Sranda je, že aj majiteľ (kolega) si myslí, že je to otáčkomer
Keď som sa ho na to pýtal, prečo to tak skáče, tak mi povedal niečo v zmysle, že to je len taký fejkový otáčkomer, na oblbnutie šoféra ako to upaľuje
Musím ho upozorniť.

Keď som sa ho na to pýtal, prečo to tak skáče, tak mi povedal niečo v zmysle, že to je len taký fejkový otáčkomer, na oblbnutie šoféra ako to upaľuje

Samozřejmě na nízkotlaký větvi...

on ušetří protože se "veze zadarmo" a ty s tím nemáš starosti 

což by se dělo asi těžko pokud na tom je "výrobce" napsanej 

jeden den večer předáš auto a druhý den večer vyzvedneš 

Čínskej kabel má možná doma kdekdo, ale pak chodí, že mu nejde to a toto a že se nikam nedostane přes CAN.

a nemůžu ti v tom něco poradit. Můžu ti to vždycky doporučovat jen ze svého pohledu. Treba plneni klimatizaci je fajn, je to teda jen jako přivýdělek ale kolem 100t/rok cistyho to udělá. Kdyby to clovek spojil ještě s hledanim uniku dusikem tak by to bylo ještě jednou tolik. Pak mě ještě napadlo hodinový manžel-vymeniš gumičky za 10kč na prokapavajicim kohoutku vybereš 2000
Asi na to teda musíš něco malinko umět ale to se taky naučíš. Ale je mi jasný že doporučuji něco co bych byl schopný dělat já a z mého pohledu, to si musíš fakt přebrat sám.
Byl to v podstatě ukradenej DIY nápad, se kterým jsem měl myšlenku, že služba lidem bude v tom, že nemusej komponenty na výrobu složitě shánět a objednávat. Takže posranou sestavu za 10 Kč v materiálu jsem prodával za 200 + pošta.
Protože to furt vycházelo na polovinu toho, než by to lidi sháněli sami po jednom. Výroba jednoho kusu mě trvala asi 5 minut i se zabalením do pytlíčku a do obálky. 

Ručně jsem se dostal asi na 100 Kč/h, pak jsem si za 2500 Kč nechal napsat skript, kterej to z firem.cz dělal poloautomaticky, tak se mi podařilo zvednout efektivitu asi na 2000 Kč/h, což byly už docela peníze tenkrát.
Pak vyschl zdroj.