skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6493 příspěvků (zobrazeno 6201 až 6250) od 17.12.2009 do 25.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Syny: od známých z němec...ale ne zadarmo, on si ten kluk přivydělává fotbalem takže to neni jako "mami tati dávejte"
-> VooDoo- Ondris: no na to ze je te 18-19 a jemu zrejme taky, tak kara slusna...
-> HavajskejBubeník: o jééé tech nárazbíků zlikvidovala málo

-> DJFrndzalica: no pokud takhle na parkovišti najdu někoho kdo zaparkuje jak kreten tak se nacpu se svojím autem hned vedle něj co nejvíce na těsno a dál to neřeším ať si nastoupí jak chce:-D:-D
-> Staf1221: já jsem takhle u nás parkoval s passatem do fugrona,aby nešly otevřít zadní dveře kvůli čorkařům
-> krtkom: Jak víš, že nebyly na nějakym zásahu?
-> rockboy: nj, favo a golf. pri tomto som sa ja veelemi cudoval ze kto parkoval ako druhy. ak to bola ta honda, tak majitel si jeho type r velmi nevazi 

-> Staf1221: podobnou fotku mám v mobilu, u nás před barákem kde dělám - jen to je favorit snad napranej do golfa
-> Vojťas: spiatocka a potom troska potiahla dopredu
Moja mati parkuje stejne 

-> HavajskejBubeník: jak to tam takle dostala ? :D
-> HavajskejBubeník: I tak učí jak parkuje?
-> Crestik: ja nevim jak vy, ale kdyz je prazdny parkoviste tak mam vzdycky problem zaparkovat

-> Crestik: Aneb jak zapbrat 4 mista jednim autem 

Tomaso435_Žák 3.Bé 17.02.10 14:50:42 napsal:
→ Zeke-ten šestý: jak koukám z boku na formana,,, ty tam
fakt chceš měnit plechy?
Kdyby jen plechy
Zeke-ten šestý 17.02.10 18:53:14 napsal:
→ Tomaso435_Žák 3.Bé: az na predek je vse ok :) predni
blatniky a vrsky podbehu sou na tom nejhur
To se zjistí,jak sundám blatníky
Ale řek bych,že to bude chutné
→ Zeke-ten šestý: jak koukám z boku na formana,,, ty tam
fakt chceš měnit plechy?
Kdyby jen plechy

Zeke-ten šestý 17.02.10 18:53:14 napsal:
→ Tomaso435_Žák 3.Bé: az na predek je vse ok :) predni
blatniky a vrsky podbehu sou na tom nejhur
To se zjistí,jak sundám blatníky

-> David29: 13.4.2008 15:27:01
-> Crestik: Jak je to stará fotka?
Že je tam Plus...

-> 1560: je, věř tomu, že je :-)
-> Crestik:
Luxusní. Ale chápu, že je poloprázdné parkoviště, tak se mu s tím nechtělo jebat. Na druhou stranu, je takový problém najet si rovnou tak, abych stál normálně?
Luxusní. Ale chápu, že je poloprázdné parkoviště, tak se mu s tím nechtělo jebat. Na druhou stranu, je takový problém najet si rovnou tak, abych stál normálně?
Kuřim, a jeden Kuřak :-)
kdyby se někdo poznal: BOL 50-17 :-))
kdyby se někdo poznal: BOL 50-17 :-))
Čím dál lepší před tou naší firmou, doufám, že to tu bude mít stejný úspěch jako minule :-)
Ta modrá značka za tahačem je "vyhrazené místo pro invalidy 3x".
Že tam stojí ráno v pět, dobře .... ale ve dvě odpoledne ? Mimochodem, hned naproti je vrátnice s ochrankou ....
Ta modrá značka za tahačem je "vyhrazené místo pro invalidy 3x".
Že tam stojí ráno v pět, dobře .... ale ve dvě odpoledne ? Mimochodem, hned naproti je vrátnice s ochrankou ....
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: az na predek je vse ok :) predni blatniky a vrsky podbehu sou na tom nejhur
-> Zeke-ten šestý: jo aha :D takže vnitřek bude jistě lepší :D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: navenek je to ok :D
-> Zeke-ten šestý: nějak tak sem to myslel

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: myslis, ze tomu nic neni? :)
-> Zeke-ten šestý: no právě že skoro nic :D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: jo, co se ti nezda? :D
-> Zeke-ten šestý: jak koukám z boku na formana,,, ty tam fakt chceš měnit plechy?
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Tomu se řiká zybtečné hrdinství
-> Nwkt: Jenže já riskuju akorát problém, kdežto oni život...

-> Nwkt: Jenže já riskuju akorát problém, kdežto oni život...
-> David29: ale některý aspon jdou a projdou,,, ale některý když viděj že jedeš naserou se tam a zustanou hrdě stát :D
-> David29: Si to někde najdi, přišel o řidičák a nějaká pokuta asi
-> Nwkt: Co se mu stalo?
-> David29: Dopadneš jak Cerhy
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Luxusní je, když začínám couvat třeba na rampu u Penny... myslíš si, že lidi počkaj až zacouvám? Ne, serou se tam..
A když budu zrovna koukat doprava a on tam vleze, klidně se může stát že ho přejedu...
A když budu zrovna koukat doprava a on tam vleze, klidně se může stát že ho přejedu...
-> David29: klasika no :) ale to pípátko už nejednou pomohlo :) každej se sere mezi auta a má "pocit přednosti" něco jako na přechodu.....naštěstí moje auto je už tak profláknutý že se mi všichni uhejbaj a dávaj mi přednost

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Oni ty chodci jsou tragédi.... dneska pozoruju Avii, co se škrábala na chodník, aby nepřekážela v provozu.
No, a myslíš že někdo počkal až ta Avie najede? ne, všichni se cpali mezi barák a Avii, takže za Avií šňůra aut...
No, a myslíš že někdo počkal až ta Avie najede? ne, všichni se cpali mezi barák a Avii, takže za Avií šňůra aut...
-> Syny: já mám couvačku co hraje lambádu

-> David29: Pipaci zarovku ma soused na filcce a mam pocit, ze se bude chtit sfuzovat cihla s jeho svetlem... Kdyz prijede v noci a 10minut parkuje do rady, to je zuzo... A druhy auto tady ma takovou tu plasicku na kundy - ehm kuny a'la Tesco, takze to tady piska furt, tam zase vecer asi pudu se stipackama...
Ja jen jestli vyuzivas pri prejizdeni chodcu moment prekvapeni nebo je varujes pipatkem predem
Ja jen jestli vyuzivas pri prejizdeni chodcu moment prekvapeni nebo je varujes pipatkem predem

Syny 16.02.10 19:31:32 napsal:
→ David29: Jen tak OT – pipa te to kdyz couvas?
A proč se vlastně ptáš? :)
→ David29: Jen tak OT – pipa te to kdyz couvas?
A proč se vlastně ptáš? :)
-> Syny: Bohužel
A kdybych si tam dal pípací žárovku, tak mě na pakárně ostatní ukamenujou...
Když couvám třeba na přechod, nebo prostě nějakam kde se pohybujou naši slepí a neohleduplní chodci, troubim...

Když couvám třeba na přechod, nebo prostě nějakam kde se pohybujou naši slepí a neohleduplní chodci, troubim...
-> Syny: ne piska..... majitel auta stojiciho za nim :-))