Caddy TDI WRD3 fungl nový
Toledo TDI Polaris 3 9tkm
Octavia Combi III 1,4 WRA3 cca 10 tkm
O WRD3 (možná jsem to spletl a psal jsem WRD4) a Polarisech jsem už psal, ale Octa na WRA3 mi dneska fakt vyrazila dech.
XDS (EDS) je sice krásná věc, ale praxi na terénních nerovnostech na stejným povrchu k ničemu (akorát když to bylo zašpérovaný tak hodně ujížděl předek do pozice, ve který s autem nešlo jet už ani dozadu). To auto nevyjelo vůbec nic jenom s hodně poctivým rozjezdem. XDS zůstává zapnutý i když je ASR a ESC vypnutý.Asi za to může hodně i auto - poměrně lehkej, krátkej předek, dlouhej rozvor a dlouhej zadek. Zajímalo by mě srovnání s Polarisama na stejným autě.

Pak přijel druhej na čínách a udělal frk frk a byl na rampě. Jinak máme hodně na tahačích a návěsech Nokiany a dobrý. Objednala se i párkrát čína na zkoušku a dobrý taky.
.Na osobák bych to nedal,na tahače i cisterny dáváme nový gumy,ten finanční rozdíl škodu napáchanou bouchlou gumou nevyrovná.V tomhle případě,co píšeš,muselo jít o nějakou dohodu mezi kupujícím a prodejcem,ale nepochopitelná věc
Možná kdyby to básník napsal normálně jako člověk,tak tomu každý porozumí.Pravděpodobně se podivuje nad tím,že vůbec někdo obuje nové auto na protektory Vraník,proč by ne.

Hrozně si je chválil.