Jaro: 21° / léto: 24 - 26° / podzim: 21° / zima: 22°. Pochybuji, že manuální klima má ovládání na displeji.

Stejný případ je to i u "naší" S90 - S60 / V90 - V60. 

Jinak zajímavý je, že k symbolu vyhřívání zadního okna už píšou "REAR" pro blbý. Fajn věc bude to odklápěcí ramínko na opěrce hlavy pro pohodlnější chrápání. 

Smkromný kvůli ceně, životnosti, ale hlavně emisím, kdyby někdo chtěl třeba šlápnout na podlahu při WLTP 

A taky aby kvalita za něco stála... Celkově mi ale ten interiér přijde jako velký krok dopředu.
To samé platí pro CNG variantu, která by jinak byla taky lákavá... Nejvíc jsem ale zvědavý na to, jak bude reálně fungovat ten plug-in hybrid - papírově to vypadá celkem slušně.

tak proto jsem nic nenasel, tak to jsem do ted nevedel. Tak to beru zpatky a omluva za dezinformaci - mam hned vetsi radost, ze ty vnitrni svetla tam fakt nejsou jen pro paradu zbytecne. To u me ted 3 po FL hned vic stoupla v cene 

Jinak ta aktualni rychlost na maxidotu je taky pekna kravina - nevim jak u Octavie, ale u me to skace asi po 4 km/h, jakoze napr. 60, 64, 68, 72 atd. Takze k hovnu
Stejne mam neustale zaplou teplotu oleje :)