moc pekna uzovka ve Strakonicich u Pely na proti coopu. Nejspis nejakyho kamionaka, protoze vetsinou na vikend zmizi. Treba by i byla prodejna, je ji skoda na dojizdeni do prace
-> Don_pepe a Gryzly: Pán (ten s tou Octávkou červenou) asi bydlí kousek od kauflandu. Jak je průmyslovka, tak tam, jak jsou ty vily, tak v jedné z nich asi.
Jinak tuhle 125 jsme viděli v pondělí v Šumperku, nádherná!
*jo, fotku tté červené Octávky sem dávali Štikovi, že ji viděli, někde v zimě při bruslení.
Není libová vzhledem, spíš je libová tím typem, jen tak se nevidí...nevím kam jí zařadit, kdyžtak mě upozorněte, já to smažu a hodím to do správného tématu :) Jinak je vyfocená v Holicích...
-> johaning: taky jsem dneska jedno viděl v Ostravě. Mluvil jsme s majitelem a rikal ze je to 78 a ze je zachovale. Melo trochu vybledly lak ale jinak chromy atd krásné.Je to krásný pocit stát vedle tohoto nejkrásnějšího kupátka na svete
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Taky takovou vídám u nás, jak z Mototechny, jezdí mi kolem baráku.. ale vyfotit se zatím nedaří . Minulej týden za ní v odstupu dvou tří minut jela stejně zachovalá, jen v jiný barvě, nějaký světlý (asi se tam houfujou, že je na rohu ulice Albert).