skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6493 příspěvků (zobrazeno 5601 až 5650) od 17.12.2009 do 25.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Docti si to co jsem dopsal :)
-> Syny: Nejakej blbec se seatem tam zas stoji tak metr a pul od auta vedle

Jedna aktualni - prosim soustredte pozornost na auta vlevo a jejich "kolme" stani... Ja tam stojim taky s mezerou jako krava vedle, ale to je proto, ze tam stojim od vcera a auto vedle me zaparkovalo takhle :) Takze ja jsem v tom nevinne. Ja jsem jeden z mala co se tady naopak snazi s autem kdyz parkuje "vrtet" aby stal normalne a nezabiral moc mista...
Já nevím... Do ničeho takovýho bych se nepouštěl, to je akorát o průser... A já osobně neumím běhat rychle a ani se neumím prát, takže :-D
-> Luky.: Já to takhle udělal u nás u Alberta... jedinej volnej flek byl ten, kde to zabíral kdosi takhle na prasáka...
Mno, ale jsel sem domu dřív no
Mno, ale jsel sem domu dřív no

Takhle se tam nacpat nějakýmu čapčurákovi mě taky vždycky moc láká, ale zatím jsem to neudělal. Pro splnění bych potřeboval dvě podmínky:
1) spotřebáka, na kterym mě nezáleží (ničím takovým nedisponuju)
2) dostatek času, aby dotyčný odjížděl dřív než já, a aby neměl čas na mě čekat a chtít se se mnou prát. Takže ideálně někde před kavárnou, abych měl dobrý výhled
1) spotřebáka, na kterym mě nezáleží (ničím takovým nedisponuju)
2) dostatek času, aby dotyčný odjížděl dřív než já, a aby neměl čas na mě čekat a chtít se se mnou prát. Takže ideálně někde před kavárnou, abych měl dobrý výhled

-> David29: budu za hajzla, ale něco podobného mi udělala jedna piča co tu bydlí (blondýna). Zaparkovala mi tak těsně u dveří, že když jsem se snažil mezi autama protáhnout tak jsem jí ohnul zrcátko (to by nevadilo), ale ono z toho vypadlo sklo a zůstalo plandat jen tak na drátkách. Jo a za odměnu jak hezky zaparkovala jsem jí škrábl auto. Má medvěda nějakého novějšího. Jsem se jak kokot kvůli ní do auta dostával přes spolujezdce a že to není lehké když máš velký středový tunel a navazuje na něj podložka na ruku s uložným prostorem.
I když abych se nezastával v případě jak tu je fotka od Synyho bych se tam taky narval. Pokud bych se tam vlezl
I když abych se nezastával v případě jak tu je fotka od Synyho bych se tam taky narval. Pokud bych se tam vlezl
-> stika87: Mno, tak spotřebáka klidně...
-> David29: jo a on ti to obejde korunou.
-> Syny: Já bych se nacpal vedle něj tak, že by dveřma řidiče tam nevlez - a cedulku at se naučí parkovat...
Takhle to uděláš párkrát, a rozmyslí si to...
Takhle to uděláš párkrát, a rozmyslí si to...
-> stika87: Já bych mu podepřel kola hřebíkama

-> Syny: taky to nechapu tydle lidi. jedine pockat u auta a pak mu jednu vrazit.
-> Syny: bež mu v noci vyšroubovat ventilky a na okno předtim napiš " nauč se parkovat čuráku"

-> afro100: to je starsi fotka, ted se docela polepsil :) Ale vzdycky se najde nakej exot co zaparkuje bezohledne. Treba nakej mental co sem obcas jezdi s A4kou...
Ten tu nestal zatim ani jednou normalne...

jedna od kamosa este zo zimy, obaja stoja mimo parkovisko na trave
-> Syny: zase ? 

Pridam tradicni foto
Podotykam, ze pan taxikar prijel posledni... 

-> stika87: Takovy mamrdy nesnasim... Takhle tady parkujou u nas a to je na ranu
Misto na 3 auta a prijede bezmozek a zapichento krive doprostred, ze se tam nevejde uz nic...
A takhle kdyz to tu udelaj 2 - 3 auta + si zbytek aut drzi od sebe rozestup metr a neco, tak se sem misto 30ti aut nacpe jen 20
Fakt mi tu s tim serou. Ja se vzdy snazim stat tak, aby i kdyz to auto vedle odjede sem tam pak nestal jako pako, ale nevim proc, kdyz tu pak na to kazdej sere 

Nasi se rano trosku divili,coze to maji nad autem 

-> jarda.u1: kůůůrna to je místa..... to by se hodilooooo

-> jarda.u1: Multifunkční stodola

-> stepan: No jo když je někdo lenochod:o))
-> stepan: 15min., to chodím každej den, super procházka na protáhnutí nohou a provětrání mozku

-> Kaprof: To je do školy daleko 

-> Don_pepe: JJ 

-> Kaprof: Já sem rád parkoval tam co je teď Afina...
-> stepan: Já to hodim za zimák a dojdu si kam chci 

-> stepan: To je taky fakt, kolem chemárny nám sice udělali pár míst, ale je to všechno plný jak přijedou lidi do školy, ikdyž nemyslím že by to bylo jinde lepší...
-> Don_pepe: No jo, v Pardubicích se stojí kde se dá, občas když není kde zaparkovat tak i na chodníku trávě..., jediný volný místa sou invalidní, například před katedrou tělovýchovy sem nepochopil proč je z 15 parkovacích míst 5 pro invalidy.
-> stika87: ale ta na obrazku nieje moja ja mam bledo modru
-> castrol: tak to mas stesti ta stoji rovne 

-> stika87: nee ja mam len feldu 

-> castrol: proc to je tvoje ?

-> Don_pepe: ok presne nato som narazal 

-> Star LC20: Ne, v Pardubicích
-> castrol: Ne, ale zajel tam mezi 10 večer a 7 ráno, to tam moc aut nebývá...
-> castrol: Ne, ale zajel tam mezi 10 večer a 7 ráno, to tam moc aut nebývá...
-> Don_pepe: Není to v Brně ?
-> Don_pepe: si videl ako tam zaparkoval??
-> minno: nevěřím v Praze je klid 

Hehe, po Prahe som jazdil len pár dní tento rok a pripomínalo mi to jazdu po talianskom Miláne, tie uličky a centrum je také trochu podobné, rozdiel bol len jediný a to taký že po Miláne to bolo na cestách omnoho omnoho kľudnejšie :)
-> King: tak já už v Praze toho mnoho nenajezdím - Benešov je od Prahy poněkud dále a výskyt jelit po okolí je enormní - o víkendu to vyrazí na ulice po okolí a směrem hrr na Bene na nákupy 

-> VeTeV: Tak jasně, že když je Praha ze všech stran obklíčená "S" -krajem, tak často narazíš na strejce a tetky, který znaj jenom ty jedny semafory v Prdelákově u Lídlu a najednou se na ně "valej" spousty semaforů, 4 pruhy u křižovatky a "komplikovaný" kulaťáky :)
Ovšem, jak houfně vyrazí víkendová (j)elita, je to vždycky masakr a to bez rozdílu RZ. Ve středu jsem děkoval přírodě, že jsem moh Prahu opustit už kolem druhý odpo, přetrpět víkenďácký eskapády na D11 a uchýlit se doma do bezpečí :)
Ovšem, jak houfně vyrazí víkendová (j)elita, je to vždycky masakr a to bez rozdílu RZ. Ve středu jsem děkoval přírodě, že jsem moh Prahu opustit už kolem druhý odpo, přetrpět víkenďácký eskapády na D11 a uchýlit se doma do bezpečí :)
-> King: no co mám zkušenosti z Pražského kočírování, tak Skaři jsou tací zvláštní, ustaraní, bojácní, ale ty víkendové jízdy to je pro mě vždy horor na koho mezi vesnicema natrefím, kdo oprášil svůj kočár a klobouk a vyrazil se na cesty... 
včera jsem jednoho kandidáta měl u baráku - leštil jsem zrovna citruse, když přijuchal klučina ve Fobii RS I generace - vedle me mista na trambus, ale hoch to malem nedal a nechybelo mnoho odrel sousedovic auto :-) pri vyjizdeni si uz rohem strejchnul... hlavne ze pak na rovince nam ukazal jak mu to jeho TDi pěkně táhne vodspoda a rozjel se stylem řidiče F1... škoda mluvit

včera jsem jednoho kandidáta měl u baráku - leštil jsem zrovna citruse, když přijuchal klučina ve Fobii RS I generace - vedle me mista na trambus, ale hoch to malem nedal a nechybelo mnoho odrel sousedovic auto :-) pri vyjizdeni si uz rohem strejchnul... hlavne ze pak na rovince nam ukazal jak mu to jeho TDi pěkně táhne vodspoda a rozjel se stylem řidiče F1... škoda mluvit
-> VeTeV: Mě když někdo rozhodí za volantem, tak tam má S,A,L,E,H,K,C,B,T,Z,U....
nebo je to polák, slovák, němec...Navíc nosím brejle, který jsou jako na potvoru vždycinky o pár desetin dioptrie slabší, než aktuální potřeba mejch kukadel, takže ty RZ musím pracně ostřit a mnohdy je ani nerozluštím :)
-> King: no mě když někdo rozpálí nějakou nepředvídatelnou prasárnou má na SPZ U a nebo C - ale nerad házím do pytlů :-)
-> darklord: To nechápu, tys musel v Praze neskutečně trpět, protože se tam houfně prdí na dodržování liter zákonů a přednost má rozum

-> King: ja mam zase teoriu ze prazak v prahe jazdi lepsie ako jazdi cely zbytok republiky (v zivote som nemal v prahe ziadny problem, ani na trubenie neprislo) ale jak odtama odide tak normalna jazda konci.
Potom z druheho konca abecedy je situacia opacna resp odlisna v tom ze 'Z' nejazdi normalne ani v Zline 

-> darklord: Nemám žádnej důvod dělat autům s "A" v RZ advokáta, ale dovolím si poznamenat, že koncentrace blbů je všude +-stejná, takže taková ta moudra rádoby-vyježděných driverů typu: "nejhorší jsou ty s "XXX" na SPZ" , mě jenom nutěj k pousmání