Ceny lehce vyšší, ale dělá to pro mě fakt poctivě a do detailu, mám to auto 4 - 5 let.
Já jsem právě zvědavej, jestli to Targovi cvaká, páč by to značilo prázdnou i středovou mimo ostatních.
Mě to cvakne jednou po nastartování a pak už o tom neslyším. Samo při změnách poloh.
Na patře v garážích je se mnou pán s 2.0 16V X2, moc pěkná, ale když stojí a běží mu motor, tak to cvaká jak datel a mě to hrozně znervozňuje. Už jsem ho upozorňoval na některý věci, který do dvou dnů dal do kupy a byl moc rád za upozornění, páč si auta hledí. Na tohle vždycky zapomenu.
Taky tě tak vytáčí, když kolem tebe nějaká jede a cvaká, nebo skáče jako koza a nepéruje ?
Mě hrozně, protože jenom kvůli tomu že lidi neví, tak si ničí auto a nešťastný ten, co to bude mít po nich.-> Targa: Targouši, překontroluj si víčko prahu v levém zadním podběhu, jestli není prasklé nebo vypadlé. Je tam v prahu dutina, do který se nahází bordel a v zimě sůl a je to pak špatný. Nepamatuju si jistě, ale dutina za tím víčkem je slepá. Začne to pak zevnitř reznout nejdříve v překladu lem / práh pod zadními dveřmi, jak jsou u prahu plechy přes sebe. Vpravo ho kryje hrdlo nádrže, tam bejvá OK.
Buď ho vyměň a nebo pokud je jenom naprasklé, tak ho očisti (nevyndavej), okolo taky a přetáhni to řádně a utěsni polyurethanovým tmelem. Pak nevypadne a nebudou tomu vadit ani kamínky, tmel je pružný.

Zapoměl si na svezení,to taky v žádným jiným nezažiješ.

Pro ty co nevěří. Když už jsi najel 4000 km za relativně krátkou dobu. Je jízda jenom jízda a nebo zážitek ? 

No určitě tam cos takovýho bude,hledej šmudlo: