-> David29: zvrknutej kotnik a popalena drzka od kopriv kam sem zaletel jak superman... Jinak nic A to sem ani nemel helmu - jeste ze tam nebyly sutry...
-> petr s: jj moje :) Jel sem na nem naposled v 16ti, pak sem ho tkahel dodelal a od ty doby ne... Jeste je osmicka i vzadu, utrzena zadni prehazovacka, cely je to kolo odreny a prelomeny sedlo (na fotce uz ej slepeny, ale stejen je v prdeli) :) Dle me to ani nema cenu spravovat...
-> Pavel P.: já ne. převodofka z XMka a motor 2.2 půjdou z5 k TomHais a zbytek je u mě:D teda od neděle jen jedna převodofka a motor z renaultu zbytek tzn převodofka z renaultu a motor z XMka půjdou do světa za novým páníčkem:D Mno a zejtra možná přibyde do sbírky ještě polorám s nápravou z R21
Tak dneska sem úspěšně zbavil jednu převodofku motoru a jeden motor převodofky:D A to sice převodofky z renaulta sem zbavil motoru a motor z XMka sewm zbavil převodofky:D
-> Gabriel: jj já mám taky podobnou depku, když sem většinou nahlídnu . Říkám si co si udělal vole a odpovědí mi je buď že sem neměl čas nebo sem si dával lahváče... teď táta začne s rekonstrukcí baráku takže to bude úplně v háji