-> Jirik_Tuňák1983: Neříkám, že mají svatozář... Ale zajímavý je, že to co dělají řidiči v osobáku, mi v nakladáku nebo v autobusu řidič nepředvede... Nebo v nepoměru. Např:
1) Předjetí a následné brždění (a upozorním, at už důvodné nebo bezdůvodné). Je úplně normální, že osobák co mě předjede za pár minut předjíždím znova zase já, nebo brzdí, aby odbočil.
Když mě předjede autobus/kamion, z 95% už o něm pak nevím a nemusím ho nijak řešit
2) Tlačení se přede mě - většinou si řidiči autobusů/kamionů nechávají rozestup, aby se mohl zařadit a NIKDY se netlačí předemě zprava, kde navíc osobák není vidět - kolik nehod kamion vs. osobák denně je na jižní spojce, kdy se osobák tlačí zprava a s kamionem ho popostrčí? To je každou chvíli. A dělají to pořád, x-krát denně jenom mě
3) Nerozlišování pojmu "dát přednost" a "omezit" a tím následné neoprávněné troubení, zejména na kruháčích. Je běžný, že řidiče na kruháči omezím (což při dávání přednosti můžu), ale on troubí jak zběsilej
4) Blinkry - 90% osobáků bliká pozdě, málo nebo pro jistotu vůbec

Stačí, když vidím kolik lidí bliká při objíždění cyklisty.
5) Přijedu na pumpu a chci si zastavit. Tam, kde bych mohl stát stojí nacpaný s osobákama, i když maj prázdný parkoviště pro osobáky. To že zastaví na stojanu pro kamiony (i když jsou ostatní volný) a jdou si pro kafe ani nezminuju
6) Dálkový v noci na dálnici - běžná věc, a maj tě v proti u prdele. Můžeš blikat/troubit, ale nezájem.
7) Mlhovky - jak dementi. Denní svícení to samý.
A mohl bych pokračovat, ale už jsem dopil kafe

Neříkám, že výše zmíněný se netýká řidičů kamionů/autobusů, ale od nich je to spíše nečekané, než od paka v osobáku
PS: Ty tvoje případy se týká konkrétních ojedinělých idiotů, já zmínil denodenní situace