-> Hurdis: Nevim o tom, že bych někomu při předjíždění zrychloval. Ani k tomu neni moc příležitostí, většinou předjíždim já

S nákladákem umim udělat prostor když to jde a druhým nákladním vozidlům sundám i nohu z plynu
Nějaký "školení" okolních řidičů nemám v lásce, naopak - bojuju proti tomu. Maximálně si zatroubim nebo zablikám, nebo se nebránim osobnímu rozhovoru.
Na hrubý pytel, hrubá záplata - nevim, proč bych kvůli nějaký vylízaný kundě, která neumí zaparkovat měl přejíždět do jinýho podlaží a projet půl nádrže, jak tam díky takovýmhle idiotům budu kroužit půl dne. Zas tolik volnýho času nemám
Nemám dojem, že by ji něco bránilo to zaparkovat dál od lidí, kde by tím někoho srala. Na poloprázdnym parkovišti budiž, když to neudělá na invalidfleku. Ale takhle idiotsky zaparkovat na parkingu, kde se lidi pouštěj aby mohli zaparkovat?
Já taky klidně zaparkuju na poslednim (tím myslim ten nejdál od vchodu) invalidfleku, když zabraný jsou dva z 10 a vím, že za pět minut jsem zpátky, ale vím, že to nikoho srát nemusí - kdo tu modrou kartičku má, tak si zaparkuje co nejblíž ke vchodu a ne na ten poslední flek, kde stojim na chvilku já