skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Majkl: ty jo!nějakej lowrider

-> HLT: tak uz aj mne sa auto tula .... najprv MOLSOVI a teraz aj mne

-> Danster: tak ked budes mat scanner funkcny, sprav prosim foto. dik
-> David29: citroën 15cv od frantíků ty tatare

-> Pavel P..: Co to meleš? 

-> David29: podle masky vidíš kyselý ovoce od žabožroutů

-> Kaprof-Los Koramos: Ty jo, mě přídou všechny tyhle veterání stejný, a ty tady tipneš i přesnej typ 

-> kovo 1.3 mpi: ved tento a niekolko dalsich citronov je vystaveny v dedine hned za MT, smer TR
Majitel je myslim vseobecne znamy...

-> kovo 1.3 mpi:
krasnej Citroenek
15 CV jestli se nepletu

-> pap: Tenhle výfuk s dvěma malýma koncovkama se prodával v 70. letech v mototechně
Děda ho měl taky na svojí tisícovce a mam i dobovou fotku z roku 1973 ale bohužél mam nefunkční scanner 

-> Luky.: dik, nevsimol som si
-> pap:
potvrzuji.. je to pry nějaky Abarth výfuk, koupeno v tuzexu, pokud se nepletu...
potvrzuji.. je to pry nějaky Abarth výfuk, koupeno v tuzexu, pokud se nepletu...
-> juri77: taková krasavica to byla...

www.eccehomo.cz/mediazone
/.../2009-eh-historic-aktu
al škoda jej...veľká škoda 

-> Jakub M.: tie koncovky vyfuku na tej ziabrovke vyzeraju ako z doboveho burgesu, mozete to niekto potvrdit ? dik
Dědá tak 60-70 přijel tak, pane ukážete nám motor? jasně prý 100tisíc najeto nikdy motor nebyl venku žádné problémy no vůz k nezaplacení prostě v stavu jak nový!
už starší fota, tu u nás každý rok bejvat veterání, tahle taká libová :)
-> Gryzly: Nemají pravomoc použít stopku? A jak tě tedy mají předepsaným způsobem zastavit pokud jsi spáchal přestupek např. proti místní úpravě silničního provozu? Otázkou spíš je, na co je jim takový stroj dobrý, možná skutečně na sbírání psích exkrošů, protože nikdy jsem v Praze takové vozítko neviděl v akci..
-> Tuner#2 13.09.09 22:56:00: By mě zajímalo na co maj ti měštstí policajti ten nápis STOP, když nemají oprávnění ji používat. To smí jen PČR.
-> Jakub M.: 17:44:22 Tohle byl vždy můj sen, fakt pěkná

-> Jakub M.: Pěkná žábrovka

A na závěr jedna libovka z pole... jezdí s tím chlapík na burzu do Tuhaně..
-> Tuner#2: Tak zaprvy, jestli te moje normalni otazka prisla jako rejpani, tak si di vysetrit. A za druhy, ze zrovna ty me tady budes psat "vice cist", ty kterej porad nekde pise ze nectes vsechno protoze nemas pristup na net furt, to me teda prekvapuje. A za treti, jakmile je tady nekde kdekoliv napsano Michael Jackson, tak to ani neotviram, pac me uz tahle manie zacina pekne srat. Dokud zil tak o nem nikde nebylo ani vidu ani slecu a ted vsem jeblo a muzou se z nej posrat, takze asi proto sem tohle tema ani neotevrel.
BTW: Sice si mi napsal ze reju (ac nevim kde), dal si mi odkaz, ale porad nevim co delala Zelenka na namesit... Jestli jim tam Lubos hral, tak teda nevim jak sem si to jako mel domyslet z toho odkazu co jsi mi poslal (vzhldedem k tomu, ze tam jeste nebyli ani ty fotky a ptal sem se 13.9. a ve videu je pouze nejaka Ibiza)... Tak mi prosimte vysvetli, jak co sem si kde me precist a kde reju, protoze me prijdes trochu mimo...
BTW: Sice si mi napsal ze reju (ac nevim kde), dal si mi odkaz, ale porad nevim co delala Zelenka na namesit... Jestli jim tam Lubos hral, tak teda nevim jak sem si to jako mel domyslet z toho odkazu co jsi mi poslal (vzhldedem k tomu, ze tam jeste nebyli ani ty fotky a ptal sem se 13.9. a ve videu je pouze nejaka Ibiza)... Tak mi prosimte vysvetli, jak co sem si kde me precist a kde reju, protoze me prijdes trochu mimo...
-> Tomo: spztku,odstin kol zadni čelo a upravu masky:o)
Kaprof-Los Koramos 14.09.09 10:16:07 napsal:
→ Majkl: tak todle je presně moje idea na moji
až
na par detailu..
na tu SPZ-tku co ? 
→ Majkl: tak todle je presně moje idea na moji

na par detailu..

-> Tuner#2: aaaha tak to sem na to video teda pekne zvedavej jestli tam bude :-)
-> Hurdis 11.09.09 16:14:35: Ten jel taky do Šterberka, toho jsme taky vyzpovídali
Je to prý auto rozestavěné Svazarmem v roce 1980, pak ve formě polotovaru uložené někde ve stodole a pak koupené a dostavěné. Je v něm originál hliníkový rám Heigo, jeden ze tří vyrobených. Zajímavostí bylo, že jeden zadní náboj měl klasicky matku zevnitř, druhý ven. To prý bylo nějaké novější (starší?) provedení. Nikdy jsem o tom neslyšel, ale majitel vypadal celkem sebejistě, tak nevim jak to bylo?

Je to prý auto rozestavěné Svazarmem v roce 1980, pak ve formě polotovaru uložené někde ve stodole a pak koupené a dostavěné. Je v něm originál hliníkový rám Heigo, jeden ze tří vyrobených. Zajímavostí bylo, že jeden zadní náboj měl klasicky matku zevnitř, druhý ven. To prý bylo nějaké novější (starší?) provedení. Nikdy jsem o tom neslyšel, ale majitel vypadal celkem sebejistě, tak nevim jak to bylo?
-> vlasmi 12.09.09 21:36:29: Teď o víkendu jsme s nim kecali na Ecce Homo Historic. Prý to to chce příští rok dát dohromady, díly na to údajně má. Plus má v plánu ještě rallyovou tisícovku
-> Syny 13.09.09 22:58:48: Méně rejpat, více číst... skoda-virt.cz/cz/.../1189
81-michael-jackson-dance-t
ribute-plzen
-> Labros: ktery auto v takovyhmhle stavu neni? :)
-> Majkl: akorát je taky nějaká taková dolakovávaná ;)
-> Majkl: masakr 

-> Majkl: tak todle je presně moje idea na moji
až na par detailu..

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování