skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mechanik od traktorů
-> 105L: Stačí to napsat do google a ten to najde Jednou se ho možná taky naučíš používat
-> petr s: -> m8rinek: diky ale ste rychly

-> 105L: www.google.cz/search?hl=c
s&...
cavte kde by som toto este nasiel na tejto stranke to uz nefunguje. Chcel som to pustit kamosom...

-> Tommyk: tak mi to pošli na mejl dík 

volové:D Si myslím, že to bude brzy jako hymna mechaniků:D a k tomu nadávání jako křoví hudba, takový melodram - jak brnká jen kytara, nebo lehká hudba klavíru, odlehčená atmosféra a do toho - já musím sundat půl hlavy, abych.... TY PIČO VYMĚNIL ..JEDNU TRUBKU KURVAAAA!:D
-> Czkedar:
nekecej opravdu?

-> doly120: -> doly120: hele borce na kit se dava vetsinou lak, vis

-> Czkedar: hele nevím jak ty, ale já tam čtu že mu na zem kypnul kyt a né lak

-> Marra: sem ti rikal ze lak na aute je o nervy

to je luxusní, poslouchám to tak už po třicáté, včera jsem kitoval auto, jak mi to kyplo ze stěrky na zem sem zařval: nebudu to dělat nebudu to dělat, já jdu do pi*e z tadyma hoši, já nebudu rozdělávat celý traktor kvůli dvouminutové záležitosti! :D samozřejmě z prdele a kámoš se divil, co to řvu:D
bych rekl, ze si uplne ozyva tu ozvenu, kdyz zarve do toho lesa 

fest nest nervak,ale nebolo to LKT,ale Šlkt 81 turbo,lebo klasicka lkt nema turbo
to len tak pre zaujmavost
to len tak pre zaujmavost
-> 105: Tak holky nebo kluci? 

-> aceboss: my sme s klukama menily chladic.. .. a ja delal elektriku na hlkavnich svetlech... zastavba chladice mela svuj zvlasstni zakodovany postup :D
no nijak no bude volny no
sa divim že nemal infarkt ešte

Takhle nějak člověk nadává přerve šteft u výfukového potrubí nebo třeba odvzušňovák, já ho chápu, on to bude v podstatě milej pán, ale fáčko si od něj opravit nenechám

hustotka, by me zajimalo jesi tohle slysel uz on sam....

-> Ad@m:
no to mi poser 

-> venni: na RM to bylo v sekci AUDIO, takže to nebylo video, tam psal taky každý druhý že mu nejde spustit video 

venni: hoj můžeš mi poslat prosím ten odkaz na to video?
Myslím že na nasratých mužích to bylo i s videem,ale nešlo mi pustit,škoda,rád bych viděl toho borca 

ááá koukam že už to sem dorazilo, pán být asi trošku cholerik

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): a jakej byl
všechno co poserem zapaltíte vy

Tak to mohu potvrdit že je to svina traktor LKT
-> spartra: bud v klidu, zadnej rasyzmus....... ja kdyz se hrabu v nejakym pekaci zahranicnim, tak curaci sou u me prislusnici te narodnosti co to auto vyrobila
... a mam to delší

-> Tommyk.81: Tak sem fotku šoupni 

to mi dneska ráno přišlo na mail i s fotkou

ten pán je v piči a ndavá na slovenské brati
to je drsný, taky mi sem tam někdy rupnou nervy, ale tohle je teda extrém, asi měl težkej den 

sakra nejak se poznavam:-)
nervák

-> aDAm: to zase ne, tohle je celkem extrém 

-> Ad@m: i to řvavni okolo?
mi na tom nepřijde nic divného, tak se u nás mluví normálně 

kliďas :)))
-> havlik: mazec

-> havlik:

-> havlik:

toto mi pouštěl striko na mobilu,celkem mazec.