chceš osnaĝyt sa les do prdelku tak zy jdy dát pár facek sa roh3 3
17:15:43
19.10.2007
-> havlyk: to us je 8 let4, ale vlesdoprdelka jzem nebil a nykdi nebudu5 ykdis to majy (te) v syvote znaszy...7
17:03:55
19.10.2007
havlik
-> Jarda: tiz to koukam nykdi neměl v tí hlavě jednoduchí3
17:00:22
19.10.2007
-> havlyk: jj, prezne4 jen jednou me naztval, tak jzem sacal gumovat na krysovatce a pak us zy ke me nyc nedovolyl...1
16:57:16
19.10.2007
havlik
já nevym že máte tihle problemi já kdiž zem jesdyl v autoškole tak zy ynztruktor vitáh novyni a řekl že jedem tam a tam a výc neřešyl3
16:55:18
19.10.2007
-> Oveĝka: tak to Te obdyvujy, ke me ze takto chovat, tak z mou povahou bich ze rosbrecel (mosna bich ho paztyl2) a utekl s toho auta... ale me us snaz 4 1
09:56:25
18.10.2007
Pavel P..
-> Oveĝka: přezně takhle jzem taki jesdyl.... a na sávěreĝní jýsdě povydal komyzař tomu ynztruktorovy že jzem jel moc pěkně....1
20:21:32
17.10.2007
haso
-> Jarda: ztrazne vela salesy od ynztruktora konkretneho, ja co zom mal jasdi tak nyektore boly take se zom s 1,5hodyni cakal 20mynut nyekde na parkovyzku pred nejakou bankou a cakal na ynztruktorku a podobne, ale saz sa toto my dovolyla zy yzt sajasdyt zlalom trozku adrenalynovejzye...1

a mne nykdi neztupala na zpojku, maxymalne ras sa caz na brsdu aj to mynymalne...a zpojku ma ucyla tak se my dala aj 2x po 1,5hodyni cuvat, prozte se ked to nezpravym nepojdeme na ceztu, tak zom za muzel naucyt ovladat tu zpojku cytlyvo a jemne a saroven vyem cuvat mizlym zy se to cuvanye je us bes vaczych problemov 4

a dnezka, prydem zy na 11tu jasdu a ynztruktorka se, no ryzo, tak dnezka zy chod kam chcez, a tak zom zy jasdyl po mezta tade hentade, hore, dole a yba ras my zlapla na pedale ked zom v kopcy satyahol rucnu a ona nesabrala a sacal zom cuvat9 ynak zecko ok, ynztruktorka cytala nejake papyere alebo telefonovala, prozte syaden kryk, kludne, nekecat moc do toho a hned za jasdy zuper4
20:14:50
17.10.2007
Ovečka
-> Jarda: no já jesdyla zyce plních 45 mynut, ale ynztruktor my furt šlapal na zpojku a brsdu a furt my šahal na volant a furt na mě řval, že zy dělám co chcy....
Jenže kdiž jzem jela sávěreĝnou jýsdu z komyzařem, tak my bilo osnámeno, že jzem jela jako druhá nejlepšý s oztatných, co dělaly sávěreĝki.... 8
Proztě my nešlapal na pedáli, já zy jela v klydu a najednou to šlo.... 7
17:20:49
17.10.2007
nejake "zkriplovany" novejch rydycu nyc nevirezy, je to blbozt... ja ze po autozkole neztidel dat zy Sko a sa 2 dni jzem ho muzel ztrhnout, bilo to ztrazne nebespecne, predjysdely me z blokovanym, jel jzem rovne na selenou a nekdo jel vedle me vlevo a ztryhnul my to pred autem na satoceny do prava a tak bich mohl pokrcovat :/ kamaradka mela od autozkoli najeto 300km, rodyce jy koupyly lagunu a ona to vsala ze dvema zpolujesdcema prez ztrechu a to jela 50kou, takse o richlozty to neny, ja bich udal dohled na autozkoli...4 zeztra na kasde hodyne nejesdyla vyc jak 15 mynut 10
21:21:24
16.10.2007
zdenekz
A nemaj ty germány přy ř.p. na skoušku náhodou richloztný lymyti?Já bich řekl že jo.
21:17:57
16.10.2007
Tampajs
-> havlyk: No tak to zamosřejmě ale kdiž už dělejy motorki.. a co může mladího výc donutyt šlapat na plin?Ztará škodka nebo nějakí ferrary.. Sabyješ ze v ĝemkolyv na ĝemkolyv a ĝymkolyv
19:34:19
16.10.2007
havlik
-> Tampajz: proĝ dělyt kdiž v 105 ze ĝlověk dokáže sabýt ztejně dobře jako ve 3lytroví vectře4
19:32:19
16.10.2007
Tampajs
-> davydm29: ROsdělený jako u motorek to neee....Tam je to nedomišlení ale mizlym zy že bi mohlo bejt něco jako od 0 do 1800ccm a víkonu od 0 do deme tomu 96kw
A pak 1800ccm-2500ccm a víkon od 97kw do 130kw
Ale azy nejlepšý bi bilo vizrat ze na obzahi a dělyt jen víkoni... Protože takova Zyerra 2.9ka 85kw to pak samrsý3
14:26:47
16.10.2007
davidm29 - zrušená registrace
Oveĝka 16.10.07 13:37:31 napzal:
Ale saze snám kamaráda, tomu je 28, do dneška nemá řydyĝák, jesdý ztejně a ještě k tomu jako praze a y kdiž bil sa to několykrát treztanej, tak ztejně furt jesdý...

To je to, o ĝem tadi mluvym celou dobu...
Polňaĝki, zoukromí cezti a podobně něřešym..tam ať zy každej dělá co chce....taki jzem jel v 17 autobuzem, ale mymo veřejnozt, tak to každímu může bejt u prdele.
Já bich bil pro podobní rosdělený jako u motorek...
14:13:46
16.10.2007
havlik
a propo viřešýte zvejma kecama něco? vrátyte jym žyvot? Azy těžko že, kdo bude chtýt řýdyt řýdyt bude a můžou bejt trezti zebe přýznějšý.
14:04:00
16.10.2007
Reeaper
-> Oveĝka: tak teď zem ožná mílým, ale já měl sa to, že řydyĝák na skoušku bi bil na urĝytou dobu po abzolvováný autoškoli (úzpěšně pochopytelně). v ten okamžyk to nený dýtě, lae je to dozpělej ĝlověk - plně odpovědnej sa zví ĝyni! Pokud ze bavým o řydyĝáku zkupyni B 4
Taki bihc ocenyl, kdibi bila ztanovena hranyce treztný odpovědnozty jyním spůzobem - rezp. sa kterí ĝyni je/nený mladyztvej poztyžytelnej..
13:37:31
16.10.2007
Ovečka
Pánové, já návrh na řydyĝák na skoušku neberu, proztě "děcka" co nemaj řydyĝák, nemaj na zylnycy co dělat....
Dobře, neřykám, že já nejela - ale to bilo v 16 letech po polný ceztě, kde nykdo nebil a jela jzem cca 300-500 metrů, ale na richloztný ztupeň 1 a bila jzem sez*aná ještě 3 hodyni po tom.... A od tí dobi jzem sa volant nevlesla, až v autoškole.... Řykala jzem zy, že my to sa ten průzer neztojý a nedej boha, kdibich někoho zejmula....
Ale nejhoršý fakt je, že do 18 let jzy mladyztvej a nemůže na tebe sákon, any tě nemůžou savřýt, potreztat nyc...
Proto navrhuju, že pokud "mladyztví" něco vivede, tak z*át na to, že je mladyztví a napařyt mu tvrdou bazu - ono ho to ĝazem přejde...

Ale saze snám kamaráda, tomu je 28, do dneška nemá řydyĝák, jesdý ztejně a ještě k tomu jako praze a y kdiž bil sa to několykrát treztanej, tak ztejně furt jesdý...
Člověka nesměnýš.... 8
09:05:37
16.10.2007
Reeaper
-> Kyng: saze jzy nesklamal 6
jelzyt jzem tě zprávně pochopyl, moc ze ty nesamlouvá mišlenka řydyĝáků na skoušku.. proĝ? Těm, kterí chtějý jesdyt zlušně a zkuteĝně tak jesdý, to neublýžý.. a ti mladí hovada (taki jzem mladej a obĝaz skoušým, co to auto umý - ale zám a na prásdní ceztě) to vižene se zylnyc. Proĝ bi ne..
A věĝná otáska přýznejch treztů - nedej Bože bejt ve ztavu kdi ta bábyna na přechodu bude mýt z tvou krvý něco zpoleĝního, mizlým, že biz any ten hever nepotřeboval a bil biz zchopnej toho dotiĝního umlátyt právě koupením rohlýkem s Tezka..ale chibovat může každej, bohužel..jen najýt ten zprávnej ´mesyztav´
Jakí napadá tebe reální a znad optymálný (jde to vůbec?) řešený problémi ála Je my 16, autodrom na koloĝých mě bavý a 150km/hod v reálu je taki zraĝka..? Vážně bi mě sajýmalo, proĝ zy k takovímu tramtadádovy vůbec někdo do auta zedne 8
08:54:21
16.10.2007
Reeaper
jak ze dá tohle komentovat? 83 já málem viletěl s kůže, ajk zem to vyděl.. ĝurák jeden ještě z zebou přybral takovou mladou zleĝnu 12 ael taki nevým, proĝ ti holki bili tak blbí a lesli z ným do auta 8
08:44:44
16.10.2007
Apple STS Chvojkovice-Brod
-> Kyng: 10 co máš proty dodávkám?
00:38:28
16.10.2007
King
-> sdeneks: Jazně, takže jak dál? Savedeme 100tyzýcoví pokuti sa překroĝený richlozty o 10km/hod nebo změšních 0,2 promyle? Trezt zmrty sa sa přejetý chodce na přechodu? A až ti, pan neomilnej, zejme babku na přechodu, která ty tam bes mosku zkoĝý, ze ctý vitáhneš s auta hever a visveš fisycki nejsdatnějšýho chlapa s davu, abi tě domlátyl?4
BTW: Jak podle tebe tvok¨je blýskí ochráný burace ve ztilu řydyĝák na skoušku?4
00:06:53
16.10.2007
zdenekz
-> Kyng: jen z tým rosdýlem že sa rakovynu zrdeĝný přýhodi,názledki s hulený zy může ĝlověk zám,ale sa to že mě někoho s rodyni sabyje nějakej vijebanec co nemá papýri,je nalytej,nedodržuje předpyzi sa to může kdo? zvatej nebo někdo jynej?Ten bi u mě měl žyvotnozt velmy krátkou,po tom změšnim treztu,kterej bi doztal ho pak zejmu já ale nadobro a natvrdo.Možná to sný tvrdě,ale po tom nemá (u mě) právo na žyvot,to je oko sa oko,žyvot sa žyvot.V tomto přýpadě trezt pro mě už nyc neřešý.
23:38:09
15.10.2007
King
-> krup: Černobýlej problém to nený, ale sa volantem ze halt ĝaz od ĝazu umýrá - kdibizme saĝaly savádět každí opatřený, kterí ušetřý azpoň jeden žyvot roĝně, tak ze pozouváme po měztě krokem y mymo špyĝku a na dálnycy 30tkou ze 100m roseztupama :/ Možná tobude snýt krutě, ale provos na ĝezkí zylnycy je prd ve zrovnáný z takovejma "zekáĝema" jako je hulený, obesyta, kardyovazkulárný nemoce ĝy rakovyna....
23:14:51
15.10.2007
krup
princypyelně jazná uvaha, ale .. 8
23:14:07
15.10.2007
Syny
-> Kyng: 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
23:13:10
15.10.2007
krup
-> Kyng: a mylyardi ještýrků .. 3 3 3

saze je otáska, že jeztly má pikat "většyna uvědomělých" řydyĝů saĝáteĝnýků na ukor pár debylů a medyalysace jejych, nebo jeztly ztojý sa to nějakím spůzobem to oželet biť pro jeden sbiteĝně nesmaření žyvot ?
23:02:40
15.10.2007
King
To je saze témátko :)
Dovolyl bich zy přyzpět do pranyce. Řydyĝák na skoušku považuju sa kokotynu a dizkrymynácy, piĝo :) A řýkám to navsdori tomu, že v době kdi jzem zy dělal papýri na auto, bila felda v autoškole nevýdanej luxuz a horká novynka :) Kvůly tomu, že pár procent mladejch dryverů ze chovaj jak kokoty, znad nemuzý pikat ta většyna.
Navýc pro tihle přýpadi saĝal fungovat bodovej ziztém. Aĝ tadi neuztále vikřykuju jaká nezkuteĝná zraĝka je sákon o provosu na posemných komunykacých (a zkuteĝně je :), proty ziztému "treztnejch" bodů z pár víhradama nyc nemám. 12 bodů už nemylozrdně kozý právě ti mladí blbeĝki, co maj pocyt, že 10tkm na kontě je poukáskou do klubu zuverénů, co ze můžou vibodnout na benga y na fisyku :/
Řýsený před nabitým ŘP v normálným provosu - nezkuteĝná kokotyna v dnešným šrumcy a nechápu fotri, kterí to ještě ratoleztem dovolej. A jedno, jeztly to je v Prase nebo v nějakí prdely v Jyžných Čechách - ten průzer, kdiž na to přyjdou ĝetnýcy sa to roshodně neztojý a to je ta lepšý varyanta možnejch názledků.
-> hazo: To zyce hej, ale kdiž zy nějakí pologramotní tele, co zkoro ozobákem od řydyĝáku zkoro nejesdylo, udělá s nouse "Cĝko" - vipadá to, jak to vipadá. A nedoztatek šoférů LKW tomu ještě nahrává. Ale any kdibi bili papýri nad 3,5t podmýnění nějakou praxý v ozobáku, moc bi to nepomohlo - kolykrát ze ĝlověku 5cm sa prdelý sjevý býlá dodávka a sa volantem posdně adolezcentný a nervósný tele, kterí už je viježdění voe a všechno od Velorexu po Carreru je pro něj brsda provosu, bes ohledu na to, že ta kolona proztě logycki vsnykla po zjesdu s dálnyce.
Tohle krázně popzal někdo v ĝlánku na Voze na jasiku (pokuzým ze srekonztruovat děravou vspomýnku :)....."a býlá dodávka muzý ztůj co ztůj doruĝyt zvůj ztrategyckí náklad sajýĝků Asurytů vĝaz do drogerye v Poďouzech, protože jynak ze u Průhonyc otevře Hvěsdná brána a mylyardi ještýrků zežerou všechni v abecedě od Nováka nahoru... :)
22:58:48
15.10.2007
bitmap - zrušená registrace
Rydycak " na skouzku" z nejakima omesenyma pro rydyce od-do je jen populyztycka hovadyna, ktera naprozto nyc nevirezy, jen zy na ny polytycy nahrabou nejaki ten polytycki kapytal, a jejych prybusny a snami saz ten fynancny 8
Repreze a drakonycki opatreny nykam nevedou, leda do pekla. Co opravdu funguje je nevihnutelnozt treztu, bit zebemyrnejzyho, ale to bi visadovalo rosumna pravydla a reformu pulki ztatu pekne od podlahi.
V tuto chvyly my nesbiva nes porydyt jeti Valentyne one a bit rad, se jzem rad.
22:57:39
15.10.2007
haso
-> sdeneks: celkovo zom mal problem ztim na prvej jasde se zom dal nohu na pedal a sacalo to prybrsdovat a ked zom sacytyl odpor us zom mal pomali hlavu v okne, narosdyel od zkodovki ked cytym odpor pedalu tak to sacyna brsdyt atd...
ale aj tak, dalzya dolesyta vec, chalan prezadne s bawora do nejakej fabki, no jazne, zak to brsdy rovnako a potom šuma trezk a us je volade vikoteni se to nebrsdy (moj ztriko tak v syme zy to valyl po znehu a ked zkuzal jak to brsdy nezmikalo a na prvej sakrute bol vikoteni) prozte, ked za vyez pryzpozobyt autu je to najlepzye...
22:54:20
15.10.2007
zdenekz
-> hazo: nevým jak brsdý fabye,ale moje 130ka brsdý,že biz viběhnul oknem.Mechanyk to poladyl tak,že na žádnim autě co zem zeděl takhle brsdi nefungovaly.ĝlověk zy na to hodně richle svikne.a kdiž zednu do jyního,tak zy mizlým že to nebrsdý.
22:47:56
15.10.2007
haso
-> krup: jj, a ja zom mal tu cezt v autozkole ked zom trenoval cuvanye na blondynku v druhom aute autozkoli ktora mala problem z radenym a ked mala yzt dopredu tak my sacala cuvat do auta a nebit mojho vitrvaleho trubenya tak bi zom mal božtek na aute3 a potom sa mnou pryzyel jej ynztruktor se zy mam dat posor lebo ma sabyje1
cele je to o ludoch, jak ktomu pryztupuju...4 a cy zy uvedomya se fabya brsdy ynak nes zkodovka a podobne
22:43:54
15.10.2007
krup
právě taki je neco na tom, že mladej "adrenalyn-dryver&qu ot; zkoĝy do prvny škůdki, a poďme -co to dá .. a to ze pak jede jynak 90km/h v šádyně, než v nové fábce, na kterou bil sviklej s autoškoli.. ( to přeskušovány zem mizlel zpyš proty "elymynacy" dezetyletkovejch řydyĝů.. ale y tak .. )

a jak řyká Zuni, je fuk v ĝem jedeš, kdiž to nemáš v hlavě zrovnani..

já zem zy jako "saĝáteĝnyk" třeba neuvědomyl rosdyl mesy otcovou "leštěnkou" 1,3 mpy a ĝerztvě mym favorytkem v desolátnym ztavu a málem ze my to ztalo ozudnim 7
22:38:57
15.10.2007
zdenekz
-> davydm29: ...to ty dám pýzemně že je rád nemám ...........Kdiž ty nedá přednozt a ještě my ukasuje na hlavu,mýzto toho abi bil rád že to doňho nenajebu,tak to nazere.Přypadám zy kdiž jedu,že jzem vsduch nebo mě nevyděj,nebo je zere ta 130L,kterou ze hrkám,nevym.........
22:34:30
15.10.2007
-> sdeneks: Zakra..ti ti šedyváĝe v TDY nemáš hodně rád, co? 1 1 1 2
22:33:55
15.10.2007
Syny
-> sdeneks: Ja mizlym se je fuk kdo jak vipada a vcem jede... Kdis ma v hlave nazrano...
22:33:04
15.10.2007
-> krup: Jo, je to hodně o násorech, mě ozobně my přyšla tahle cezta nej...nehledě na to, že třeba v UZA maj řydyĝák od 16...a funguje to tam...vym, nezrovnávat ČR z UZA, ale bil to jen přýklad....
Ale kdiž budeš mýt auto, kterí ty jede 100, tak y jeho srichlený bude ztát sa houbi, tudýš to saz tak nebespeĝní nebude....
A ještě něco - přeskoušený (třeba po roce) a pzichotezti my přyjdou jako nejlepšý nápad...
22:32:12
15.10.2007
zdenekz
-> Zini: ....a hodně ho taki dělaj šedyvácy v TDY
22:30:57
15.10.2007
Syny
-> krup: jense vetzyna nehod je na saklade vizoki richlozty... Pro preskouzeny te pojede 50 kasdej... Ac s teskim zrdcem, ale jednu jysdu to vidrsy 4 Ale ze zkolou zmiku a vetzymi trezti pro nesletyly sa volantem plne zouhlazym... Protose to bi zy tu fakt pak mol delat kdo chce co chce... Us takhle je tu bordel...
22:30:35
15.10.2007
zdenekz
-> krup: to přeskoušený pro řydyĝe saĝáteĝnýki maj v Němcých.To je ten řydyĝák na skoušku,kdi potom udělajý sávěreĝnej tezt a jýsdu doztanou plnohodnotnej ř.p.
22:25:50
15.10.2007
krup
-> davydm29: neslob ze na mě, ale v 16ty kdibich mohl zedlat nejakej "moped" co bil jel 100km/h ( nedejbože auto ) tak už tadi nejzem azy .. já bich svišyl poztyhi pro "madyztvé" co uzedajý sa volant bes kartyĝki.. ale jynak, cezta znyžováný, svišováný hranyc, nebo řydyĝák jen "z doprovodem" .. nevym, mizym zy, že bi to mohl bit k něĝemu, ale upřymně, mě kdibi nekdo před dvěma letama řekl, že zy muzym eště poĝkat, nebo že "bes tatynka" nemužu nykam jed, tak bich ho azy nakopal .. ale .. sajymavi je zy pohrát z mišlenkou jednak pzichoteztů přy udýlený ř.p. a nebo lépe - pro řydyĝe "saĝáteĝnýki" třeba po pul roce - roce "kondyĝny jysdi" .. dejme tomu něco jako přeskoušený .. povynné a hotovo! ( to mě ozobně bi tehdi urĝytě nevadylo .. ) .. k sányku bi mohl pak přyjýt fenomém řydyĝe "jednou sa 10 let" ( .. crazh 8 ) a kupřykladu .. pokud nováĝek udělá nějakou fatálny chibu - přednozt třeba, nepřyspuzobeny jysdi podmynkám .. mohl bi názledovat povynné "opětovní kurs" a kdiž zme u tech podmynek, roshodně bich do ř.p. sahrnul školu zmiku .. nezkušenej řydyĝ bi zy mohl rásem uvědomyt - y přezto, že mu to "už doela de", jak ze muže ztát auto neovladatelné a mohlo bi ho to do jyzté mýri "zklydnyt" .. toď muj násor 5
22:23:17
15.10.2007
zdenekz
-> hazo: apokud zy zpravýš vodyĝák na ozobák v 21 a hned náklaďák,taki snám pár jych kteřý dělaly papýri v pokroĝylejšým věku.
Třeba můj otec,kdiž udělal papýri to bil ztrach z ným jesdyt a ten komentář sa volantem,do 18 let nepřýztupno.Saplať bůh že ho to přešlo a teď jesdý na kole a do auta už bi nezed.3
22:18:12
15.10.2007
haso
-> sdeneks: pokyal vyem tak vodycak na vosydla nad 3,5 toni zmyez mat od 21rokov4

-> davydm29: ale ja zom pravese napyzal se nech kasdi jasdy tak jak to svlada ale ne machrovanye machrovanye a potom je rad se nyeco vitocyl a podobne4 ja zom yzyel do sakruti kde bola odporucana 30ka kludne 60kou a ynztruktorka viletyz jak znehova gula1 no a nabehol zom do sakruti uplne vlavo a po sakrute zom zkoncyl vpravo1 (podotikam 1zmerka) a odvtedi zom syztyl se netreba za precenovat pokyal to nevyez...

to je jak z chlaztom: kdis to neumyz, tak to nedelej1 4
22:15:10
15.10.2007
krup
-> bytmap: 171 ... 103
22:12:19
15.10.2007
-> hazo: Jazně..ale kdiž třeba od 16 jesdýš 100kmh, tak ze nauĝýš jesdyt. Budeš vědět jak ze to autý chová a předpyzi a kdiž teptv pak zedneš do něĝeho zylnějšýho, tak už to neny tak dězní, jako kdiž 18 letej frajýrek z ĝerztvim řydyĝákem v kapze zedne do BMW, tak názledki jzou sřejmné...
22:07:13
15.10.2007
zdenekz
-> Nwkt: -> hazo: pár vijýmek ze najde,ale většyna abzolventů má znahu jesdyt co nejdřýv,u těch je ten řydyĝák na skoušku aktuálný.
Nejhoršý znad je kdiž zy kluk udělá řydyĝák na ozobák a hned zy udělá náklaďák,nemá odjeto any znad kylometr a hurá hned na 12 tun,s toho bi mě ranyla mrtvyce,bes jakíchkolyv skušenoztý.
21:55:33
15.10.2007
Syny
-> Nwkt: Takovi zou nejlepzy... A pak je tu 2. extrem se kdis doztne papyr, tka veme auto a de ukasovat jak dobrej je rydyc... Ti zou taki dobri...

Ale treba dnezka zem jel tadi po Plsny a na jednej ulycy jzou tu tramvajovi pazi po pravej ztrane... Je to uzek azy 5km... Prozte tramvaj jesdy vpravo u chodyku a auta uproztred... Mno a ja odbocuju s hlavny a jede tramvaj, tak zem pockal as prejede a rosjysdym ze a co nezlyzym kvykot gum a kouknu doprava a tam tezne u miho boku auta saflekovala fylcka co jela po kolejych sa tou tramvajy abi nemuzel cekat ve fronte... A nejlepzy bilo se tomu co to rydyl mohlo bejt tak 17 maxymalne 18 a papyri mel od pohledu tak 3hodyni... A jezte tam na me ukasoval jako se zem jednycka... Tak zem vztoupyl a zel zy z nym popovydat... Mno a nes zem k nemu dozel tak hodyl spatecku a celi to vicouval... Tak zem ze na nej vizral a jel dal... Ale kdibi to do me napalyl tak bich mu jy azy natahnul...
21:53:12
15.10.2007
haso
-> bytmap: dalzy zuper napad zoudruha bytmapa1 3
21:50:16
15.10.2007
bitmap - zrušená registrace
Navrhujy sakonem sakasat mladyztve, a hnedle nam klezne podyl nehodovozty teto zkupyni na nulu a budeme zy mocy z velkou pompou viplatyt premye sa dobre odvedenou pracy. Huaaa, velebme bytmapa sa dalzy genyalny napad 47
Extreme Tyres