Tak dneska jsme se koukli po bazarech ve meste. Omrkli jsme to na vlastni oci a rovnou nektera auta zamitli, pze kdyz to pak clovek vidi na vlastni oci..
Jinak nabidka ve zdejsich bazarech nic moc teda, hlavne na trotine jsem byl zklamanej co tam maji za sra*ky...
Dost se nam zamlouvala Honda, kterou jsem si nasel na netu v "Áčkách" a kvuli tomu sme se tam zastavili. na to ze to byl rok 2003, tak je to porad hodne luxusni a pekne auto.
www.aaaauto.cz/cz/.../car
.html?id=2253975...
Je to ale poradnej zrout, kdyz si to rekne mimo 8l, po meste 11l, docela mazec, LPG je nutnosti...
Ted jsem si nasel i jeste lepsi na internetu, mit penize na kupě tak o tom premyslim hodne vazne, myslim ze tahle splnuje vsechny pozadovane parametry
www.tipcars.com/honda-acc
ord/20-comfort-lpg-1180016
6.html
Honda hodne u mě(u nás) boduje.
Volvo jsme bohuzel nikde nenašli, coz je skoda, chtel jsem ho videt na vlastni oci, nasli jsme jen starsi v40, coz nechci, a pak s80, coz je taky neco jinyho, ale ta 80ka aspon jako "nástřel" dobrá.
Dalsi moznosti je stale to Stilo :) Já vím, já vím, kvalita je uplně někde jinde, je nám to moc dobře jasný, ale to auto splnuje asi vsechny pozadavky.
A nejspise posledni variantou je Mondeo v LPG. To by taky byla levnejsi varianta.
Mondea kdyz jsouv nafte, tak jsou jen TDCI ktere mi zde bylo nedoporuceno? Nebo je i jiny motor v nafte? Ja ze jsem jiny nez TDCI nenasel.
A ten samý dotaz i pro Fiata, kdyz je to nafta JTD, tak je to pokazdy MultiJet nebo je v tom rozdil 1.9JTD vs 1.9JTD MultiJet?
děkuji :)
Ale aspon se nam to patrani po vozech docela zúžilo. Sharan, galaxy apod padli, cimz to ale nikomu nechci zhnusit, ma to neco do sebe to uznavame, ale my to nechceme, radši klasicky kombik, Nejspise jeden z techto 4adeptu popsanych výše.
-> TUNER: co rikas na tu Hondu ty? Ta modra, odkaz č2.