-> 11mAjA11 09.07.21 06:51:43: vsak ja to neresil, ale pritelkyne a jeji otec

ke me se dostala az faktura po cca 14 dnech, je uvadim, jak kazdyho, kdo nevi o co jde jen vojebou

ja bych auto nikdy nikam nedal, to si radeji udelam najezdy ze snehu a proste to opravim

Vim jak ojebavali minuleho sefa s octo v citroenu Nove Veseli, kdysi jsem to tu psal... Rikal jsem mu nesrovnalosti a on na to, ze tomu nerozumi a nechce to resit :)
Ze jsem si poridil takovouhle hujdu na hranici opravitelnosti je moje vec, alespon jsem vylecen, kdyby me nekdy napadlo poridit jeste neco modernejsiho :)
Ted 2 predni hadicky TRW, napred jsem mel radost, ze za tu vysokiu cenu maji alespon vse kovove nerezove, srouby taky nerez, jedna sla na trmen krasne a druha vubec (na origo trmen) tak jsem ji musel upravit flexou, protoze pilnikem jsem si ani neskrtl.

No na vymenu kapaliny - spojka i komplet brzdy jsem spotreboval necelej litr origo kapaliny.
Jinak olej pouzivam pouze origo, uz mam i slusnej v uhlovym prevodu (vzdy kdyz je velkej plech dole, tak olej z uhloveho prevodu vypustim a doleju do prevodovky to mnozstvi noveho), i na magnetu temer nic

po koupi a i cca 20tis.km po prvni vymene to bylo neco mezi rapidem a nivou. Zas po 100tis.km dam celou novou napln, ikdyz to takto prubezne obmenuji. Dnes jsem to teda obmenil trochu vic, jeste jsem upustil z prevodovky a dolil jsem 0,7l noveho.