em tak nevym co biz tam caroval z klycem na kola

prozatim zamykam, ked neco bude new, odomknem, dakujem seckym za prispevky pomohlo to , a uz mi je lepsie...Haso
Zastavil:haso

a aj zom sa nym dozyel, zpravylo za a zyel zom domov

Snám y lydy co ze kvůly babě vibodly na auta a to jzem řýkal, že jzou borcy, kteřý to v žyvotě neudělaj a ejhle babi je k tomu donutyli
Jako roshodně neznášým roschásený přez zmz, kdiž chce konec ať ze z tebou zejde a řekne důvod, tohle je ubohozt

ale vimenyl zom a azpon zom za ulyal s hodyni

ale aj to zy pokyal ho najdez donezez vo vrucnom objaty nasad

ale já zu taki retardovanej, kdibich nebil tak bich do šáde nerval tolyk lovů

jzem ho několykrát vyděl a y z ným kecal dělá Dj a trénuje mažoretki

senzka logyka

ale je to vec nasoru se

potm zem jy napzal at na oplatku pryjede ona ke me ... se jo mno a co ona udelala? nepryjela
tak zem ze na ny vizral pac nykomu sa kokota nebudu

a dobra kamozka...
největšý prdel bila kdiž jy předztavoval dceru která bila ztejně ztará

brrrrrrrr

srejme azy kvuly prachum
hodnej mladej kluk ´kdis z ny zpazuje a neco k ny cyty tak ho akorat vrasednim pohledem nakope do prdele krivi jedni,, taki snam

vyete jak za podla vihlazki povye detzka zkolka? neuhadnete...odpoved: utvar organysovanej zkolzkej mladese
toto naz vcera ucyly v autozkole
rodyĝe ze uctývaj
ale obĝaz taki nazzerou

alebo jak je v jednej peznycke: "len tak zy hodyt vlazmy, zkoncyt zo ztarimy cazmy" len zkoda se zom za dal vcera oztryhat

hm a co ten termoztat? ztale ho mam doma...

tam ze teprve ukase co ze ztalo nebo deje prez zmz a odobni kravovyni ze nys nedosvyz jak vyz se to pzala ona co kdis zy nekdo pujcyl jejy mobyl ? s´treba bracha nebo nekdo s rodyni heh? mosna zem to napzl trochu drzne zez ale chlap tak ze dy vo ny bit ... ale muzyz svasyt jeztly to ma cenu
napyz jak to dopadlo

ne brat x zeztra ale bratovy vady se jeho zeztra bola (teras us bola) zo mnou, kapyšto?

prozatim zamykam, ked neco bude new, odomknem, dakujem seckym za prispevky pomohlo to , a uz mi je lepsie...Haso
Zastavil:haso