skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Já jsem dneska potkal směrem na hlavní nádraží jednu krásnou zelenou s loukotěma škodu 1100MBX.Byla nádherná ale fotku bohužel nemám-jel jsem tramvají

-> Kaprof-Los Koramos: nj ty seš holt starej chmaták

-> škodík: kraasa :)...-> Kaprof-Los Koramos: nadhera

-> škodík: čo to je za zázrak?
-> Pavel P..: jo vzpomněl jsem si na tebe Pajo
což mi pripomina že bych měl vyhodit z baglu par ukradenych veci z jedne rozebrane 120:-)

-> Kaprof-Los Koramos: doufám žes mi sundal dveře a kapoty ?

A druhá fešanda eště lepši:o) s toudle sem měl tu čest:)
Né přimo z ulice a z dílny:o)
tadle-škoda tech poklic jinak krasavice blejskava:)
tadle-škoda tech poklic jinak krasavice blejskava:)
-> Hurdis: fajna :)
dneska jsem potkal jedno krásné RS, neodolal jsem, zařadil se do pomalejšího pruhu a chvíli se kochal
-> MATTESS: aha já zase ty na dveřích a blatnících

-> Pavel P..: myslel jsme prahový
-> MATTESS: u GLka?
-> Pavel P..: jo tak,, no já ti spíš povím výbavy favoritů :D
-> Pavel P..: my máme plechy původní a lišty nemáme

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: plastový co měla každá s GL výbavou

-> Pavel P..: pravda,, to vypadá jak ty tuzexový co byly po ceým boku co..
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: chyběj lišty
-> Pavel P..: jak to poznáš ? :D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: blatníky a lemy už má dělaný...
origo stotříca..konečně sem viděl škodovku která má opěrky v zadu

-> Matsoft: nebyl to tenhle? Prej jezdí po praze www.skodateam.cz/Prerod_1
20_na_repliku_130LR
dnes jsem u pravnicke fakulty potkal skudku ve valecnych barvach ala LR.. nevite kdo to mohl byt? bohuzel foto jsem nestihl.

-> Mr_Kubas: zde skoda-virt.cz/cz/.../1175
71-130l-r-okoli-mnichova-h
radiste
-> Mr_Kubas 09.09.09 22:59:38: BTW: V tý výloze měli hafo pohárů, odhadem desítky a nejspíš je vybojovali ty 130RS, ale vzadu stál ještě nějakej Renault WRC...
Jestli se nepletu, tak v jednom tématu, který nemůžu najít se ptal Apple zda někdo nezná majitele 130LR co potkal právě u Hradiště. Ptal jsem se bratránka co tam bydlí, tak mi řikal, že nikoho se 130LR nezná, ale možná to bude patřit k tomu Air Designu a k těm 130RS, jen tak pro zajímavost. Omlouvám se za OT, ale nepamatuju si to téma, kde se to řešilo
Jestli se nepletu, tak v jednom tématu, který nemůžu najít se ptal Apple zda někdo nezná majitele 130LR co potkal právě u Hradiště. Ptal jsem se bratránka co tam bydlí, tak mi řikal, že nikoho se 130LR nezná, ale možná to bude patřit k tomu Air Designu a k těm 130RS, jen tak pro zajímavost. Omlouvám se za OT, ale nepamatuju si to téma, kde se to řešilo

Jedna z výlohy v Mnichově Hradišti u Air Design. Vedle tohohle rapida stály ještě dvě 130RS, ale skrz tu výlohu to nešlo vyfotit 

Tak když už jsem v tom přidávání fotek, tak se snad nebudete zlobit za dvoukolky resp. tříkolky 

Ještě jedna. Foceno na rychlo, páč za mnou stály už čtyři auta, tak jsem nechtěl prudit 

Pak jsem ještě zachytil jedno "svatební" auto. Fajnšmekři možná poznají co je to zač 

Jedna pěkná stovečka, kterou jsem zachytil přes plot, takže to neni libovka z ulice, ale ze zahrady 

-> ZbyŠek: a co to teda je za skodulu ?
-> Vojťas: to ne!!! právě ty tam krásně sedí ;) jen stříknou stříbrnou barvou okolo ok, ať to má dravější výraz a je to gls-o jak má být ;) ne oválné...

Tak idem vecer cez mesto a ta 105 tam tak sexi zlto vyzerala, som nemohol odolat a odfotil si ju. Ale je vidno ze je biela z vacsej vzdialenosti vyzerala zlto :)
-> Yogi55: Hezký veteránci,první netrefím,Jagas,Fiat 600 a Jaguar E-type?
-> beastyLA - ten první: jj koukal sem ale nejak mi to k tomu nesedi :) i kdyz to sviti paradne,a prave ze sem tedka uvazoval ze tam ty ovaly zkusim dat, preci jen puvodne tam byly, uvidime :-)
-> Vojťas: a doplním: a máš ještě super meteory
takové klidné a přitom úžasné
to 4 oko je nádherné, hezčí než ta skýva oválná
... mmto, kokal jsi na Majkla? jak má udělaná světla? mít 4 oko, udělám to také

rapídek v top stavu, původní lak , apolla i s pokličkama a engelmany

-> Syny: a ja mam 105 origo 83" a mam klasiku velky kulaty z vyroby :-D
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování