-> Bukaj 20.08.22 08:59:27: jo, ze starých aut je vidět krásně, ale pro běžný provoz jsem přec radši za betelné kastle, ze kterých není vidět.

Navíc pípání prostě slyšíš a je to další vjem, nepotřebuješ se pak rozhlížet a kroutit na sedačce abys někam viděl. Samozřejmě se bez toho dá žít, je to jen o pohodlí...třeba jako starter nebo stěrače na tvé 130
jednou to taky pochopíš

já jí měl to jsem byl ještě mladej a za ty desítky let si to už nepamatuju

U Kundaje jsem musel zamalovat lihacem kontrolku stopstartu. Hrozne sajnila v noci...
Asi se na to dá zvyknout (jako ostatně na všechno), ale kdybych měl na vybranou, tak to nechám vypnuté.
Tuning musí bejt. Jinak Díky, dík za rady. Já ty US blinkry moc nemusím. Respektive, vypadá to zajímavě, ale uplně mi to nevoní s bezpečností (kdyby to bylo sólo a ne v blinkru, tak budiž).
Hlasitost ztlumení při parkovákách máš přímo v setupu rádia, jak který teda třeba rns510 má dokonce 3 možnosti hlasitosti, já mám tu střední a vyhovuje mi to.
) skočí na nízkou hlasitost nastavenou při zapnutí rádia. A bohužel s tím asi nic dělat nejde (minimálně né v menu rádia). Staré rádio mi to nedělalo, to barevné RNS 315 s navi jo
Pokud někdo ví, jak to změnit, budu rád.

(ale je fakt, že jsem to ladil po pívu).
Ale koukam, ze mraky e-shopu nabizi i "sulfitky "

A co je ambient light taky netuším, ale asi něco, jako byla za mých mladých let v oblibě "barevná hudba"?