Ty Pirellky v kufru jsou nějaký stoletý ne? Když vidim ten symetrickej old school dezén.
Jinak pěkný vozík, akorát by to nemuselo bejt v matu.
20:55:30 10.11.2020
Matthes, záškodník z TechWebu
-> dragon_cb_cz: Ne, i40 a jezdívám na Moravu s plnym kufrem a sám jsem vepř, co má přes 90 kg :-D Ale nestěžuju si... těch 104 kW je takový minimum, že se s tím dá příjemně jezdit. Mazda 3 byla horší, to jsem málem vzteky hodil ze skály...
Jinak oddělávat plyn... Zase další voser no :-) A možná škoda...
-> Jirik_Tuňák1983: No mít na to love, tak bych něco takovýho bral :-) Zrovna jsem bědoval nad stavem S40 Ale lepší by bylo těch 147 kW... V Kundaji mam 104 kW a raketa to taky neni...
19:16:33 10.11.2020
Jirik_Tuňák1983
Nechtěl by Bukaj, když je přes ty veterány? Nepřijde mi to špatné. Je tam atmoška motor a integrované zadní kindersesle. Výbava v podstatě základní.
-> Luky: Články tam jsou (pokud můžu soudit) v zásadě jen clickbaity a neustále opakují pár šablon:
- tahle "našli jsme starý auto s malým nájezdem, hele, koukejte, ale v titulku nenapíšeme které, abyste klikli"
- "downsizing je špatný, tříválce kořen všeho zla, podívejte, Fiestě s ecoboostem se povolil šroub sedačky, může za to zlá EU!"
- "elektroauta jsou spiknutí iluminátů a nesmysl, čtěte dál, tentokrát to tomu Elonovi konečně vytmavíme"
Snaha o věcnost a odbornost: nula bodů.
14:23:43 10.11.2020
Luky
-> dragon_cb_cz: to samý, když se na něj klikne
Mám k tomu webu nějakou averzi Pak je spousta jiných rádoby automobilových rádoby odborných takywebů, který jsou možná ještě divnější, ale aspoň nejsou tak vidět
14:21:06 10.11.2020
dragon_cb_cz
-> Jirik_Tuňák1983: Pokaždé když někdo sdílí článek z autoforum.cz, umře koťátko...
-> dragon_cb_cz 29.10.20 20:44:56: Z téhle fotky před rozkliknutím jsem nabyl dojmu, že sis pořídil nový vůz - myslel jsem, že je to u vás na chalupě...
Ve všech mých autech si plynový pedál s podlahou tyká, takže po dálnici 150-160 dle možností. Já jsem spokojený. Ale co mi teda hrozně vadí, to je mrtvý řízení. Mrtvý ve stylu odezvy. Podvozek celkem fajn, ale volant se proti první generaci může jít zahrabat.
22:51:43 21.10.2020
dragon_cb_cz
-> Eidy: "Velmi slušné dálniční tempo" je u tebe eufemismus pro "fajn den na Ringu"?
Žerty stranou. Na podobný krabicoidní ingot je to super spotřeba.
Dnes najeto cca 200km při velmi slušném dálničním tempu a ukazatel spotřeby už nějakou dobu stojí na průměru 6,7l, což považuji při svém stylu ježdění za úspěch. Takže za mě velká spokojenost.
11:20:18 21.10.2020
Jarda/felda
-> Milan 136 21.10.20 09:43:40: já si s klimatizací užil svoje, když jsem kupoval tak nešla - u trubky schnil zális na konci tak jsem sehnal jinou trubku poměnil všechny O kroužky a opravil přerušený kabel ke kompresoru a poté si dva roky užíval chládek letos na jaře zase přestala chladit oprava byla jže jsem rozpojil drát ke kompresoru že ho změřim +12 tam bylo tak jsem zase zapojil zasyčelo v tom a zase chladí
11:16:50 21.10.2020
dragon_cb_cz
-> Milan 136: Ale jinak je to jak říkáš, než se v tom autě péct... kdykoliv jsem s tím autem letos v létě jel, tak jsem si říkal, že jsem kokot, že jsem to tak dlouho odkládal, ten komfort to zvedne fakt hodně (a to letos ani nebyly nijak příšerný vedra). Jsem se bál, že to bude něco drahýho a pořád byly lepší věci na řešení - a nakonec se vyměnil spínač (uhnilý kabely), naplnila se, chladí a drží. Kompresor je teda asi v posledním tažení (hlučný), ale zatím žije.
-> Milan 136 21.10.20 09:38:39: Tak tam toho bylo hodně a s tím i to auto bylo kupovaný. A spousta tam toho pořád je. Ale je zajímavý, že se mě to auto nějak drží. Sice už jsem ho párkrát nesměle zkusil prodat, ale moc jsem se nesnažil. Na jaře ho budu mít 5 let... to už je u mě něco jako zlatá svatba, tak dlouho jsem měl snad jen Oktaviána. Teda když nepočítám zadomotory.