A neplatěj se?

skoda.virt.cz
odkaz

A jo, dneska je to hlavně o tý výbavě, tady třeba jezdila jedna plzeňská partička, aparát kompaktní, zvukař šikovnej a malý sály nebo i správnej venkovní prostor superzvuk, větší a lehce problematický prostory stavebně (jako náš místní KD) dost katastrofa. Ovšem v dobách, kdy jsme na "generátor bílýho šumu" či jak se tomu nadávalo, koukali jako na sci-fi, to bylo o zvukaři asi víc. S náma jezdil týpek, kterej to hravě zmákl zmáknul technicky (ing. elektro), ale přes uši zoufalec..

Já Tvůj názor respektuju, nic ti necpu a je to samozřejmě jen tvá věc.

. Mozna by to slo delat i s plastovou krabickou se slabsim vykonem, ale nevidim duvod proc vsechny srat tim, ze mi neco mrzne nebo pada.
). Staci si trochu davat pozor a neni s tim zadnej problem...

Rozdíl mezi tímhle a telefonem za 20t bude např. v tom jak fotí, když pominu že tohle fotí úplně na vyližprdel kvůli tomu jak mi to padá, tak ani jako nový se to s nějakým telefonem za dvacku nedalo srovnávat. Pak tam asi bude podstatný rozdíl v paměti a v tom kolik se ti tam těch fotek a aplikací vejde.

To bych musel bejt furt u kompu a mimo pracovni dobu by byli vsichni v prdeli, kdyz nam vic jak 3/4 objednavek chodi mejlem ve dne v noci... O tech vyhodach, co psal saskyn, ani nemluve... To furt vidim notifikace z banky, ze mi nekdo vraci tady neco za nakupy, tamhle neco... treba to udela mesicne 600, coz teda neni moc, ale proc si ty penize nechat utect.

.