Hlavně si chválím, že to umí mixovat teplej / studenej a jak to hlídá tu teplotu.
Ale když jí dáš na těch 22, AUTO a máš interier vytopený na 60, tak to je zpočátku hukot, což ?

jinak rekl ze az na odreniny je vse ok a pridal jakesi mazadlo na obcasne promazani kloubu :-)
budiz, stalo sa 

Karkule ma pohov

ale spíš jsem myslel tohle někam poslat či zajít a dle vinu mi řeknou co se tomu autu dělo dokud jezdilo do servisu citroenu. To auto je v čr docela krátce od roku 2006 což se docela divím (podle data první registrace v čr dle tp)

Vypadne jim nebo praskne zátka v levém zadním podběhu a chčije jim do prahu a nechají to tak. Na pravé se to nestává často, tam to kryje hrdlo k nádrži a není to tak vystaveno kamení apod. Takže asi tak. Když ti tam nalítá bordel se solí v zimě, tak můžeš mít pozinku vagon.

takze hazet do jedneho pytle nelze

) a další, ale co tohle se koupilo jako náhrada po bouračce lančky s tím, že bude sloužit jak to půjde a udělá se tam pár věcí jako údržba za ty prachy co bych nechtěl. Když vidím co jsou lidi schopni chtít za ohnilého favorita či feldu tak tohle je zlatý
A je to asi hodně velká změna v jízdě, že ?
Kolik vlastně měla teoreticky najeto ?

), dál táhlo není vypadlé, ale už na něj někdo sahal je přitažené plastovou stahovací páskou tím pádem to vidím na možnosti níž jak jsi je vypsal. Navíc jsem si hrál se zvedáním a spouštěním a ono to trochu i hejbe nahoru a dolu, ale předek hodně a zadek minmálně někde bude vzadu problém.