Tahle tatra sice nejezdí ale ještě nedávno vykládala kamion. Z autojeřábu je už jen jeřáb

takže vážně nechápu proč do toho taháš to co my sme kdysi,to je to o co mi tu celou dobu de

A jen tak mimochodem já jsem neřídil.

nebyl sem žádnej svatoušek,to uznávám,ted bych si za to nafackoval,taky to nakonec skončilo celkem velkym průserem a to mi otevřelo oči,takže to je už zamnou...ale sere mě tohle...

Jsem na virtu už asi vod roku 2008, ale už s xtou registrací.. Takže ano, fakt to vím.. Na k.reportu si ničeho podobného nevšímám.

podle toho co sem kdysi psal tady?tak to to určitě víš úplně do detailu,no
ale když ti to udělá radost,pár spz sem si z vraků nabral kdysi,no...hold mladej a blbej,nebo aspon o něco víc blbej než ted
mě ale baví sledovat jak tebe pobuřuje to co sem dělal já v letech když ty si v tý době sotva vylezl ze školky
,jak kdyby ty auta byly tvoje
mimochodem se jednalo zejména o auta co neměli okna,dveře,kola,očividně tam ležely xy let,s těma nikdo určitě žádnej plán jak ty řikáš už určitě nikdy neměl
a mimochodem jestli si myslíš že to je něco tak neobvyklýho...asi by ses na k-reportu divil

Tak si dávej bacha, aby ti nepřišla rozbít hubu nějaká na*raná veverka 

Já tam rozdíl vidím obrovskej, auto v Praze na ulici i když nemá značky někomu patří, a třeba s ním něco plánuje, ale kastle Rapida jako poutač u lesa kterej stejně skončí v peci to je něco jinýho. Navíc už několikrát píšu, že díly se válely po lese kolem, takže bych vlastně uklidil..
Nic, nebudu rejpat, myslím si svoje.

, tím že bych toho vzal víc jsem myslel třeba tu masku co se tam válela v mechu, nebo podobně, né z toho něco montovat 

Navíc, je rozdíl mezi kastlou auta jako poutač na kraji lesa a autem zaparkovaným v Praze na ulici..

lebo niektoré príspevky lúštiť to je za trest 

?

mohol to napísať ?