Na zlovenzku to neny sakonem sakasani?
prozatim zamykam, ked neco bude new, odomknem, dakujem seckym za prispevky pomohlo to , a uz mi je lepsie...Haso
Zastavil:haso

ja nevyem prozte hocyco len nech nyeco robym lebo ma tu klepne
a teras mam saz chvylku se za tomu rehocem, zy prypadam jak kebi zom utyekol s pesynku

zkodovke tak ho oceny a neopuzty ma, kurva preco us aj ked tukam do klaveznyce revem jak ydyot?!?

a radzej to co nozyz
daz tej co zy to sazlusy azpon vyac 

tak ktora rosmizla takto (nemosem mat aj brata aj teba tak za na teba kazlem) taku bi zom teda any nechcel!

Tadi tohle neznášým žádnej důvod nyc a jen, že jy nemáš pzát, bich tomu bráchovy dal nakládaĝku, ale až potom co bich zy zným promluvyl

obe ho chcely

rano vztanem, krazni den vydym, mrknem na mobyl kolko je hodyn a co nevydym, pryjata zmz, otvorym a zlecna pyze: us za nemosme ztretnut, zyce to nechapez preco, ale z bratom budem dlhzye nes z tebou a preto za radzej vsdam teba y ked ma to mrsy a se jej us nemam pyzat any volat
tak zom teras s toho uplne v ryty
hned zom jej napyzal nech bratovy odkase se ho dnez posivam na pyvo ale mam taki pocyt se ho namyezte jak ho ztretnem
pretose je to uplne na houno

prozatim zamykam, ked neco bude new, odomknem, dakujem seckym za prispevky pomohlo to , a uz mi je lepsie...Haso
Zastavil:haso