skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Syny: NJN jak u blbejch...poslední dobou ty témata všechny na hovno...
-> Syny: Já vim
ale nějak nechápu důvod...

-> David29 09.05.10 21:13:33: Dyt te to taky nikdo nebere...
-> Borin - Král tuzerů 09.05.10 17:42:33: Ja nechapu, proc do tohohle tematu porad nekdo cpe neco ze zavodu nebo tak, ale to bych to tady psal furt...
-> Borin - Král tuzerů 09.05.10 17:42:33: Ja nechapu, proc do tohohle tematu porad nekdo cpe neco ze zavodu nebo tak, ale to bych to tady psal furt...

elen3: nie je to rapid ale je to sedan majitela poznám ma motor 130 povodne bol 120L
Jozka 10.05.10 07:50:03 napsal: → Nostalgik 08.05.10 17:11:54: Nám se naopak i v šiřší rodině vyhnuly, takže moje zkušenosti jsou omezený na jedno svezení v modrým kousku s bílými pruhy ještě v útlém dětství a pak na několik jízd se spolužákem na střední. Kupodivu i ty jsem přežil.
Ten šlapací jednosic taky vyráběli ve Veliké Zemi?
To šlapacie autíčko sa vyrábalo v samotnom závode Moskvič popri ozajstných áut. Samozrejme existovali aj iné druhy z rôznych fabrík, tie sa však nevyrábali v automobilke.
To šlapacie autíčko sa vyrábalo v samotnom závode Moskvič popri ozajstných áut. Samozrejme existovali aj iné druhy z rôznych fabrík, tie sa však nevyrábali v automobilke.
-> Nostalgik 08.05.10 17:11:54: Nám se naopak i v šiřší rodině vyhnuly, takže moje zkušenosti jsou omezený na jedno svezení v modrým kousku s bílými pruhy ještě v útlém dětství a pak na několik jízd se spolužákem na střední. Kupodivu i ty jsem přežil.
Sorry lidi,ale nevim proč sem strkáte pořád ty nový auta.Chápu že na ně nemáme prachy a tiše je obdivujeme,ale takovejch luxusních nebo super luxusních aut je dnes jako máku.Kdysi kdo měl to nebo tam to tka byl někdo a dnesto má téměř každej.Jsou to pěkný auto,ale koupit si to a pak to jen jezdit na servisní prohlídky strkat to sem nepatří.Sem patří stará auta z doby minulé...A Škodovky hlavně.
Já nevim, že ty SPZ tak řešíte... Mě je fakt jedno co mám za číslo...
lada 1600 , za celu dobu najazdenych oklo 20 000 - 30 000 tisic km , vymena prednych blatnikov a tod vse 

Syny 09.05.10 17:35:42 napsal:
→ jok3r: A ze na nej zrovna vysla rada s tou SPZ
jenom na me musi vyjit takova obyc:D aspon ze mamina ma na vysavaci 1203:D

nene :) toje v sídlišti
-> Miky: Takže u muzea co?

Syny 09.05.10 17:35:42 napsal:
to ted sem měl praxi v mercedesu v servisu asi 3 měsíce a skoro všechny měli takový spz

Není to škodovka, ale fešák to je, tak se snad nebudete zlobit 

U nás na nádraží. Foceno mobilem, takže kvalitka trošku naprd 

-> tomas120GLS 09.05.10 18:51:53:
Mozno vytiahnu stale vyvetrat ju :-D nech ludia pokochaju a zas na vecer odlozia :-D
Mozno vytiahnu stale vyvetrat ju :-D nech ludia pokochaju a zas na vecer odlozia :-D
-> DJMajk: ej hej
a ja som si ju vsimol az teraz

-> tomas120GLS 09.05.10 18:48:30:
Tak ta uz tam stoji myslim 5.mes ked ne viac
Tak ta uz tam stoji myslim 5.mes ked ne viac

... nevyzera ako nove ale farba vyzerala celkom zachovalo...
-> elen3: Se podívej jak vypadá rapid...
-> elen3: Jasně je to sedan...je vidět, že škodovácký kastle moc neznáš...a libovka to není...je to exrahumus..tohle bych dal spíš do obludária

-> Nwkt: Tu ma na bramboraku treba 

-> Syny: Má prd zámý, kdyby měl pořádný tak má 3H3 

-> Syny: mal stastie chalanisko

-> jok3r: A ze na nej zrovna vysla rada s tou SPZ 

-> elen3: zaklad nebol rapid. sak sa na to pozri, rapid ma zadok uplne iny. toto je obycajny sedan s prevarenymi dverami
-> elen3: zaklad rapid urcite nebyl :-)
-> Gryzly: tak to je snad jedno , zaklad bol rapid som myslel
-> elen3: To že to má dvoje dveře neznamená že to je Rapid. Toto je Tudor.
09.05.10 11:22:54 No teda tohle bych spíš zařadil do obludária

-> Nostalgik: toto kilo som obzeral minuly rok ked som zhanal pre seba stovku ... vtedy sa cena pohybovala okolo 45 000 sk tusim ...
-> Milan 136: Tý jo, to je z dob kdy auto ještě vyráběli kováři. ;--)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování