skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> afro100: Aha takže mi tomje všechno k prdu,no nic pustim to do světa..
-> CpEaRjHaY-průserář: na s100 boli dosticky zvnutra s hacikom, kt. sa dali povesit na piestik, tak nebolo treba pruzit ... ale pouzitelne to je ...
-> m8rinek: Aha tak to sem se nemusel ani ptát

-> afro100: Paráda díky,jen by mě zajmalo jaktože to vůbec nepruží?? to musí dělat pěknej bordek nebo ne??
Je fakt ž ty plechy ze 120 když se zahnou pod závlačky tak to taky asi moc nepruží.
Je fakt ž ty plechy ze 120 když se zahnou pod závlačky tak to taky asi moc nepruží.
-> CpEaRjHaY-průserář: použít se dají, ale cinkaj ;).
-> CpEaRjHaY-průserář: dajú sa použiť
To byla rychlost,díky všem.
Jinak dají se ty kryty destiček použít i na 105-120?? Nebo k tomu musí být i 100 destičky??
Jinak dají se ty kryty destiček použít i na 105-120?? Nebo k tomu musí být i 100 destičky??
-> afro100: a já teď vypadám jako když rozprávám s duchy :D
-> m8rinek: no jo porád, som sa pomýlil no, šak už som to aj editoval keď som si to uvedomil ... :)
-> afro100: jsi vedle jak ta jedle www.jawadily.cz/files/...
/Tesneni_pod_valec_Babeta,
jawadily,motokladno.jpg navíc tohle je gumka ;).
-> CpEaRjHaY-průserář: gumenné podložky pod kliky dverí a okien , podložka vyzerá byť na pomocný čep , tesnenie na hrdlo nádrže 69-71 a kryty predných brzd
-> CpEaRjHaY-průserář: čtvereček je těsnění pod prvomodelový hrdlo nádrže š100, plechy jsou kryty destiček pro 2p na š100, ta jedna gumka je k pomocnýmu čepu pod krytku a zbylý plastový kolečka pod kličky oken a otvírání dveří na š100
-> CpEaRjHaY-průserář: plechy su z 2p na s100 kryty brzd. dosiek, tie gumove cierne koliecka patria na s100/110 pod plastove klucky na dverach zvnutra ... ten zvysok neviem
Dokázal by mi někdo říct z čeho je toto?? Mělo by to být údajně vše na stovku..
-> PD-TOMMY: to vyzerá jak krytka na matku , jak je to velké ?
-> Ba.jogi: dik
-> alpin: jj
-> Pavel P..:
děkuju:-) nechci tu z toho dělat inzerát, ale kdyby měl někdo zájem, ať se ozve, jdu ho dát rovnou do inzerátu.
děkuju:-) nechci tu z toho dělat inzerát, ale kdyby měl někdo zájem, ať se ozve, jdu ho dát rovnou do inzerátu.
-> James1991: od spartaka až do užovky... kromě embéček.

Ve sklepě sem nalezl tohle víčko rozdělovače. Je od PALu. číslo dílu je: 402-8436.01
Nevíte někdo na jaké auto je? Stará Felicie, Octavie?
Nevíte někdo na jaké auto je? Stará Felicie, Octavie?
Hele co je to za cislo kdyz mam na brzdovym stitu napsany 443611141013 ? v katalogu sem to nejak nenasel.
Víte kdo je výrobcem tohoto křídla? Mělo by to být na Felicii s brzdovým světlem.
-> 4dams: ale su, su v 130 ... a v 135/6 je vyfukovy dokonca 30 a driek je 7,98 ...
to viem ktory je saci a vyfukovy, ale take velke niesu v 130 ani 135/6
-> 4dams: vieme ... staci otvorit katalog skoda-katalog.eu/ekatalog
-105-120/.../9-hlava-bloku
--ventily-(130)
s 130
34 sacie, 29 vyfukove. Driek by mal byt 7,94 (8,2 abnormal).
s 130
34 sacie, 29 vyfukove. Driek by mal byt 7,94 (8,2 abnormal).
tanier 34 driek 8 - su napredaj
-> darklord: tak nie je problem zohnat 2-3 karby a vybrat aky treba, aj ked s mensimi by bol pravda problem ... z 22 sa vzdy vacsi urobit da ... aj ked to pravda nie je najefektivnejsie ...
-> darklord: já mám jen škodovácký... nějakýho plesnivýho kadetta nevedu

-> Pavel P..: lenze ty zozenies vsetko na rozdiel od ostatnych
Stresne okno by si mi nezohnal? Dneska som ho videl na Kadettovi D rok asi tak 80-86

-> darklord: já sehnal... mám třeba 21,23, 25

-> afro100: ano, ale musis tie difuzory zohnat 

-> Tomáššš: skoda-katalog.eu/ekatalog
-105-120/.../karburatory
aj troska a 613, ale DDSR je pekna remeselna praca, vytahovacie dif. atd, takze si poskladas cokolvek ...
aj troska a 613, ale DDSR je pekna remeselna praca, vytahovacie dif. atd, takze si poskladas cokolvek ...
neviem ci je to spravne tema ale ked nic tak zmazem :)
DDSR sa pouzival cisto len na LS a erko ? alebo aj na daku inu skodovku od vyroby ...
DDSR sa pouzival cisto len na LS a erko ? alebo aj na daku inu skodovku od vyroby ...
-> Durnbach: karbec a neřízenej kat :)
Toš jak? 

-> Durnbach: ecotronic
-> Tomaso435: ekotronik má jiný 

-> Durnbach: podle mě Fa ecotronic.... (co si tak vybavuju) a na fe to nejspíš nepujde (ale možná kecám)
Zdar potřeboval bych vědět jestli jsou tyhle svody i pro felinu s lambdasondou. Je na nich číslo 115 600 541
Dostalo se ke mě ventilové víko viz foto, netušíte z čeho by to mohlo být?Děkuju ...
-> bezmozekk: -> afro100:
Díky moc
Díky moc
-> James1991: 80 ... ktora generacia netusim, ale toto upload.wikimedia.org/wiki
pedia/.../Audi_80_B4_rear_
20080108.jpg
audi 80?
Nevíte prosim někdo z jaký Audiny jsou tyhle zadní lampy? Díky
-> Pavel P..: to bude filtr pravdepodobne na plnoprutok skodovku. kdyztak zkus porovnat, ale nasel jsem to mezi dilama na feldy.
-> Pavel P..: podle mě je to vážně k navracení výparů do filtrboxu. On se ozve někdo kdo má praktický zkušenosti z běžnýho užovkoidního provozu a jejích dodělávek. Spousta článků od kutilů je ve SM,ale kupuju jen roky 1964-1969.