Takže pánové pozor na tohoto pána či jeho LOUKOTĚ!!!Je z vysočiny obec Bory
autobazar.hyperinzerce.cz
/pneumatiky-kola/.../21788
19-skoda-100-130rs-el-kola
-loukote-nabidka-vysocina
Měj jsem o ně zájem telefonicky jsem mu volal kde bydlí jaký je stav(zda kola nesjou poprskané,někde naražené či odřené od obrubníku atd...).Podle toho co mi pán řekl kola jsou všechny dobré jen rezerva je trošku horší.Cena byla 5700Kč.Tak jsem včera sedl do auta a uháněl na vysočinu cca 130km.Jak jsem dojel a uviděl kola tak hrůza na rezervě je několik prasklin cca5 od límce až po střed(od 2 do 5cm)Takže toto kolo je absolutně nepoužitelné.Další kolo mělo převrtané(vyvratné) otvory pro štefty a byly tam nalaženy nějaké železné trubky a dosedací plochy pro matice byly oproti ostatním kolům dost utopené.Třetí kolo mělo uštíplý kousek límce

Zbylé dvě kola se zdály OK.
Tak jsem byl dost rozčílený,ale nenadával jsem navrh jsem cenu a pán,že nic,že at jedu zpět tak jsem si o něm pomylel svoje.Ještě jsem zkoušel smlouvat což mi stejně nepomohlo a tak mimo řeč mi přišlo jako by pán řekl.No on stejně jednou dojede někdo(nějakej blbeček co se v tom nevyzná) kdo se na to tak nebude dívat jako Vy a nebude mu to vadit a veme je za tu cena 5700Kč a bude rád že mám 5ks loukotí.
Takže pánove pozor na měj mě o stavu LHAL a na moje námitky řekl že si toho bohužel nevšiml......to at tvrdí někomu jinému

Mě jen štve,že jsem jel cca 260km zbytečně kdyby řekl do telefonu jaký je stav tak bych tam nejezdil.
Pro doplnění dávám fotku kol.Kdyby je chtěl prodat třeba přes někoho jiného