-> Hurdis: Muzu te rict, ze to co sem cca 3 roky zpet videl na vrakovisti, to mi do dnesniho dne neda spat. To byla uzka skdovka v obdobnym stavu. Nikde to nemelo kousek rzi. Nikde. A cela byla na prodej za 6000 bez TP a ja debil to tenkrat nevzal. Dneska bych si za to nafackoval pokazdy, kdyz si na to vzpomenu. Stacilo by jen prevarit vinka a mel sem novou kastli. Tenkrat sem ji tam oblejzal s Jirikem. Do dneska me to sere - tim spis, cim vic se vrtam v tej svej
-> Pipo26: skoda jen, ze pak to vetsinou zdedi deti a ty to nechaj sesrotovat a nebo prodaj nekomu kdo to zrakvi pripadne to nechaj svym detem, aby se naucili ridit na necem starsim nez jim pujcu svou nobou Fabii HTP :)
Dnes dosiel k nam do prace 65-70r. dedo na tomto, r.v. 1971, komplet povodny stav, dokonca na tom aute nebol skrabanec, dedo vravel ze jedno co na aute vymenil su gumy, komplet vsetko povodne, najazdene to malo okolo 40 000km a stale to mal v garage, ukazal mi aj motor ale ten som neodfotil ... No proste kraasa...
-> havlik: Ok, já bych tomu celkem věřil, udělat ověřovací serii na výběhovém modelu před přechodem na jezevčíky z Feli-up by bylo logické, zvlášť když to podle té fotky proporcionálně odpovídá.
-> Mr_Kubas: Na chladiči to je napsaný, koukám, ale moc přečíst to nejde Škodovka nebo Praga, nic jinýho to nebude, ale takhle těžko soudit, musíš příště fotit líp!
Je to opravdu zachovalý kousek. Mělo to zdejší RZ staršího původu, tak to tu ještě někdy snad potkám. Byl to starší pán, který nejspíš vzal na vyjíždku svého vnoučka