-> saskyn2 27.09.18 10:01:04: me staci klima a vyhrejvany sedacky a jeste jsem si dost zvykl na tempomat, kterej se snazim zapinat u rapida :) nevim proc, ale u nivy me to ani nenapadne, ale u rapida, jak je rovinka, tak mackam po klaksonu :)))

Velice příjemná funkce

Naftova octa ma hrozne preposilovany rizeni, todle tuzsi na 1.8 t mi vyhovuje, je to jak felda 1.6 (nevim, cim se ta rizeni lisi).
Jo zlutakem se jezdi lip nez feldou a bavi me to vic, nez s octou, ale s BAZem v origo slusnem stavu, to ma niva snad na silnici lepsi jizdni vlastnosti, ta je teda podstatne hlucnejsi, jak mam dlouhou hodne prizvednutou, tak se s ni bojim jet vic, nez 120 a u BAZe mam podobne pocity uz kolem kila, ale zas je tichounkej, ale ten cumak nahoru, to je hrozne, asi udelam prasecinu a dam uzovkovy pruziny...
To možná připadá tobě protože jezdíš běžně v 120
Pro normálního člověka je už O1 horoznej oldschool. Já s tím byl ted na technický, 1.8T jelo to jak vydechlý FSIčko, byla mi zima tak jsem marně hledal jestli ty vrzající prosezelý sedačky mají aspoň výhřev. K řízení s hydraulickým posilovačem se raději nevyjadřuji zlatej servotronic. Brzdy jsou taky kapitola sama pro sebe. Jako na ježdění někde kolem komína bych to asi přežil, ale představa že bych s tím měl jezdit denně někde třeba Praha-Brno tak bych asi moc radost neměl.

mám to asi s bukajom narovnako 

to chces

Zrovna ferodo a brembo jsem veril, ze je to nejlepsi :/. Jednou jsem rozbalil krabicku ferodo a vevnitr kotouce TRW.

ja urcite na brzdach uz setrit nehodlam, ale stejne nevim, co je nej... Ted se nejvic priklanim k ATE
Nehovoriac o tom kopani ktore sa opakuje . Same od seba nezacnu kopat ani jedny brzdy , aj ked starline alebo A.B.E.
pritelkyni jsem starline dal na fabii a hned to brzdilo hur, nez origo, ted uz asi i kopou, ale ji zacnou kopat kazdy brzdy, nechapu... kdyby jezdila s mojim autem, tak uz by asi taky kopaly :)

a ted z te napravy, co mam na dily, jsem vyndal obe a prezily, teda civka neni prerusena, meril jsem je a mely stejny odpor.

, ale muj s LPG pujde rychle, no alespon jsem ho ponatiral