Co zistite podla farby sviecok ?

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 25.10.2003 do 30.10.2003, založil/a
řadit dle data
16:00:19
30.10.2003
Jirka K.
17:02:28
26.10.2003
Martin
-> Tomáš: Pro ETZ z Fa potřebuješ : rozdělovač Fa, ETZ, cívku Fa. Montáž je celkem snadná. Vyměníš rozdělovač, cívku, přiděláš někam ETZ. Zapojení je vyobrazeno na zadní straně ETZ. Pak musíš seštelovat předstih. Důležité je pořádně ukostřit ETZku. Jo a nesmíš už dávat před cívku předřazenej odpor. Tzn. že drát, co vedl od startéru k cívce už můžeš vyndat.
14:31:35
26.10.2003
Tomáš SK
-> Martin: Ak dám motor do poriadku, sľúbil som môjmu rapidovi aj nový karbec. Uvidím o dva týždne...
14:25:22
26.10.2003
Tomáš SK
Naposledy vo februári bolo aj -20°C a maximálne na druhý raz som vždy naštartoval... a to, že teraz až na ôsmy krát, je veľmi neobvyklé. Karbec je po leštení, výmene všetkých membrán a tesnení, prečistený, káble nové. Kľudne by som ho rozobral, len teraz mi to drží aj pri teplote 50°C a bojím sa, že už by som ho tak nenastavil, i keď si zapamätám polohu skrutiek.

Vy, čo máte ETZ, aké zložité je ho tam namontovať ? Chcel by som Favo zapaľovanie, len neviem, aké diely použiť z Fava a čo ponechať pôvodné. A aj koľko to asi stojí. Diky moc za rady.
10:33:28
25.10.2003
jb
to martin :) ja jsem este poridil novy motor, k tomu co rikas starter sa reduktorem, bannerku do arktickych mrazu, NGK SPARKs, nove kable, karbec akorat serizeny jak to de doma no tzn. haldina vycistit tesneni ..zatim na prvni sup..pak vetsinou zdechne ale na podruhe uz drzi. ale na 8 krat pri tehle teplotach okolo -5 to je HODNE !! a to startuju tak max.2sekundy v kuse. k tem svickam na obr. to muze byt hodne veci od smesi az po predstih
09:32:09
25.10.2003
Martin
-> Tomáš: To je celkem běžné zimní startování. Podle těch svíček se toho moc poznat nedá. Mě pomohla až koupě nového karburátoru (začalo to startérem s reduktorem, pak zapálko z Fa, silnější baterka, 3bodové svíčky no a na konec novej karbec).
08:31:11
25.10.2003
Koči
Ty studené starty na etapy, co popisuješ má asi většina 120. 105 to obvykle nemívají. Čím to je to nevím, ale dělá mi to taky.
00:47:42
25.10.2003
Tomáš SK
Ahojte chalani,

viete podla prilozeneho obrazku povedat nieco o nastaveni zmesi ci odtrhu atd. ? Su tam uvedene aj cisla valcov a kompresne tlaky. Sviecky maju nabehane len okolo 120 km, tie stare boli pekne hnede, po nastaveni predstihu som ich vymenil a teraz su tieto nejake blede. Pritom som nic ine nemenil. Zmes je skor bohata nez chudobna. Vzdialenost elektrod je 0.6 mm.

Startovanie dnes rano na osmy krat, vzdy chyti, ale vzapati sa udusi (hlavne ked sa dotknem plynu) - ze by to bolo tou bohatou zmesou ? Za tepla chyta bez problemov aj bez plynu.

Dikes. Tom
zvětšit Co zistite podla farby sviecok ? - obrázek od Tomáš SK vložen 25.10.2003 00:47:42
Extreme Tyres