skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15. Pohofest 27-6.-29.6.2025
prohledat
830 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 14.09.2020 do 20.05.2025, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupi 01.04.23 12:08:42: Jako vážně? Nebo apríl?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: nevím, zda to nevlastní škoda transporting nebo jak se jmenují 

-> OndraKrupi: Tak pokud se nepletu tak staré Logo předce zmíněná automobilka nevlastní a ani nápis ve starém fontu tuším, že ne. Nepamatuju si to přesně, ale při odkupu známky se to dost řešilo a muselo přijít nové logo a nápis Škoda ve spojení se slovem Auto...

Tak se k nám dostala informace, že musíme změnit logo, že si určitá automobilka nepřeje, aby byla spojována s akcemi, které nejsou její, takže musí zmizet znak a silueta auta.
Co nám navrhujete místo toho?
Co nám navrhujete místo toho?
-> OndraKrupi: on je jeste kratko :-)))))
-> Eidy: však už si ženatej (jako hodně z nás), tak už tě nasírat nemusíme ne, nebo?

-> Vojťas, Skili: možná jo, možná ne 

-> OndraKrupi 22.03.23 15:05:28: A abych to nepokazil, mám přijet už nasranej nebo mě naserete až na místě? 

-> Eidy: 

-> Václav Vašák:
mě to pobavilo, ale na PohoňFest to nemá

-> StepaNoFUN: proč jako?...pokud bych si měl z hecu vzít červený tanga a auto natřít na růžovo,klidně to udělám,ale jak to vidím,asi by se tomu tady nikdo ani nezasmál
Na sraze se to všechno ožere do němoty a neví o sobě,ale mít trochu toho přirozeného vtipu a nadhledu aby člověk pohledal.

-> Václav Vašák: Nepřeháníš to už trochu?
-> OndraKrupi: fotka prdele,...určitě by to přilákalo mnoho nových účastníků..."O-pycho
vý pohofest,tradice pokračuje v nové díře" 

hovno?

Jumbův fazol
-> OndraKrupi: prcek
-> OndraKrupi 21.03.23 19:43:32: Škodovka.
-> Jumbo: ad prispevek nize. Jeste ze sme takovy silenci u nas, a jiz v breznu rezervujeme pulku Ecka

Ahoj, jen malé upozornění v pátek na srazu nebude možné stát autem v sektoru "F" kvůli jízdě zručnosti
-> Eidy: Pohoňfest
- myslíš něco takového? -> U-Geen 16.02.22 14:40:32:

Já se v pátek vracim z Kapverd, tak to bude takový drsný. 

-> rsvancara: Díky
Kdy bude letos Pohoňfest?
-> Enggik: hezke fotky, par lidi sem tam oznacil
-> CHIP: co se dá dělat no... 

-> Enggik: Takovéhle kompromitující fotografie... Máš ale štěstí, žeš mi aspoň vyfotil Fáčko... 

Musí to bějt pěkná akce .. škoda že se na ni v tomhle termínu nikdy nedostanu.
-> Enggik: 

Kdyby to tu ještě někoho zajímalo nebo si chtěl připomenout léto. Letos jsem si ,,máknul"
, trvalo to jen půl roku
Tak fotky ode mne na: www.facebook.com/media/se
t?vanity=jir...

-> Tomaso435: já mam 

-> Vlada GLS: dík, ale neznám
nemáš nějaký kontakt?

-> Tomaso435 18.09.22 18:37:26: Ahoj ten přívěs (ponorka) je od Dočiho z Blanska
Vážení, nemá někdo fotku stříbrného karavanu který byl na pohufestu v místech jízdy zručnosti?
-> Klubko_: no super, tak snad ti jí nikdo nepujčí, abys zase nezul pneu

-> OndraKrupi 15.07.22 11:31:56: v sobotu jsme byli makat na jeho druhé škodovce, kterou už nestihl dát dohromady. Tak to děláme za něj. Naštěstí má díly nakoupeny, jen je hledáme po dílně, protože nevíme, kde je uložil 

-> OndraKrupi:
díky za to!

díky za to!

-> OndraKrupi: 

Vážení přátelé našeho srazu, i letos jsme se rozhodli pomoci potřebným. Loni nás všechny zaskočila síla tornáda na jižní Moravě a díky Vám se podařilo vybrat 25000,-Kč které jsme i s pomocí našich kamarádů RO-OR Dopravná asistencie Roberta a Darinky povýšili na 50000,-Kč, a tyto peníze jsme odvezli a rozdělili přímo dvěma rodinám v postižených obcích.
Jak asi hodně z Vás ví, na náš sraz již nemůže přijet náš kamarád Adam Varga, který loni vyhrál 1.místo ve slalomu a bohužel v létě měl úraz, po kterém ochrnul a po komplikacích nás již bohužel sleduje tam shora. Doufám, že na nás všechny dává pozor.
Kluci z Hanácké Škoda sraz Plumlov po Adamovi pojmenovali slalom, (kde se Adamovo auto také ukázalo).
My jsme se nechtěli opičit, proto jsme našim i Vašim jménem rodině Adama darovali poukázky na nákup v lékárně, které jistě najdou využití.
Jak asi hodně z Vás ví, na náš sraz již nemůže přijet náš kamarád Adam Varga, který loni vyhrál 1.místo ve slalomu a bohužel v létě měl úraz, po kterém ochrnul a po komplikacích nás již bohužel sleduje tam shora. Doufám, že na nás všechny dává pozor.
Kluci z Hanácké Škoda sraz Plumlov po Adamovi pojmenovali slalom, (kde se Adamovo auto také ukázalo).
My jsme se nechtěli opičit, proto jsme našim i Vašim jménem rodině Adama darovali poukázky na nákup v lékárně, které jistě najdou využití.