Dnešním dnem sem už stratil trpělivost! Nedávno sem vyhrál na aukru aukci na škodu 125...
Upřesním bylo to 29.1.09. Hned na druhý den sme pro ni jeli že ji odvezem.Majiteli sem napsal že kolem páte dorazíme,on souhlasil. Přijeli jsme na místo kde stála 125-našli sme to bez pomoci majitele- napsal sem majiteli sms že stojíme u auta,nereagoval ani po 10minutách tak sem mu volal nezvedal to. Tak sem počkal dalších 15minut a skusil mu znovu zavolat a vypadalo že to nezvedne,ale nakonec to zvedl.Řekl že hned dojde. Došel sice po 10minutách,už mě nebavilo to čekáni ale budiž někde se zdržel.
Jak mile přišel hned se začali řešit papíry že je zruší atd...
Dal nám dvoje klíče tak sem to odemk že tam dám baterku- samozřejmně že tam nebyli kontaky tak sme odjet nemohli,a domluvili se z majitelem že to odvezem po víkendu a on řek že to teda hned v pondělí zruší a dá nám velký TP.
Už v neděli mi psal sms že je nemocný a že to teda nezruší, a zruší to až tento týden...
V neděli mu volám zase to nebral tak sem mu napsal sms jak to vypadá. Kupodivu odepsal že to hned po práci zruší.Myslel sem že je vyhráno a škoduli si povezem domu.
Je středa a na sms ,mejly ani volání NEREAGUJE!
Beru,může být pracovně vytížen ale i přesto si najde 3minuty na to aby zavolal že nestíhá.
P.S. Že byl nemocný mu moc nevěřím protože v pátek byl čilej jako ribička... Ale chřipka je svinstvo tak ho mohla náhle přepadnout.
Jedná se o prodejce Manigattimichal.
Tak jestli tam má nějakou aukci raději nekupujte,nemuseli by ste se dočkat.

But je tak líný,nebo to nechce prodat

Je fakt že mám oboje klíče od auta tak že by se to dalo někdy večer odvést... Ale má číslo občanky a jméno.
A on by to pak byl schopný přehlásit na ,,nás,, a platit eko. poplatek se nám fakt nechce