Dnes jsem seděl v tom Rifteru a ty sedačky prostě nedám. Zadní jsou úplně miniaturní. Opěradlo moc vzpřímené, sedák krátký a plochý.
Přední sedačky moc tuhé výplně, krátký a opět plochý sedák, tlačí do zad.
Zbytek auta v pohodě. I když bych měl jako old Scholl staromilec výhrady třeba k rozsahu nástřiku na spodku, kvalitě některých plastů apod., ale to tak prostě dnes už je.
Auto fakt pěkný. Dokonce jsem dřepěl v tom GT Line. Ty sedačky ale fakt ne. Musel bych to mít tak přes víkend, abych viděl.
Bez prdele jsem celé dny studoval reviews, sledoval videa a tady v tom autosalonu jsem byl jako když mi spadnou hračky do kanálu. Fakt úplně otrávenej. Holt je lepší nemít moc vysoká očekávání. Na Traveller mi řekli, že verzi 2+2+2 vůbec nemají, protože to nikdo neobjednává. Přitom ta má captain křesla....
E: tak jsem byl ještě později mrknout na Berlingo a nevím, zda to nikdo z testujících nevidí, ale slícování u výbavy Shine (nejvyšší) bylo úplně tristní. Prahové plasty v místě navazování na sloupek u předních dveří - zcela neslícované, na obou stranách cca 8 mm škvíra. Palubovka usazená blbě. Na jedné straně lícuje s obkladem A sloupku, na straně u řidiče zub jako prase. Stejný plast u Peugeotu a Citronu sesazený pokaždé jinak. Sedačky mírně měkčí. Nástřik spodku dělali pravděpodobně fixírkou. To je zralé na dodatečný nástřik specializovanou firmou s papírem kvůli záruce. Záruka 5 let a 80 000 km a nebo 8 let a až 200 000 km, což zase není úplně blbě.
Za měsíc a půl mne čeká Grand Scénic a pak už se na to buď vysrat a nechat si sedan a hatchback, něco vybrat z tohoto a nebo holt lovit jinde. U Grand Scénicu je průser, že se jich teď málo vyrobilo, tak nejsou. Soustředili se na vývoj Renaultu Arkona. Ale mělo by se to zase nějak dohnat,....prej..... Ale už je to prý umírající segment vozidel.
Fakt se někdy divím, jak může mít někdo odvahu si koupit dnešní nové auto. Ale asi ne každý je ochoten si v autosalonu kleknout a nebo si na exponovaná místa posvítit telefonem.