Kdyby jste někdo chtěli prospekty...
skoda-virt.cz/cz/.../1944
23-prospekty-felicie-fabie
-octavie
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15. Pohofest 27-6.-29.6.2025
prohledat
835 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 14.09.2020 do 09.06.2025, založil/a OndraKrupi
Tak jsem to teda před Pohofestem, po více jak roce opravil
To už jsem to chtěl rozebírat. jak me to sralo.

-> Bukaj: -> StepaNoFUN:
Bohužel můj požadavek nesplňuje v bodě 2)
Ten co tam byl původní, nesplňoval bod 3)
Mám ještě přístrojovku z dědovy škodovky, ale tu jsem si nechal na památku a z piety do ní nechci šťourat. Ten funguje perfektně ve všech třech ohledech, ale je to starý provedení s bílejma ručičkama a červenejma číslama bez barevnejch polí, tak bych to musel přehazovat.
Bohužel můj požadavek nesplňuje v bodě 2)

Ten co tam byl původní, nesplňoval bod 3)
Mám ještě přístrojovku z dědovy škodovky, ale tu jsem si nechal na památku a z piety do ní nechci šťourat. Ten funguje perfektně ve všech třech ohledech, ale je to starý provedení s bílejma ručičkama a červenejma číslama bez barevnejch polí, tak bych to musel přehazovat.

-> palinator 30.06.22 07:35:12: Tak to netuším, zda Ti budu moci vyhovět...
...a ten, co máš v autě nesplňuje které z níže uvedených kritérií?
...a ten, co máš v autě nesplňuje které z níže uvedených kritérií?

-> palinator: a on nejakej takovej existuje? Kdysi jsem to tak dlouho zkousel ladit a upravovat, az jsem dal kulaty pristroje, kde to bylo sice taky tragicky, ale ne tolik.
-> Bukaj 28.06.22 23:28:22:
Řekněme že bude ukazovat otáčky přesně s odchylkou menší než +-25% z rozsahu, ukazovat bude pokud možno furt a ustálí se při změně polohy do 3 vteřin.
Řekněme že bude ukazovat otáčky přesně s odchylkou menší než +-25% z rozsahu, ukazovat bude pokud možno furt a ustálí se při změně polohy do 3 vteřin.

-> Jindas: Ono dneska jsou ty předpovědi tak přesné, že dokud to neuvidím, tak tomu věřit nebudu... 

-> Jumbo: Pohoda, mám to kousek, tak si kdyžtak dojedu pro pláštěnku 

-> Jindas: Bude chcát a bude vedro...
-> OndraKrupi: Až tam zítra dojedeme, nachystáme základ a večer dáme pivo, tak bude líp uvidíš...
-> OndraKrupi: Až tam zítra dojedeme, nachystáme základ a večer dáme pivo, tak bude líp uvidíš...
-> OndraKrupi: A bude chcát a nebo bude hezky? 

-> Bukaj 28.06.22 13:12:39: já tak nějak relaxuji, včera do 1h do noci jsem dělal papíry a od rána vařím guláš, pak ještě pro něco dojet, pak chystat věci, pak naložit a zítra vyrazit.
už pár dnů blbě spím v noci, takže pohoda

už pár dnů blbě spím v noci, takže pohoda

-> Peca 29.06.22 07:57:42: tu potřebuje spíš Jumbo
-> Peca 29.06.22 07:57:42: Tak vyměnit nemám za co

Když už řešíme ty díly, nemáte někdo hliníkové štítky ŠKODA a FAVORIT? 136L už jsem sehnal...
-> Karel.: Na Favorita ne. Na škodovku dvě bedny 

-> Bukaj: zrcátka náhodou nemáš? Díky
-> Jumbo: Určitě - toho se někdo rád ujme a pár korun to hodí 

Dostal jsem k Fáčku samolepky za zadní čelo na škodovku, takové ty stříbné na celou šířku, mám to brát sebou?
-> M@rtin: mám ji, vyměním za typ pro karbec. Můžem předělat na pohofestu, pokud tam dojedu ;-)
-> Karel.: Jen pár věcí...

-> Bukaj: ahoj,náhodou nějaký díly favorit/forman máš? děkuji
-> Tomaso435 28.06.22 16:17:57: Jo, na Pohofest bych potřeboval nějaký větší vlek. Občas uvažuju, že pořídím 1203... 

-> palinator 28.06.22 14:13:38: Kouknu se. Čemu říkáš funkční? 

-> Bukaj: to abych rozbil prasátko :)
Kdyby někdo měl originál rozpěru na felicii, tak bych pro známého jednu bral
Foto ilustrační
Foto ilustrační
-> Bukaj: nemáš toho nějak málo 

-> Bukaj:
Bude letos nějakej samostatně ležící a funkční točkoměr do hranatý přístrojovky?
Bude letos nějakej samostatně ležící a funkční točkoměr do hranatý přístrojovky?

-> Bukaj: Rezervují jednu 136 pumpu, a mylion věci co si vzpomenu na místě
. A ještě prosím gombíky co zezadu drží užovkovy větračky do sloupku s kolíky v mřížce. 

cca 180 i s těmi, co mají domluvené vstupné v rámci sponzoringu
Kolik je přihlášeno aut? :)
online registrace ukončena
Online registrace poběží do zítra, tedy do pondělí večer, poté je možné se registrovat až na místě (o 50,-Kč dražší)
www.pohofest.cz/registrac e.../online-registrace
www.pohofest.cz/registrac e.../online-registrace
-> pavucina: vzhledem k četnosti hotelů v okolí nevím nevím 

-> Enggik: Na paradu dobry, ale lip by asi vysel hotel 

-> Jumbo: Tak jsem se trefil.
Joo, kluci to ubytování maj vymyšlený dobře, skvělej karavan 

-> isti:
Ale ta pořád není náklaďákem
jen přerostlou dodávkou, nebo žebřiňákem s motorem 

-> Enggik: Nie je to horšie ako avia

-> Jumbo 15.06.22 13:47:59: Probůh, který blázen jede na sraz škodovek náklaďákem, a ještě k tomu Tatrou???
Noo, asi tuším odkud vítr vane, tak se nechám překvapit

Noo, asi tuším odkud vítr vane, tak se nechám překvapit