-> saskyn2 22.07.24 09:29:09: To neni úplná holota (výbava People), to by mě stačilo úplně v pohodě, jen těch 85kW by mě asi sralo.
Nicméně opravdu nečekám, že by mi někdo prodával něco se ztrátou 200k, nevím kde to furt berete a co mi tady podsouváte. Ale moc dobře vím, že za stejný peníze se dá sehnat auto co je domlácený až běda a stejně tak skoro netknutý. Viděl jsem je vedle sebe, jen samozřejme to hezčí bylo prodaný během 24 hodin od zveřejnění. Byl jsem se podívat i na O3, která byl naprosto krásná, žádný šrámy, interier jak novej a když už jsem byl přesvědčenej, že jí vezmu, tak jsem zjistil, že má celý DSG zachcaný od oleje. Zjišťoval jsem info co by to obnášelo za opravu (abych nekoupil nějakou past), ale než jsem to dozjistil, tak ji vzal někdo jinej. Největší problém není to, že bych nemohl sehnat pěkný auto, ale že ty pěkný se prodávaj okamžitě. Dokonce mi prodejce i potvrdil, že to lidi kupujou po telefonu, aniž by to auto vůbec viděli. Takže to je problém - na ty pěkný nestíhám dojet než je někdo vyzobe.
Včera jsem koukal, že vyskočil další novej inzerát na O3, která by mě naprosto vyhovovala výbavou, motorem i nájezdem - ve 12:30. Ve 13:30 už byla bloknutá...