-> Boomber: To bych tam co nejdřív jel, protože je možný že se tam dostaneš a auto bude fuč.
E: aha, ty si u Opavy, no tak to máš z ruky. já to mám tři kiláky vod baráku.
-> Honzaloun 23.07.15 13:49:43: To jsem plánoval já, ale pak jsem tam přestal jezdit. Ale jestli tam zase někdy pojedu, tak je beru.
08:12:15 06.08.2015
Pavel P..
-> Joey 120 LS: podobná mrtvola ležela kdesi kolem Českýho Brodu, hned u silce a to rameno koukalo kousek ven ze zahrady... jestli si pamatuju tak ta cesta byla dlážděná. ale co to bylo za vesnici už nevim.
00:27:41 06.08.2015
Knoxville
-> Joey 120 LS: Ano, mému oku také neunikla. Ta by ještě určitě šla zachránit.
stojí mi za plotem.. beztak to tu schnije na padrť jako všechno co tu stálo...
u jednoho uměleckýho klempíře. z kombíka sedan ? do tří dnů. kombík z hatchbacka na počkání.
-> Milan 136: tyjo když si vzpomenu na rok 2009 kdy sem potkal spolužáka, takovýho nejmejšího ze školy, kterej jezdil v takovýhle hustokáře tehdá za 100 000 plus tuning, lakování kola lauf a další píčoviny aby si dokázal že je ve skutečnosti vyšší než vypadá.... no ty vole :-D a ted je to auto pro vostudu :D
-> Skoda110l: myslis, ze by byl nekdo takovej blazen skoro jako ja a jezdil tim na dovcu a zaroven si toho nehledel, to myslim, ze by nedoijel podle me se jedna o nejakou 97
Nakonec jsem si odnesl tu mřížku ze zadního sloupku, sice prasklá ale na památku stačí... Bejt tam autem tak bych toho vzal víc, ono tam okolo leželo povícero drobností, ale byl jsem tam pěšky.
-> Eidy: Těch věcí právě už mám ... možná převodovka by se šikla. Ale tipuju že nápravy budou dost na kaši, jak to stojí takhle pod polem v trávě. Ale zkusím sehnat kontakt na majitele
-> Domajz: V tomhle případě fakt nevím - je to sice čerstvý foto z jedný vísky u Plzně, ale dostal jsem se tam náhodou a ještě i ten barák vypadal dost opuštěně..