Já nemám tažné a hlavně jak řešíš když naložíš vozejk Ytongu nebo hnoje, tak pak v těch zasranejch montérkách se špinavejma rukama a zabahněnejma botama vlezeš do auta a jedeš?

Je to ten jednorožec "02 ALH Elegance, koupená v ČR, aktuálně najeto 80 tkm. Že něco v takovým stavu neviděl už dlouhý roky. I ramena to má bez koroze. A majiteli toho auta se s tim přestává chtít jezdit, protože dostal služebák, tohohle veterána parkuje v garáži a je mu to líto tahat do sraček. 

kolik bys tam ty rozvody nechal? kamos rikal 90-100 max., ted maji 20tis.km, origo mely rovnych 200

ale prostě jsou určitý hranice a koupit lundru s tím že si jí vyšperkuju(notabene když to vlastně ani neumím a platím za to) je většinou cesta do pekla(zase jsou vyjímky kdy to je za cenu který se nedá odolat, nebo mám bratříčka na díly atd.)

Takže jen jedna rychlá skromná otázka. Opravdu je lepší koupit novější auto za "všechny peníze" a budeš mít jistotu, že najede určité km, nebo ty "všechny peníze" rozdělit cca na půl (nákup auta/GO motoru)

A to se vyplatí

EGR na to stojí nový 4000 a mám ho vyměněný za půl hodiny a economy DPF což je vlastně originál s přelepeným číslem 15.000,- Nevim jak by tomu mohlo PD konkurovat...
A opomínáš že o 5 let novější auto má většinou o těch 5 let lepší stav karoserie atd, takže ho většinou můžeš o 5 let déle zase ojíždět, vůbec žádný pozlátko.