-> Bukaj: Bydlim tu uz dost dlouho, abych vedel jak tu lidi parkujou :) Tady je technicka zavada v hlave, to mi ver... Stejne jako u tech co parkujou na te ulici jak je cumak auta na kraji fotky vpravo, ale to alespon i pres to, ze tam neni predepsanych 6m sirky, nevypada tak blbe jako todle.
-> radekp 26.10.22 08:14:59: slusny, bud je tak linej a nebo blbej. Ja v praci kolegum vzdycky rikam, kdyz se ti nechce zajizdet a nechas to na prasaka, tak prijede nekdo komu budes zavazet.
Dnes v Rokycanech plno dementů z poloviny zablokovalo silnici k nemocnici. Nejraději by asi zajeli autem až na koupaliště. Dole bylo přenosná značka Zákaz zastavení, kterou samozřejmě otočili, aby to bylo "v pořádku"
-> David29: Protože je většina lidí (včetně mne), která prostě neřeší, kde zaparkuje, když je tam volno a není to v rozporu se zákonem/místní úpravou...
Takže pokud chceš nárok na daný plac, tak si zažádej o vyhrazené stání...
Tak když z toho má peníze, tak je snad to nejjednodušší se zeptat jestli, není možno dát na ono místo cedulicku s RZ a je to, nehledej problémy kde nejsou..když to platíte, tak snad není důvod se nezeptat a nemusíš se nasirat, když na onom místě někdo bude stát..
Tak dneska ta Fabia tam parkovala opět. Takže jsem zaparkoval na druhou stranu, kde stávaj oni - bohužel mezi auty bylo málo místa a jeden z nich musel přes spolujezdce
To je pech no.. Nj, proč parkovat jako lidi, když můžem dělat takovýhle kraviny a vzájemně si komplikovat životy. Protože tam není cedule, tak je to tak správně... že?