-> palinator: Tak to mas asi velkou kliku nebo nevim. Ja mel Cordobu oklepanou ze vsech stran a minimalne jednou za 14 dni se mi tam objevil dalsi slic. Vetsinou jen barva z cizich dveri, doliky za celou dobu asi jen dva. U Golfa to je min. Nevim jestli si davaj u novejsiho auta lidi vetsi pozor nebo spis ja jak kde parkuju, ale i tak proste tech sramu tam je tak 5x tolik co ma T2 na fotce + 3 dulky na dverich. Nechapu. Snad jen jednou se mi stalo, ze jsem nekomu drbnul do dveri pri vystupovani, kdy mi nechtene vyklouzlo madlo z ruky a i tak na jeho aute nebylo nic, ani barva. Tak nechapu, jak musi nekdo vystupovat, aby autu vedle tu barvu obtisk nebo dokonce udelal dolik. Ale sam jsem videl jednu babu, co nakladala u obchodaku nakup dozadu do auta a ty dvere mela na ferovku oprene o auto vedle. No a tim jak do auta furt lezla a nakladala, tak se ten zadek hezky houpal a hrana dveri se soupala po aute vedle nahoru a dolu. Takze asi tak...
Jinak rekord na Cordobe mam 20cm dlouhej sram vertikalne pres dvere. Modrozelenej. Nahodou zrovna vedle me stal modrozelenej Forman. Bylo to v praci na parkovisi, tak jsem si zjistil ci to je auto, zasel se ho poptat, jestli o tom neco nevi a odpovedi mi bylo, ze to tam urcite bylo a od nej to rozhodne neni... Tak jsem to rozlestil a schvalne ho sledoval z okna vzdy kdyz prijizdel do prace, kdy proste otevrel dvere a jebnul (ne tuknul, ale fakt jebnul) do auta vedle. No, kdyz podobnej slic melo na aute uz asi 5 dalsich lidi, tak jsme na nej sli hromadne a od ty doby zacal parkovat jinde a byl klid. Mimochodme to byl typek, co do prace tim fornamen jezdil 600m