skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Volvo, Saab a jiná sobí spřežení...
-> Luky: Volvo, které je ekvivalentem bezpečnosti, pro tchýni? 

A co něco takového?
suchen.mobile.de/auto-ins erat/.../178043472.html?la ng=cz&am...
Pro manželku a tchýni. Teda nevim jestli se jim takový kočár bude líbit, ani kdo ho zaplatí, ale já bych jim vybral něco takového, což?
suchen.mobile.de/auto-ins erat/.../178043472.html?la ng=cz&am...
Pro manželku a tchýni. Teda nevim jestli se jim takový kočár bude líbit, ani kdo ho zaplatí, ale já bych jim vybral něco takového, což?
-> Eidy: tomu sa uz ani neda povedat volvo 

Eidy 14.07.13 20:34:52 napsal:
Pecka www.speedhunters.com/2013 /.../a-station-wagon-unlik e-any-otherno ostalo tam aj daake volvo
inak bombove auto!
Pecka www.speedhunters.com/2013 /.../a-station-wagon-unlik e-any-otherno ostalo tam aj daake volvo

-> Eidy: no, nebaví :-D
Proto se ptám. Jestli je to nějakej sráč, nebo je to levný, protože to není oktávka
Proto se ptám. Jestli je to nějakej sráč, nebo je to levný, protože to není oktávka

-> Peca: Tohle jsou nesmrtelný motory s rotačkou. Pozdějších 106kW už nejni ono.
-> vhml: Jen to ne. Elektrika se tam sype a tak vůbec. Ruce pryč. Ale zase jestli tě baví se v tom vrtat... Možná to není tak strašný, ale oproti předchozím modelům to bylo moc špatný.
-> vhml: Jen to ne. Elektrika se tam sype a tak vůbec. Ruce pryč. Ale zase jestli tě baví se v tom vrtat... Možná to není tak strašný, ale oproti předchozím modelům to bylo moc špatný.
-> vhml: Je to vlastně Ford, proto je to tak levný 

Kluci, na netu je mraky S40/V40 za cenu 30-40tisic. To jsou vsechno nejaky pastě, nebo je ta cena takhle nízko? Jestli mám ženě koupit nějakou malou mrdku typu P 106, nebo za ty samý prachy S40...

-> Peca: je to jak piše v inz. jen ta spotreba je tak o litr vetší twl. nic se nema přehanet:)
Co ty TDi motory? treba toto nevypada zle:
auto.bazos.cz/inzerat/... /Volvo-V70-25TDI--103kw-be z-koroze--zachovale.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Volvo-V70-25TDI--103kw-be z-koroze--zachovale.php
-> Nwkt: ale no fuj... takovej kepl, tohle je trochu někde jinde něž nějaká plesnivá jetta

-> Pavel P..: Jsem na první pohled myslel že to je Jetta 

-> Tuner#2: Tak to se mi vůbec nelíbí 

-> Peca: Paráda... Akorát nevidím vyhřívání sedaček...? Mě se zapíná pod vyhřejváním okna...
A navigace funkčí? Ty DVD mechaniky v kufru odcházej, moje je taky KO...
Jinak těch 120kW bohatě stačí, kor v manuálu. Já mám to samý, navíc v automatu, a ten motor si s autem lehce poradí
PS: Cenovka?
A navigace funkčí? Ty DVD mechaniky v kufru odcházej, moje je taky KO...
Jinak těch 120kW bohatě stačí, kor v manuálu. Já mám to samý, navíc v automatu, a ten motor si s autem lehce poradí
PS: Cenovka?
-> haso: 

-> Peca: svetly volvo interier sa paradne tepuje, vzdy to ide dat do stavu ako nove...teda okrem kufra, ten je z nejakeho lacnejsieho materialu
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To ja zas jo, at to ladi s Rapidem, kdyz uz 

-> Peca: Přesně po tomhle modelu (po faceliftu) a motoru pokukuju taky... Jen bych nechtěl ten světlý interier.
Uvažuji o tomto, jsem v kontaktu s majitelem: jarosici1.rajce.net/2013-
06-19_volvo_prodej
D5 bez filtru pevnych castic, manualni petikvalt, 120kW, plna palba.
D5 bez filtru pevnych castic, manualni petikvalt, 120kW, plna palba.
-> David29: Nevim, potvrzení nemám ani filtr, tak jsem to dál neřešil. Jenom jsem se ptal proč mi nedali zelenou známku jako tam byla z Němec.
-> Nwkt: A nikdo to fyzicky vidět nechce...?
Když můžu mít TK, aniž by to auto někdo viděl...
Když můžu mít TK, aniž by to auto někdo viděl...
-> David29: A jak ho zapíšeš, když ho fyzicky mít nebudeš
Na Dekře po mě chtěli potvrzení o montáži

-> Nwkt: Jen zapsat, ne že si ho koupim 

-> David29: Se dělá set ale 600€
-> Nwkt: Já přemejšlim o tom, že si ho nějakým způsobem nechám zapsat. Nebo, že si seženu tu samolepku.
A nebo - se jim na zóny vyseru. Moc do centra nejezdim, a když mě jednou za uherskej rok chytěj, tak budu dělat blbýho a těch 500 oželim
A nebo - se jim na zóny vyseru. Moc do centra nejezdim, a když mě jednou za uherskej rok chytěj, tak budu dělat blbýho a těch 500 oželim
-> David29: Spíš nevýhoda ne? Ti nepovolí vjezd do centra až zavedou emisní zóny. Lepší je ho mít papírově a nechat odstranit hw
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 19.06.13 09:28:41 napsal:
→ Peca: D5?
Taktéž mám D5 120kW, 240tkm a v servise (kterej dělá pouze Volva) mi ten motor chválil, že má parádní zvuk, že je v dobrém stavu.
A i na emisích vyšel výborně, hodnoty lepší, než uvádí výrobce.
A výhoda je, že je to 2002 a ještě nemá filtr pevnejch částic
→ Peca: D5?

Taktéž mám D5 120kW, 240tkm a v servise (kterej dělá pouze Volva) mi ten motor chválil, že má parádní zvuk, že je v dobrém stavu.
A i na emisích vyšel výborně, hodnoty lepší, než uvádí výrobce.
A výhoda je, že je to 2002 a ještě nemá filtr pevnejch částic
-> francomk: to bohužel,zajdi si na volvo forum

-> Karel.: A čo T5 alebo 2.4 BiFuel? Máš s nimi skúsenosti?
-> Peca: D5 120kW jezdí sem 2 borci co mají najeto kolem 300tis a pořád jednu spojku
Jediný co, tak drahý náhradní díly, dávat si pozor na manuály, některý převodovky bývají vyrachtaný a vnitřek nejde sehnat na repas, jedině celou. Jsou dost drahý tlumiče a uložení. Jinak si myslím, že super autíčko, taky jsem nad ním uvažoval

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To se me ptas?
-> Peca: D5?
Ktery motor se ve V70 tak od roku 2000 a vys dal povazovat za nejpovedenejsi?
-> francomk 28.05.13 15:32:50: Tohohle kombajna bych taky chtěl, právě s tím D5. 

-> škodec: Tak to máš pravdu, aj keď ešte taká S60 po poslednom facelifte je ešte krajšia ako bola 

-> francomk: smutne je, ze to teraz maju Cinske sikme oci a som zvedavy na vyvoj odstupom casu, no nove by som si uz z principu nekupil.
-> škodec: To áno, kedysi som prahol po bavorcoch a podobnych strojoch, ale časom som dostal rozum
Proste som sa zamiloval. A po tom, čo ma znamy previezol v XC90 D5 som sa len duplom presvedčil 

-> francomk: jj to su sympaticke auticka
-> škodec: zohnat by sa dal... Ale 850 už na dnes nestačí, páčit sa mi však bude furt. Preto radšej v budúcnosti pojdem do novšieho kusu
Bol by to T5 alebo R na plyn a podla mna super vozba. D5 je takisto super motor, ale naftaky moc nemusim

Bol by to T5 alebo R na plyn a podla mna super vozba. D5 je takisto super motor, ale naftaky moc nemusim
-> francomk: pri tých poplatkoch za výkon to bude prirazka za 3tácy pri dovoze, lebo zohnat pekny kus tu :/
ak Volvo tak jedine totok ! 
Volvo C70

Volvo C70