ne sice na první pohled nikterak voňavé, ale zato každý den v provozu a vhledem k tomu je fakt ryzí původnosti a tohoto stavu úžasný :-)
( prahy, lemy, podlaha .. "otempovat" a skvost! )
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> rockboy: nééééééééééé
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já nejsem žádnej jantar, ty dřeváku! 

dneska sem potkal luxusni cerveny eRko v Plzni :) U Bolevaku... Skoda, ze sem ho nemel cas cvaknout :(
-> rockboy: Ja vim ty jantare, jem me to pobavilo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to neni daný do libovek, že jsem to někde viděl, joudo, přečti si moji diskuzi s Tomasem345....atd 

-> rockboy: Krotitele duchu 

O víkendu u nás byl Festival Dechovky...tak důchodci vytáhli úloženky, škoda že mě nenapadlo prolézt všechny parkoviště
-> COL: jo ,jo,poznavací zájezd po franc. pobřeží
-> myschaak AZNP K.Hora: chtěl bych ho někdy vidět, což je asi nemožné, leda bych tam stanoval
já dneska potkal bílej VAZ 2103 v Sendražicích ale ten byl jak z linky bohužel neměl sem sebou fotak..
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: mazéééc

-> škodík: jeden cas byla na prodej... myslim ze za ni chtel 50...
já dnes dostal info při kecání u garáže se sousedem co leštil 120, že o 3 garáze níž má důchodce rapida, 136, apolo červená, béžovej vnitřek, apolla, a za 10 let co jezdí denně do garáže byl viděn 3x, to musí bejt uloženka jak blázen

-> rockboy: jojo přesně tak, takovýho loďáka, ted si nevzpomenu na typ, se žlutým čtyř okem

S timhle zastavil nějakej ferda u nás před hotelem, kde makám, málem mi vypadly oči z důlků
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: krotitelé duchů?
-> Kaprof-Los Koramos: je to blázen do citráků..... má auto jak lovci duchů nebo jak se ten film menoval :D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: krásná kachnička koukam že lak je ze vzorniku její nastupkyně- c3
taky jeden pěknej.ale už ho chvíly používaj jako pracovní
-> Peťa Klíč 24.08.09 13:55:08: Moje řeč
Ale na spotřebaka bych si koupil něco s tažným abych mohl tahat podval,a jezdit pro auta třeba do Čech

Ale na spotřebaka bych si koupil něco s tažným abych mohl tahat podval,a jezdit pro auta třeba do Čech

-> Syny: kdybych byl bohatej tak sbírám a zachraňuju všecky veterány
Ja nevim co byste s ztim stejne kdo delali... Na auto to nikdo neda, pac ma strach ze mu to nekdo odmotuje a mit to v garazi na zdi, to uz to mit taky nemusim :)
-> Peťa Klíč 24.08.09 11:44:17: Kdybys byl bohatej, tak se na skodovky z vysoka vyseres
-> Peťa Klíč 24.08.09 11:44:17: Kdybys byl bohatej, tak se na skodovky z vysoka vyseres

-> Peťa Klíč: Já nic.. poprvé v životě co nepíšu že něco chci

Peťa Klíč 24.08.09 13:22:52 napsal:
→ všichni: přestaňte mi laskavě psat ať du ukrást ten
spojler z tý 136ky

→ všichni: přestaňte mi laskavě psat ať du ukrást ten
spojler z tý 136ky

jakej je rozdíl mezi obyčejnou 136tkou a GLkem??
-> Peťa Klíč: Stačí jenom pismenka
-> všichni: přestaňte mi laskavě psat ať du ukrást ten spojler z tý 136ky
-> Peťa Klíč: Já to s plynem koupil

-> doly120-ten třetí:o): nojoale ty to máš na plyn, hříšníku 

-> Nwkt: jo a hodí po mě soustruhem
-> Peťa Klíč: stejná barva jako mám já

-> petr s: Na výměnu 

-> Nwkt: Ty nemáš 4dveřové auta
-> Peťa Klíč: DOjeď tam a odmontuj mi ten zadní spojlírek
kucííí kdo ji chcete 136ku zachránit? fofrem!
-> Peťa Klíč: tuto vetu si hovorim i ja

-> Tomo: proč já nejsu nějakej bohatej boháč? bych to zachraňoval všecko
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování