docilit u lpg detonaci taky neni zrovna snadne, motor, kterej klepal i na 98 benzin sel na lpg v pohode - "motorar" mi tenkrat vzal hlavu pry tak, aby na dosedacce nebyla ani tecka

docilit u lpg detonaci taky neni zrovna snadne, motor, kterej klepal i na 98 benzin sel na lpg v pohode - "motorar" mi tenkrat vzal hlavu pry tak, aby na dosedacce nebyla ani tecka

Jednou to datum technik hledal a brblal, žeby mi správně neměl dát STK, když si tu nádrž nemůže ověřit. Tak se mu podával šroubovák, aby si sundal nějakej dekl od multiventilu a ať si ho najde, že nemám tušení o co vlastně jde. Zabrblal podruhý, mávnul rukou a bylo.

a konkrétne na mojej bombe je jediné "vyrazené" v strede na dne toroidu a nič také som tam nezbadal, možno že len zle čítam , skúsim aj to vyfotiť, či z toho nebudete múdrejší mi poradiť .

, aký je postup keď technik nenájde ten dátum ? dá mi stk alebo nie ? a keby mi ho nedal kvoli tomu , bolo by možné že by som si zohnal staršiu nádrž platnú ešte cca 1rok, premontoval by som si ju sám doma? alebo je treba odbornú montáž a zápis do tých dokladov o montáži LPG čo mám k tomu ? A nepoznáte nejakého technika v okolí NM/TN ktorý mi vedel tú zastavbu skontrolovať ? Lebo ešte som nemal doveru to pustiť, lebo viac ako rok ten plyn nebol v prevádzke . ďakujem