jinak ještě ta ČPP má sužbu která se jmenuje profibonus a přičtou tam bonusy za další tři roky dopředu, ale nesmí se ty tři roky bourat, jinak se pak ten rozdíl musí doplatit

jinak ještě ta ČPP má sužbu která se jmenuje profibonus a přičtou tam bonusy za další tři roky dopředu, ale nesmí se ty tři roky bourat, jinak se pak ten rozdíl musí doplatit

Takže jasná volba...

Já jsem z Tatraklubu CZ
Pozdravuj Luciána

Risan asi budeš kolega-komisař,že ano?
Za jaký klub?Se tedy možná známe od vidění ze školení

) a podepsaných pány Národou a nebožtíkem Kavkou-seniorem.Tyto pokyny k testování dávno neplatěj a ani nevím jestli kdy v této podobě platily.. 

Ale každý rok by mělo být přetestování.Ale vzhledem k tomu,že to v pojišťovnách nikdo nekontroluje,tak je vlastně možné využívat slev na pojistném i s "propadlou" testací a tím se dopouštět pojišťovacího podvodu..Jen co si toho nějaká pojišťovna všimne,např. při likvidaci škody způsobené řidičem takového HV..Musíme si uvědomit,že celý tento systém slev pro testovaná HV se pohybuje na velmi tenkém ledě..Je to jen benevolence některých pojišťoven,že to umožňují,žádný zákon jim to totiž nenařizuje..Stejně tak je to benevolence Ministerstva dopravy,že se tim vůbec zabývají a dovolili takový systém vůbec vzniknout.Oni můžou kdykoliv veškeré veteránské značky a testace zrušit,zakázat.Stačí málo.Tak prosím všechny z vás-buďte rádi že ta možnost je a nedrážděte pojišťovny a úředníky MD nějakýma levárnama(pozměňování roku výroby,testování tuningových bastlů atd atd..)

Ta nálepka je kulatá velikosti tebou zmiňovaného shématu řazení a lepí se i do toho samého místa co je u škodovek to schéma.
!Podle mne 100% žadatelů o klubové otestování tak činí POUZE kvůli slevě na pojistném a nejaká kategorie jim je u pr...le!
Jinak tvoje 1000MB je krásná,moc se mi líbí! 68miček se moc nevidí takhle pěkných
Každej pořád jen"žábrovku,žábrovk
u" a 68mičkama veteránisté pohrdaj a přitom se jí vyrobilo jako šafránu a tím pádem se stává vzácnou.Tak ať ti jezdí

No jinak už rok AVCC vydává ke každé klubové testaci nálepku kterou komisař vylepí do spodního rohu čelního skla,aby bylo např.při silniční kontrole patrné že se jedná o otestované HV.A zároveň je takové HV i pod jakýmsi veřejným dohledem.A to je dle mne pozitivní 

A to se jednalo o údajný dluh na pojistném ve výši 34,- Kč+náklady na vymáhání dluhu ve výši 9,-Kč,celkem tedy 43,-Kč..Nakonec se ukázalo,že to byl jejich omyl,že jsem žadný 34,-Kč+9,-Kč nedlužil..Ale i tak jsem je zaplatil,mne taková "sums"fakt nepoloží,asi na rozdíl od ČP..Ale to jim nestačilo,protože pár dní na to mi přišel dopis se složenkou,kde stálo že z důvodu neplacení pojistného mi byla vypovězena smlouva..Oznámili mi to asi s měsíčnim zpožděnim.A ctěli doplatit jakýsi "dluh ke stornu".mezi tím ale dostali další ctvrtletní zplátku krom těch 43,-Kč a to v době,kdy už jsem nebyl jejich klient,aniž bych to věděl že už nejsem..to mi oznámili až po měsici..Měsíc jsem nevědomky jezdil s nepojištěnyn autem..Takže kdo jste ještě u České pojišťovny,tak to radši zvažte jestli je to ta nejvhodnější..

...pak to odnesu přímo jim,seřvu,ukážu kupní smlouvu na frantu pádla a vykuřte mi