skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
foceno večer cestou do hospy tak sorry za kvalitu,jinak origo oranžová 7845 ale furt stojí venku tak trpí...
-> Nwkt 28.03.10 11:10:05: k čemu jsou dvoje zrcátka u řidiče?
jinak hezké

-> David29: presne :D jen ho strcit do kapsy :D
-> Zeke-ten šestý: Autíčko z HappyMealu-)
-> Pavel P..:
tak te ne fakt luxusný
fakt líbovka ..

-> Zeke-ten šestý: krásny

-> Kaprof: -> Nwkt: podle mě s tim jen někde křísnul o obrubník a zatřel základovkou. vypadá to že to dostal nějakej exot po děděčkovi aby se naučil jezdit a už tomu docela zahulil je to sem tam odřený sem tam obouchaný ale jinak celkově parádní stav zachovalej lak a tak:))
-> Kaprof: Prahy měněný
-> Nwkt: Ten prah teda moc libově nevypadá ale jinak hezká

-> Nwkt: tak se priznejte kterej z vas ji ma doma ?

-> Bedřich: samozrejmě že ne ale to je mimo moje možnosti:-)) i stara sedmička se mi líbí ale když vidim x1 apod tak to je teda hnus velebnosti

-> Kaprof 27.03.10 13:03:01: Co M5(E60) na tu jsi zapoměl?
-> Radek Retro eLeSo: Je to škoda
ale do modelu E30 to vždy lahodí mému oku:o))

-> Kaprof: máš recht,ten anglán co pro ně navrhoval byl vážně kokot!!v hlubokym mládí stál skoro vrak tohohle modelu u nás v kobylisích,dostal co proto-holt sme byli malý smradi
mám aspoň víčko nádrže se znakem...

-> Radek Retro eLeSo: Jsou
hlavně ta značka už nevyrabí takové skvosty jako dřive:-) Inu podridila se trhu a pomalu pada do šedi
ale 1502ka bude vždy můj sen:o)

-> David29: nesouhlas,koukni na poslední báwa co jezděj a rozdíl je teda hned patrnej!!!!!!!!!!!nový sou fakt hnusný

-> Karlos (WIO46): má na tom nějaký límcáky ale značku kol nevim,pásnou k tomu autu fakt libově
-> Radek Retro eLeSo: Nevim proč, mě BMW přidou všechny stejný....
-> Radek Retro eLeSo: ten stává u nás na sídlišti.Jsem se docela divil že to nechvá takhle na ulici,docela to svítí s těma kolama
Radek Retro eLeSo 26.03.10 22:49:11 napsal:
Tenhle typ Báwa fakt žeru,žralok a s kolama Alpina je fakt pecka
,včera na ípáči přesně tak schvaluju

,včera na ípáči přesně tak schvaluju

-> Radek Retro eLeSo: Bílý jo? To nemusí bejt špatný, ale nejvíc se mi líbí taková ta grafitová metalíza.
-> Karlos (WIO46): kamarád má hodně zachovalí bílý,525 a je to vážně nádhera..................
-> Radek Retro eLeSo: E28 je krásné auto. To jo.
,včera na ípáči

-> Radek Retro eLeSo: mnoooo trochu

-> Pavel P..: nejseš ty náhodou skoro domácí?

-> Radek Retro eLeSo: a jééé Ruská × V Olšinách

krásnej Mergl a značka zřejmě přehozená z piána,řidič opravdu starej pán plus dva další a podle věku i řídil-HRůZA

-> David29: Joo, Fuerwehr - vim kde parkuje borec :))) Ani jsem netušil že to jezdí, vždycky to stojí na jednom místě.
-> Karlos (WIO46): to si dobře odhadl...

-> Pavel P..: To určitě nějakej debílek zdědil po dědovi a dal tam hustotuningovej kuželovej filtr, a aby to sálo studenej vzduch ne, tak udělal náporový sání a teď mu to "táhne vocpoda".

asi lovec holubů
ale fačko luxusně zachovalý
fotka trochu nevyšla

fotka trochu nevyšla

-> pomaranc: tak ten je krásny

Tohle jsem teď našel na Youtubu, je to velmi pěkné videjko... doufám, že nevadí, když to dám sem
http://www.youtube.com/us er/bacigala888#p/a/f/1/yIa RSfl_nIw

http://www.youtube.com/us er/bacigala888#p/a/f/1/yIa RSfl_nIw
-> stika87 22.03.10 10:01:59: tak to bych teda taky bral, za ty prachy všema jedenácti!

-> David29: ty vole Feuerwehr

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování