Vážení přátelé našeho srazu, i letos jsme se rozhodli pomoci potřebným. Loni nás všechny zaskočila síla tornáda na jižní Moravě a díky Vám se podařilo vybrat 25000,-Kč které jsme i s pomocí našich kamarádů RO-OR Dopravná asistencie Roberta a Darinky povýšili na 50000,-Kč, a tyto peníze jsme odvezli a rozdělili přímo dvěma rodinám v postižených obcích.
Jak asi hodně z Vás ví, na náš sraz již nemůže přijet náš kamarád Adam Varga, který loni vyhrál 1.místo ve slalomu a bohužel v létě měl úraz, po kterém ochrnul a po komplikacích nás již bohužel sleduje tam shora. Doufám, že na nás všechny dává pozor.
Kluci z Hanácké Škoda sraz Plumlov po Adamovi pojmenovali slalom, (kde se Adamovo auto také ukázalo).
My jsme se nechtěli opičit, proto jsme našim i Vašim jménem rodině Adama darovali poukázky na nákup v lékárně, které jistě najdou využití.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15. Pohofest 27-6.-29.6.2025
prohledat
832 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 14.09.2020 do 21.05.2025, založil/a OndraKrupi
Velký dík pořadatelům za pohodově-přepychový sraz. Super atmoška, fajn pokec, libové povozeníčko a tak to má být. Pochválit musím kuchtíky, burger se povedl a i smažák byl moc dobrej. Jakožto zaměstnanec ČHMÚ se omlouvám za páteční počasí, o to lepší bylo v sobotu :)
-> pavucina 05.07.22 10:38:49: příští rok požádám Laďáka o zapůjčení měřáku a zkusíme to měřit dvěma 

-> Tomaso435: K tomu mereni mam vyhrady 

-> King 05.07.22 07:55:05: nene, po celou dobu výběrčí daní v plechové vstupní budce a odpoledne pak příprava cen , měření výfuků a audia a tombola....
-> COL 05.07.22 08:19:23: Jo, na tu bych zapomnel! Tam se mi vybavuje Netopyr - ten ode me kupoval muj silenej bastl - vejfuk z hundrta adaptovanej na favomotor :-)
-> King 05.07.22 07:48:35: No byla jak LPG konfera, tak skoda 120 konfera...
-> Tomaso435 04.07.22 18:34:44: Nesedels vecer v koutku u autobusu?
-> růža 04.07.22 21:40:37: Ono to bude taky mozna tim, ze posledni Shade sraz, kde jsem byl osobne, byly Doksy v roce 2007 a to uz bylo stylove s Mondeem :-)
Ale osobne se znam se slusnou hromadou zdejsich clenu.
Ale osobne se znam se slusnou hromadou zdejsich clenu.
-> COL 04.07.22 22:12:47: To bylo jeste v drevnich dobach, kdy byl Apple pekna "mánička "
Jo, LPG konfera na Pandore byl taky docela fenomen.

-> Skili: Jé, no ahooj Skili

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jojo king & lpg ... vzpomínám :)
-> COL: 2001 a vejš, no.Vrchní guru lpg ladění, zatímco sem koumal jak uchladit fávo v eMBéčku ...

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 04.07.22 22:06:16: Fakt? Vidíš, to jsem nikdy z místní komunikace nepostřehl, že se takhle dobře znáte.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: To muselo být ještě někdy v době konfery na Pandore, ne?
-> růža: pana Kinga znám ještě zbdoby, kdy tahal po sídlišti š105 s postupně se zvyšujicím černym pruhem antikorozivního pononoru, jó to byly krásný časy
Docela mě překvapuje, že tady pana Kinga skoro nikdo nezná osobně. Jsem si myslel, že za ty roky bylo už příležitostí. Doufám, že svojí návštěvou bude potěšovat i následující roky, kdy už budu moct vyrazit taky.
-> King: -> King 03.07.22 12:37:45: já si říkal, že to asi budeš ty, kdo jinej by si troufl/dostal svolení opřít kolo o Bukajovo auto 

Taky děkuju za super sraz. Letos jsem poprvé zmizel hodně brzo v neděli, takže jsem neměl moc čas pokecat s pořadately, ale až na pár nepříjemností nad kterými neměli moc možnost kontroly si myslím, že to dopadlo velmi dobře a už se zase těším na příští rok.
-> EDoZoNe: Jé nazdár, to jsme se dlouho neviděli

-> EDoZoNe: Jé nazdár, to jsme se dlouho neviděli

Tak se přidám a i za mě obrovské poděkování všem organizátorům a účastníkům, se kterými jsem měl tu čest komunikovat. Bylo to celé naprosto skvělé a jako pokaždé jsem si to nesmírně užil. Takže ještě jednou obrovské díky všem a už aby byl další ročník 

-> King: -> U-Geen: m@rtin říkal zebtu by u geen, a ted tu čtu ze i king... škoda že jsem se s vámi nepotkal...
-> King 04.07.22 09:47:49: Jo a hlavně nejsme v plný palbě, to bych musel vzít ještě 2x katze a jeden pojízdný kurnik pro 13 slepic

Akce jako vždy fenomenální na všech úrovních. Díky všem za účast a hlavně pořadatelům za to, že tam můžeme být. 
E: -> saskyn2: Já po krátkém prodloužení cesty domů dorazil jenom o půlnoci.

E: -> saskyn2: Já po krátkém prodloužení cesty domů dorazil jenom o půlnoci.

-> Vojťas:
Tak třeba je to doteď nenapadlo..
Tak třeba je to doteď nenapadlo..

-> Vojťas 04.07.22 08:38:33: Jo, Saskyn's family tam byla v plny palbe vc. chlupace, ze kteryho nachazim chlupy jeste dneska

-> palinator 04.07.22 08:33:15: schovavat pred manzelkou a detma se tam jezdej vsichni co je maj ne? 
pokud si je teda nevezmou sebou, zejo

pokud si je teda nevezmou sebou, zejo

-> King:
... Fantomas
Jinak já chci taky poděkovat za sraz, po letech jsem si dal i vozidlové soutěže a poprvé jsem byl až do neděle. Moji souputníci zjistili, že je tahle akce lepší, než se schovávat před manželkou a dětma za barákem, tak už se ptají jestli můžou příští rok znova.
... Fantomas

Jinak já chci taky poděkovat za sraz, po letech jsem si dal i vozidlové soutěže a poprvé jsem byl až do neděle. Moji souputníci zjistili, že je tahle akce lepší, než se schovávat před manželkou a dětma za barákem, tak už se ptají jestli můžou příští rok znova.

-> King: 

-> Vojťas 04.07.22 06:49:00: Do arealu zabloudil v sobotu i jeden dalsi silnicni cykloun v buzioblecku, ale pokud ten u Karosy mel cerveno-cernej dresik, byl jsem to ja :-)
Také děkujeme za super sraz. Já jmenovitě Bukajovi za seřízení mého zanedbaného vozu
Konečně je to zas ten krásný šepot květin. Jeho znalosti, dovednosti a odhodlání jsou obdivuhodné
Mrzí mě že sem neviděl Kinga, ale když nad tím tak přemýšlím, u busu se pohyboval chlapík v cyklohadrech a říkal sem si kam asi zabloudil
Já musel odpoledne vyrazit do práce, tak že klid v areálu při spanilce jsem využil na odpočinek.
Btw nezdálo se taky někomu z vás že celé odpoledne hrál dokola stejný track/set ?

Mrzí mě že sem neviděl Kinga, ale když nad tím tak přemýšlím, u busu se pohyboval chlapík v cyklohadrech a říkal sem si kam asi zabloudil

Já musel odpoledne vyrazit do práce, tak že klid v areálu při spanilce jsem využil na odpočinek.
Btw nezdálo se taky někomu z vás že celé odpoledne hrál dokola stejný track/set ?

Byl jsem jen na chvíli, ale povedená akce. Díky. 

Děkuji Ondrovi a všem organizátorům za príma akci. Spoustu z nich jsem viděl zase po roce a bylo to příjemné s vámi pokecat. Stejně jako se zdejšími členy i náhodnými návštěvníky. Výraz Pohofest jsem se snažil zcela splnit, takže jsem nesoutěžil a jen odpočíval a oddychoval s kamarády a pivkem. Díky, díky.

-> King: Bylo mi obrovskou ctí pohostit tak známou osobnost a vidět ji na živo :))
-> Bukaj 03.07.22 12:57:37: Sorry, ze jsem se ani nerozloucil, ale ono to do HK je cca 50 minut a na kole jsem mel jenom takovy blikatka. Ja to vedel, ze ten Rapl bude jeden velkej pruser
Zatisi s tesnenim spodni priruby SEDRu a lekarskym konziliem

Zatisi s tesnenim spodni priruby SEDRu a lekarskym konziliem

-> King: A to možná ani nevíš, proč jsem se v tom Rapidu vrtal ještě dlouho po Tvém odjezdu (nestihl jsem se s Tebou ani rozloučit, viděl jsem, jak za soumraku nasedáš na Tvůj jednostopý povoz a frčíš pryč, ale měl jsem ruce plné motoru - či motor byl plný mých rukou?...
) - při testovací jízdě s novým karburátorem vylétla mrazovka v hlavě, takže znovu rozborka...
Každopádně díky za pokec, někdy se třeba stavím u vás...
Také díky všem organizátorům a fajn lidem, kteří mi dělali společnost, též všem, kteří ode mne něco koupili a tím mi pomohli v aktuálně nepříliš utěšené finanční situaci
A též děkuji za fajn chvíle se skupinkou "zelená 105", koupačku v místní nádrži a jmenovitě pak Vláďovi za výborné palačinky, jež mne zachránily od jisté smrti hladem v motorovém prostoru jistého Rapida z Ostravy

Každopádně díky za pokec, někdy se třeba stavím u vás...

Také díky všem organizátorům a fajn lidem, kteří mi dělali společnost, též všem, kteří ode mne něco koupili a tím mi pomohli v aktuálně nepříliš utěšené finanční situaci

A též děkuji za fajn chvíle se skupinkou "zelená 105", koupačku v místní nádrži a jmenovitě pak Vláďovi za výborné palačinky, jež mne zachránily od jisté smrti hladem v motorovém prostoru jistého Rapida z Ostravy

Taky se pripojim k podekovani organizatorum a ucastnikum za paradni akci. Diky Bukajovi za zmrzku a moznost oprit si kolo o jeho lestenku na namesti, a ze jsem mu mohl asistovat pri oprave toho sousedniho Rapla. Uz dlouho jsem nezazil ten pocit ucpat prackama sani vytocenyho 742.136
Dekuju 1560 za prijemne posezeni nad 2 kryglama 11st. iontoveho napoje.

-> U-Geen:
Tož hlásíme úspěšný dojezd domů. Díky všem za parádní atmosféru
Bukajovi pak ještě za díly a také velká poklona za večerní práci na tom Rapidu vedle něj. Pěkná prace

Tož hlásíme úspěšný dojezd domů. Díky všem za parádní atmosféru

-> Vojťas: Tak jeste nevis co tam dojde 

-> Syny 01.07.22 18:33:20: to je jen dest, bourky vypadaly pres den trosku jinak 

-> Eidy: Aha, tu prvni vlnu jsem na radaru prehlid dneska. Posledni dny je to nejaky blaznivy to pocasi.
-> Syny: To budou ty další. Ale už to tam prošlo.
www.novinky.cz/domaci/... /spadle-stromy-tisice-lidi -bez-proudu-bourky-opet-ur aduji-40401897
www.novinky.cz/domaci/... /spadle-stromy-tisice-lidi -bez-proudu-bourky-opet-ur aduji-40401897
Nějaké info ze srazu? Co bouřky?
Tak jsem to teda před Pohofestem, po více jak roce opravil
To už jsem to chtěl rozebírat. jak me to sralo.

-> Bukaj: -> StepaNoFUN:
Bohužel můj požadavek nesplňuje v bodě 2)
Ten co tam byl původní, nesplňoval bod 3)
Mám ještě přístrojovku z dědovy škodovky, ale tu jsem si nechal na památku a z piety do ní nechci šťourat. Ten funguje perfektně ve všech třech ohledech, ale je to starý provedení s bílejma ručičkama a červenejma číslama bez barevnejch polí, tak bych to musel přehazovat.
Bohužel můj požadavek nesplňuje v bodě 2)

Ten co tam byl původní, nesplňoval bod 3)
Mám ještě přístrojovku z dědovy škodovky, ale tu jsem si nechal na památku a z piety do ní nechci šťourat. Ten funguje perfektně ve všech třech ohledech, ale je to starý provedení s bílejma ručičkama a červenejma číslama bez barevnejch polí, tak bych to musel přehazovat.