skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Borin - Král tuzerů: Asi jo 

-> Syny: Luboš měl po vejplatě a chtěl provětrat benga

-> Tuner#2: Ha, co delala Zelenka na namesti? 

-> Syny: To víš on chce všechno nejlíp zadarmo
za 20 se prodávaj sračky a tohle je top...pokud na tom je komplet jak vypadá tak min 50 

-> MOLSO: to by bylo taky jedině dobre:)))
-> MOLSO 12.09.09 16:38:23: Ty hade
-> Tomaso435_Žák 3.Bé 12.09.09 14:47:01: No tak ja tohle mit a nekdo mi nabidnout 20 000, tak se mu zasmeju a popreju mu hezkej den :)

-> Tomaso435_Žák 3.Bé 12.09.09 14:47:01: No tak ja tohle mit a nekdo mi nabidnout 20 000, tak se mu zasmeju a popreju mu hezkej den :)
--Tomaso435_Žák 3.Bé Železný Brod ale to jsem si udělal s rodinou výlet a tohle tam stálo

-> vlasmi: tak to je síla, přitom se to auto kroutí celý už od pohledu :D
-> MOLSO:
-> škodak: od kud si chlape? :)
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> škodak: od kud si chlape? :)
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> vlasmi: hm,škoda ho kurvit na závodech...ono už jen kolikrát těch žábrovek je mi tam líto....ale zas lepší když to jezdí po závodech,než když to hnije někde na zahradě

--myschaak AZNP K.Hora

Tohle jsem potkal tady u nás, jezdí s tím závody do vrchu neznaboh jeden a podle charakteru soutěže používá buď motor obyč 1000MB nebo 1,6l golf s mezikusem z feldy 1,6. Origo motor k tomu nemá. I když to nevypadá, tak celý auto je ve štětkolíze a místama vyspravený montážní pěnou a tmelem, místama i jen slušnou vrstvou tmelu. Příští rok prý bude na prodej, ale asi za dost peněz, uvidíme, třeba se poštěstí, zatím slintám a závidím.
-> škodak: -> Tomaso435_Žák 3.Bé: až ho chytim já....to bude koukat

--Tomaso435_Žák 3.Bé Hele já chytnul to samý Garde ve Vysokým Mejtě ale asi před rokem 

Střecha byla alá Škoda 120 LSE :-)
-> Bohyn: Jůůů... tam sme byly s klukama z Gardewebu 

a celkem slušný kilo až na to že bylo natřený štětcem což není na fotce vidět
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: tak to je teda moc velkej luxus...

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: syny si to nezasluzi ten by tam daval kyvku
peace 

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: laaska je laaska
....ked to neda ani synovi 

a to zrcátko krásný :)......
tak já ho htěl v loni koupit, nabízel sem mu 2O tis,, s tím že to bude auto na neděly,,,,,, on že to nechce dát ani synovi -(né synymu
)
tak já ho htěl v loni koupit, nabízel sem mu 2O tis,, s tím že to bude auto na neděly,,,,,, on že to nechce dát ani synovi -(né synymu

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: krasny ikdyž tomu zapoměli dat dvere a spadnul na zadni čast strechy panel tak bych tohle prekous:o)
-> Tomaso435_Žák 3.Bé:mnam
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: ty kráávo tak to by mi ani bacnutá stracha nevadila toto by som bral hned

jedno libový GARDE. ,má najeto jen něco málo přez 20 tis km,,,,, patří tot ady 88letýmu staříkoj
-> HLT: podle čeho jsi poznal že to byla 11OOMBX? 

-> Vojťas: Žejo,taky si říkám
-> Kaprof-Los Koramos: To někdy skusím,ale my koš musíme odvážet jen v pátek
Maj tam pěkný výfuk,pěkné ramínka stěračů,plechy kolem motoru,filtrbox,altík:) Kua
To by se hodilo

-> Kaprof-Los Koramos: To někdy skusím,ale my koš musíme odvážet jen v pátek

-> Vojťas:

-> Kaprof-Los Koramos: koukam profi corka 

-> Kaprof-Los Koramos: U nás se taky vyhazuje všechno do kontejnerů,akorát se to nějak nedá vzít

-> Hurdis: jestli nejel směr Rokycany
-> Kaprof-Los Koramos: šak jo...

-> Pavel P..: tak prece tam nenecham dily ze zachovalyho auta (viz nehody škodovek-tam je) když by to stejně zahodili do kontejneru 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování