-> minno: tak ono mozna kdyby sis spocital cas, kterej do toho odrbani vlozis, elektriku, co propalis, brusny kotouce, tak to vyjde sul nul akorat se nenadres. No, ja uz bych to po zkusenostech neodrbaval ruco, ale nechal udelat. Uz sem zlenivel
-> MOLSO: stejne to neodrbes pod tema "kostkama", kteryma je to pritazeny ke kastli. Kartacem sem delal napravu loni a letos to necham opiskovat. Myslim, ze to bude hlavne rychlejsi a min casove narocny.
-> Danster: taky sem dneska makal na litru po skoro dvou letech bez pohybu v garáži sem si několikrát udělal rozborku sborku karburátoru než začal fungovat nafoukal sem všechny pneu a vyjel z garáže načež sem auto celý umyl eště je potřeba udělat brzdy a prahy a pak hurá na srazy. tak snad hrocháč bude první
Já se dneska jal konečně postavit pickupa po půl roce na kola...po vytlačení mě chytla uklízecí a po čistce "škoda bordelu" kterým byl v dílně 3,5x6m obestavěnej pickup je skóre 2000Kč za železo a plnej vlek bordelu na separák Už sem ani nevěděl kolik tam je prostoru a jak vypadaj zdi
->Pedros: neni, je lepená a šroubovaná vrutama, to tak jen vypadá, jak sou tam vidět ty hlavičky. Jestli se mi bude chtít, tak to vemu kitem a zabrousim, ale to je vzdálená budoucnost.