skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 5.7.-7.7.2019
prohledat
783 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 26.10.2016 do 26.08.2019, založil/a OndraKrupi
Tak už jsem taky doma a musím napsat to samé co Eidy. Po jeho nehodě jsem druhou jízdu ve slalomu úplně prodal a nějak nebyla nálada. Postupně se to během dne díky skvělým lidem zlepšilo, ale u Lodenice přišlo hořké probuzení... Asi jsem ten motor prechvalil a 3.misto v kategorii upravených 1,4-1,6 bylo asi jeho poslední 

Co bych tak měl říct o letošním Pohofestu? Akce tradičně super po stránce atmosféry. Co se týká zážitků, jsou takové smíšené. Ale ve výsledku pozitivní. Lidi super, u aut bylo taky na co koukat, hezky jsme pokecali a omlouvám se všem za zdržení na slalomu, devastaci časomíry a děkuji za pomoc při vyprošťování Kóči a Dasty87 za zapůjčení Favorita. Je super, že se našlo tolik lidí s nabídkou pomoci. Díky všem účastníkům i organizátorům.
-> M@rtin: tak si dejte chlapáci i za mě. My už drepime na letišti. A pivo 10 dní asi neuvidim
-> OndraKrupi: prší tam?
-> Chali:

-> Eidy 04.07.18 16:53:26: pivo je tady dobrý, bát se nemusíš

-> OndraKrupi: Bude Rampušák?
-> OndraKrupi 05.07.18 12:53:17: Není problém, je jich dost.. 

Ahoj kluci, mám v plánu jet zítra z Brna. Pokud je na tom někdo z vás podobně nebo budete odjíždět někde po trase a měli byste chuť sa seskupit a jet společně, budu rád 

-> Kocvin: Cena poradatele?
budeme to hazet do davu.
-> Eidy: uz tece od vcera malinovka a 11° zbytek narazime nez dojedete

-> Eidy: uz tece od vcera malinovka a 11° zbytek narazime nez dojedete
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.07.18 11:06:06: Ok, už jsou v autě.. 

-> Kocvin 05.07.18 11:00:49: Beru dva páry, koupím pivo 

-> Dušan: Hele, vezmu plnou igelitku a kdo bude mít zájem ať si přijde..

-> Kocvin: tak na 4 auta by mi stacilo 

Sorry za ot, ale tak mě napadlo...nechce někdo přibrat origo sklíčka bočních blinkrů ? Mám jich dva pytle a už nevím co s tím..
Nic za to nechci..

-> Eidy:
vsak tam budes mit taky neco dobreho z místních zdroju

-> Vojťas: Tak neser, když budeš hamounit pro sebe 

-> Eidy: ja uz mam pripraveno, ale bohuzel budu v patek jen projizdet a nezdrzim se 
PS: chlazeni vyzvedavam zitra

PS: chlazeni vyzvedavam zitra
-> OndraKrupi: Paráda bude zase nějaký pivo a občerstvení? Teda hlavně to pivo. 

-> rsvancara: RS tam mas proto, abys byl rychlejsi

-> Eidy: U rukou nezůstane, dáme pivo

-> rsvancara:

Já budu mít červené pohofestí tričko s nickem rssvancara (nojo, chybička se vloudila). Takže jestli mě chce někdo za něco nakopnout, tak může

-> Čokin:

-> Hurdis: kdy ti mohu zavolat? (kdyžtak SZ)
-> Pavel P@nkáč: uvidíme, mohli bychom ho dostat.
Trochu Vám to tu zaseru veřejným spamem:
1) - organizátoři - mám pro Vás připravené sponzorské ceny a příspěvky - napsat, volat kvůli předání
2) - účastnící - vykupuji zkrachovalou mototechnu - převážně mechanické díly - kdo si chce projít seznam předběžně si mne najděte na místě - uvidíme, co se dá dělat
1) - organizátoři - mám pro Vás připravené sponzorské ceny a příspěvky - napsat, volat kvůli předání
2) - účastnící - vykupuji zkrachovalou mototechnu - převážně mechanické díly - kdo si chce projít seznam předběžně si mne najděte na místě - uvidíme, co se dá dělat
-> Čokin: Paráda. Rád zase pošejkuju rukou panu mistrovi na převodovky a spolehlivému kurýrovi. 

-> Jumbo: Bystřický gang : Čokin , Vrba , Jarin 

-> OndraKrupi: nebudeš mít klíče od té černé dřevěné boudy? že bych tam šel zas jednou přespat? :D
-> OndraKrupi 27.06.18 20:58:04: takže vlastně super sraz pro huliče.

-> OndraKrupi: Otázka je, jak dlouho jim ta tráva po nás poroste...

v Pohoří je v areálu krásná tráva, zatravnili skoro celý areál, to se to bude spát ve stanech, jedna radost

Obvyklé místo, nebo prostě někde, kde by byl prostor, abych rozbalil svůj "krám" (nebo spíš krámy?) ...

-> Jumbo: Já bych rád stál vedle zekeho

Pro velký zájem, registrace prodloužena www.pohofest.cz/registrac
e-vysledky
-> Vojťas 27.06.18 08:20:58: Dobrá, hned jsem klidnější.. 

-> Jumbo: Ano i s domečkem
Jen letos asi budeme mít dva, tak by jsme nejspíše naší lajnu protáhli až k plotu,kde by jsme rozbalili bydlení, ať nezabíráme tolik místa uprostřed placu. Pokud nám to ,,garážmistr" dovolí? 

-> Kocvin: neboj vzadu je jeste jedna louka pro takovy pripady 

Aby zbylo místečko i pro nově a hlavně prvně příchozí, když vidím kolik je tady tradičních účastníků.. 

Jako každej rok... Dycky mi to s něčím koliduje... No tak se budu muset urvat od dětiček z tábora, ale vezmu bílou a na chvíli v sobotu dojedu mrknout 

-> Enggik: Zase i se skladacim domeckem?
-> Zeke-ten šestý: Jo tak to asi asi nepamatuju, kam tebe cpu...
-> Zeke-ten šestý: Jo tak to asi asi nepamatuju, kam tebe cpu...
-> Tomaso435:
-> Jumbo: Za názor Tomasa bych se tak trochu přimlouval
Prosíme naše tradiční místečko 

-> Jumbo: Za názor Tomasa bych se tak trochu přimlouval

-> Jumbo: Já jako každý rok

-> Tomaso435: radši bych to nezkoušel
nebo z toho bude

P.S. myslel jsem blázinec

P.S. myslel jsem blázinec
ja myslim že po tolikátý je to už tak zažitý že si letos zaparkuje každej sám tak jak je zvyklej :)))))