příčňák a tažný.

prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 10.12.2003 do 10.12.2003, založil/a
řadit dle data
13:27:05
10.12.2003
Jirik
Ono to bude asi spíš buď příčňák a nebo tažný.

A nebo mít ten schovanej za upraveným (vystříhaným) zadním čelem, jak potom čumí na pravé straně eném koncofka. A nebo ten slaboučkej jak se tam vejde mezi čelo a řemenici tak jak je. Měl ho Tuner na Zlatém ohnívákovi.
11:39:18
10.12.2003
Mantrabeach
Čau lidi.Už jednou jsem potřeboval poradit a poradili jste mi.Tak jsem tu znovu.Potřeboval bych poradit jestli jde příčnej výfuk na škodovku s tažným zařízením.Kdyby bylo po mým tak ten závěs hodím do prdele protože mě je k ničemu,ale rodiče pořád remcaj.Koupili se nový auto.Renault Clio 1.2 96 rok.Ale to je jedno.Mě nechali škůdku.Teda ještě moc ne.pořád kecaj,nejdřív doděláš školu a pak si dělej co chceš.Když jsem jim nabídl že jim koupím závěs na Clio tak mi řekli že ho tam nechtěj.Že ho tam nepotřebujou,že maj na škodovce.Pěkně mě to sere,ale co mám dělat.Tak vás prosím napište mi někdo jestli to jde nebo ne.A nebo jestli tam jde za rozumnou cenu rovnej.Jde mě jenom o zvuk,ale zase nejsem jeden z těch co si provrtaj vejfuk a jede dál.Díky moc.Jo a můžete mi napsat na mail,kdo chce.Mantrabeach

Extreme Tyres