-> Luky 17.04.19 11:20:24: Já teda nevím jak ty, ale u těhlech věcech nepotřebuju značku "konec"
Vidím omezení, pak sekačku a pak volno - tak je mi jasný, že konec. To faklt potřebuješ značku, abys mohl jet bezpečně?

....tak jsem si vzpomněl dneska, když přišel náš starší kluk od závěreč v autoškole a na dotaz "jak to dopadlo?" poněkud nevrle odvětil, že další termín je za měsíc. Prostě jablko padlo hned vedle jabloně :-) Teorie beze ztráty květinky, jízda v pohodě, ale jenom do okamžiku, než po páteřní komunikaci našeho Vidlákova přijeli k místu, kde se motali dělňasové a měli tam přenosnou značku "30". Takže synátor snaživě snížil rychlost na 25, jak to mají zkušební komisaři rádi, projeli kolem dělňasů a vzhledem k tomu, že je to přehledná 4pruhovka a na několika stech metrech až ke vzdálenýmu kruháku se evidentně nic nedělo, ztratil zkoušený nešťastník bdělost, splynul s dopravním proudem a to znamenalo konec zkoušky, protože se rozvášnil na vražedných 40km/hod. :-)Tohle mu fakt nemám sílu vyčítat, byť mě to bude stát minimálně další litr :-)